Miről árulkodik egy szerelmes férfi tekintete?

Összes Bloghoz
Miről árulkodik egy szerelmes férfi tekintete?
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2021. március. 28.
Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!

Ők se tudják titkolni

Ha egy férfit érdekel egy nő, akkor az esetek jelentős részében jelét is adja annak, hogy vonzónak találja. Ezt sokféle módon megteheti, mind verbális és nonverbális jelekkel egyaránt.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy nem csak a szerelmes férfi tekintete az árulkodó, hanem az is, hogy figyel arra, ami történik a másikkal. Tehát ha minden ok nélkül felhív, vagy megjegyez mindent, ami elmondtál neki, akkor jó eséllyel nyert ügyed van. Ha pedig minderre még egy-két hét vagy még több idő távlatából is emlékszik, akkor biztos lehetsz a dolgodban.

Szerelmes pár boldogan pillant egymásra
A tekintetünk sokszor elárulja az érzéseinket, ezen nincs is mit szégyellni

A másik igazán árulkodó jel, ha gyakran rajtad felejti a tekintetét. Az persze teljesen természetes, hogy ha egy beszélgetés során keresi a szemkontaktust vagy épp az arcodat pásztázza. Sőt ha tükrözi a testbeszédedet az is egy elég erőteljes jel a vonzódásáról. Ha pedig azt veszed észre, hogy valami mással foglalatoskodik, és mégis mindig visszakalandozik a tekinte rád, akkor nyugodj bele, hogy valami elkezdődött kettőtök között.

Egy pillanatra találkozott a tekintetünk. Hirtelen úgy éreztem, valami történt. Mint amikor egy kulcs beletalál a megfelelő zárba, és kattan egyet.

Ilyenkor nyugodtan elengedhetsz egy-egy bátorító mosolyt. Az ismerkedés fázisában ez nagyon fontos, hogy megkapja a másik a pozitív visszacsatolást, hiszen ez reményt ad a továbblépésre. Ha pedig ő mosolyog zavartan, ha észreveszed az elmélázó ösztönös pillantásait, akkor nyugodtan könyveld el magadban, hogy tetszel neki, és valami igazán ígéretes indult el kettőtök között.

Más fontos jelek a szerelmes férfi tekintetén kívül

Ha megismerkedtetek a társkeresőn, akkor egy idő után célszerű sort keríteni a személyes találkozásra. Ha igazán érdekled a pasit, akkor mielőbb szakít időt arra, hogy létrejöjjön a személyes találkozó. Amennyiben erre sor kerül, akkor jó esetben nagyon figyelmes és gyengéd, ami szintén a fokozott érdeklődést hivatott jelezni. A testtartásban beálló változások is jelezhetik a szándék komolyságát, hiszen míg a karba tett kéz és az összezárt láb a zárkózottság jele, addig a nyílt mellkas és a fizikai kontakt mind az érdeklődést sugallják.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy olyan társkereső, ahol rengeteg szerelmes férfi és nő ismerkedik, keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

A külön töltött időben sokszor telefonál vagy keresi a kontaktot, azaz valamilyen fórumon próbál közeledni és folyamatos kommunikációt fenntartani. Ha azt veszed észre, hogy a téged érdeklő dolgokban partner, kíváncsi, mi több már igazi szakértő, akkor jó eséllyel utánaolvasott a korábbi beszélgetés után, ami szintén a vonzódásra utaló jel.

A szerelmes férfi odaadja a szívét
Ha bemutatott a szüleinek és sok barátjának, akkor jó eséllyel a szívét már elnyerted

Ha már több randin is túlvagytok, akkor jó eséllyel érez késztetést, hogy bemutasson a barátainak vagy épp a családjának. Ez egy hatalmas lépés, amire a férfiak jelentős része csak bizonyos érzelmek megléte mellett gondol igazán komolyan. Ha ezt felveti neked, akkor nagyon jó úton jársz, hogy örökre elrabold a szívét. Ennek egy kezdeti fázisa, hogy bátran beszél rólad a barátainak, és ők már név alapján könnyen be tudnak azonosítani.

Először elvitt a gyerekkori barátaihoz párszor, akkor még nem gyanakodtam. Aztán egyszer csak bedobta, hogy lenne-e kedvem hétvégén egy családi ebédhez a szüleivel. Akkor már egyértelmű volt, hogy ez több annál, hogy egyszerűen csak szeret velem lenni.

Ha szívesen olvasgatnál szerelmes témákban és kíváncsi vagy, hogy hol érdemes randiznotok az ország különböző pontjain, akkor ne habozz, böngészd át a bejegyzéseinket! Amennyiben pedig még keresed az igazit, akkor regisztrálj és vesd bele magad az ismerkedésbe, hogy mielőbb érezhesd magadon, hogy milyen is egy szerelmes férfi tekintete.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Amikor keresed a jeleket, hogy fontos vagy-e neki
Amikor keresed a jeleket, hogy fontos vagy-e neki

Mikor fontossá válsz valakinek, az sosem marad nyom nélkül. Vegyük sorra, hogy mik azok a jelek, amikből következtethetsz az erős szimpátia meglétére.

szerelmi praktikákaugusztus 31.
Érdekes lehet számodra az 50 feletti társkeresők világa?
Érdekes lehet számodra az 50 feletti társkeresők világa?

Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, 50 felett sokan életük végéig az egyedüllétre rendezkednek be. Pedig van másik út!

társkeresés 50 felettjúnius 8.
Hova vidd randizni a miskolci lányokat?
Hova vidd randizni a miskolci lányokat?

Miskolc és környéke számtalan remek randilehetőséget kínál. Fedezd fel velünk, hogy hozzád melyik passzol leginkább!

randi tippekszeptember 17.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?