Társkereső Győr

CUPYDO társkereső
Sötét hajú társkereső lány
társkereső 10 :)
Ismerkedésre vágyó fiatal lány
Középkorú szőke hölgy
társkereső 8 Ismerkedünk?
Laza, kapucnis srác
társkereső 9 Mi a helyzet?
Társkereső sötéthajú pasi
társkereső 11 Hol laksz?
Társkereső Győr szerelmes pár Győri társkereső

Csatlakozz győri társkeresőnkhöz!

Regisztrálok INGYEN

Fiatal győri társkeresők:

30-as győri társkeresők:

Középkorú győri társkeresők:

50 év feletti győri társkeresők:

Diplomás győri társkeresők:

Néhány győri társkereső bemutatkozása

INFP-T, Róbert vagyok közel győrhöz Szlovákiából, keresem életem szerelmét eddig csak csalódtam ezekbe az oldalakba, ha valami félénkebb tipus van erre fele nyugodtan jelentkezzen többit meg kiderül ahogy írunk, pár évet le tagadhatok nyugodtan fiatalos vagyok

Robcsi95, 27 éves győri társkereső

Vidám, őszinte pasi vagyok. Keresem, hasonló adottságokkal rendelkező társam, 30-45 év közt. Győr környéke előny.

Rocky74, 48 éves győri társkereső

Szeretnék ismerkedni Győr-M-S megyei keresztény lányokkal. Keresem közöttük azt a lányt, aki a barátnőm szeretne lenni.

Free4you, 42 éves győri társkereső

Győri hölgyekkel ismerkednék 35-45 éves korig várom az igazit.

Robbanto 1972, 51 éves győri társkereső

🌍🚙 Szombathely - Győr - Budapest - Balaton Mélyen erkölcsös katolikus teázáshoz keresek partnereket. 😉 Csak lépj közelebb, s engedd, hogy az ölelésben felfedezzelek Téged! 🙂👫 Mert azt gondolom, a legtöbb, amit valakinek adhatsz, az az idő az életedből. Szóval ne vesztegessük, egymásét sem! 😊

Echo2021, 39 éves győri társkereső

Társkeresés Győrben

Győri társkeresők kedvenc helye a Városháza

Győri társkeresőnk több ezer győri taggal, és számos hasznos tanáccsal várja a városból regisztrálókat, azon magányos szíveket, akik Győr-Moson-Sopron megye környékén szeretnének társat találni. A társkeresés azon pontja, amikor már a tényleges randi részleteit beszélitek meg talán a legizgalmasabb és egyben a legnehezebb is. Egyrészről először találkozni valakivel, akit csak az internetes térből ismerünk, és nagyon rokonszenves számunkra, izgalmakra adhat okot. Másrészről viszont a tökéletes randihelyszín megválasztása is meghatározó szerepet tölthet be abban, hogy jó legyen az első benyomás, ezért nem kevés fejtörést okoz a randizni vágyó párkeresők számára ez a kérdés. Ezen témakörben igyekszik most a CUPYDO társkereső Győr közelében élő társkeresőit segíteni az alábbi randi ötletekkel.

Mivel Győr fantasztikus hely, ezért jó időben egy belvárosi séta, összekötve egy finom üdítővel tökéletes lehet számotokra. Szerelmes párként így lehetőségetek nyílik hosszabb beszélgetésre anélkül, hogy bárki megzavarna titeket. A belvárosi program mellett ajánljuk még a Püspökerdőt, vagy egy állatkerti látogatást is, hiszen ezek a programok is tökéletes alkalmat adnak arra, hogy lődörögjetek és jobban megismerjétek egymást kedveseddel.

Győri társkeresőink figyelmébe ajánljuk a romantikus, és közkedvelt Radó-szigetet, ami közvetlenül a Rába torkolata előtt, a Belváros, Újváros és Sziget városrészek között helyezkedik el. Itt található Győr legszebb parkja, ahol szórakozó, pihenő és történelmi helyek is találhatóak. A sziget déli részén hatalmas platánfák, míg az északi részén vadgesztenyefák találhatóak, minden évszakban gyönyörű és romantikus helyszínt biztosítva az arra sétáló győri szerelmes pároknak.

Télen sem kell lemondanunk a kellemes randi programokról, ha leendő pároddal gyakorlott korcsolyázók vagytok, vagy csak elég bátrak ahhoz, hogy egy izgalmasabb találkát válasszatok, akkor a műjégpálya tökéletes helyszínt adhat az első közösen eltöltött órákhoz.

Az aktív programokat követően egy jó kávé felmelegítheti a szerelmeseket vagy egy vacsora megkoronázhatja a romantikus programot. A kevésbé aktív szerelmes percek után vágyók kezdhetnek egyből egy könnyed vacsorával, vagy kellemes forralt borral is. A Kisfaludy Borbárban széles választék várja a párokat, ehettek, ihattok, finomak a borok, kávék és az ételek is. Érdemes lehet felkeresnünk a Mandala Teaházat is, hogy egy finom, forró tea mellett ismerjük meg jobban partnerünket.

Fontos a személyes találkozás, hogy a szerelmetek egy újabb szintre léphessen. Ne feledd, a CUPYDO társkeresőn történő ismerkedés csak az első lépés, aminek igazán akkor van értelme, ha élőben is megismeritek egymást. Erre a fenti programok valamelyike kiváló lehetőséget nyújt majd számotokra.

Ismerkedés egész Győr-Moson-Sopron megyéből

Győr és Győr-Moson-Sopron megye térkép

Amennyiben Győr-Moson-Sopron megyében keresed életed párját, akkor a CUPYDO-n számtalan ismerkedni vágyót találsz Győrből, vagy akár a környező nagyobb településekről is. Weboldalunk keresőrendszere lehetővé teszi, hogy településenként és megyénként is szűrj a több ezer társat kereső szingli között. Ezenkívül kiválaszthatod, hogy melyik korosztály érdekel. Győr-Moson-Sopron megyei társkereső tagjaink szeretettel várnak téged.

Az alábbi települések társkeresőit is megtalálod nálunk: Sopron, Mosonmagyaróvár, Csorna, Kapuvár, Jánossomorja, Tét, Pannonhalma, Fertőszentmiklós, Fertőd, Lébény, Beled, Győrújbarát, Hegyeshalom, Nyúl, Abda, Gönyű, Győrszemere, Halászi, Kóny, Öttevény.

Érdekességek Győr városáról

Győr város Győr-Moson-Sopron megye székhelye, a győri járás és a Nyugat-Dunántúl régió központja, 2013-ban Magyarország hatodik legnépesebb városa volt.

Győr a Bécs–Pozsony–Budapest innovatív tengelyen fekszik. A város kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő települése, jelentős gazdasági, kulturális és sportközpont. Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa, a barokk belváros rekonstrukciójának köszönhetően elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját.

A térségnek a történelem során mindig meghatározó szerepe volt, a római korban, majd 430 körül hun fennhatóság alá került, ezt követően az avarok, később a frankok szállták meg. Győr országosan fontos szerepet töltött be, különösen a tatárjárást követően.

További infók Győrről
Társkereső Győr városában, ahol komoly kapcsolatok születnek

Győri társkereső

Találd meg párod Győr társkeresői között!

Közösségi média elérhetőségeink

Tarthatod velünk a kapcsolatot közösségi oldalainkon keresztül is, ahol a temérdek tag mellett társkereséssel kapcsolatos tanácsok, képek, videók és egyéb érdekességes várnak.

Társkeresők Győr környéki településekről

Társkeresés népszerű kategóriák szerint