Nyugtalanító jelek, avagy milyen, ha a férfi nem szeret téged?

Összes Bloghoz
Nyugtalanító jelek, avagy milyen, ha a férfi nem szeret téged?
Rovat: párkapcsolati tanácsok  /   Dátum: 2021. október. 18.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?

Az első randik izgalma és a kezdeti időszak intenzív lángolása természetes, hogy hónapok múltán némileg csitul. Ezek a kisebb hőfokon megélt érzelmek viszont nem jelentik feltétlenül azt, hogy a kapcsolat a végéhez közeledik, sőt!

Ugyanakkor a békés, kiegyensúlyozott kapcsolatot ne keverjük össze azzal, hogy bizony van olyan, akinél teljesen elmúlnak az érzelmek, és a kezdeti fellángolás kihuny.

Honnan lehet ezt tudni? Milyen jelek utalnak arra, hogy a társadul fogadott férfi már nem szeret?

Figyelem és kapcsolattartás

Ki ne sütkérezne egy szerelmes férfi figyelmében? Emlékszel az első pár randevúra, a találkozást követő búcsúzásra, a kedves üzenetváltásokra, amelyekkel tudatta veled, hogy akkor is gondol rád, ha épp nem veled van?

Ugye, jó érzéseket ébresztett benned a visszaemlékezés?

Mobiltelefon mézeskalács szívvel

A megismerkedés öröme ilyenkor túltesz mindenen, az összes egyéb tevékenység, hobbi, barátok kicsit parkolópályára kerülnek, hiszen épp egy nagyon fontos, intim és sorsdöntő folyamat kellős közepén vagyunk.

De nem marad ez mindig így. Legalábbis ennyire nem. Bármennyire is élvezetes, a felfokozott lelkiállapot nem állandósulhat, de ez persze nem jeleni azt, hogy ne szeretnétek egymást továbbra is!

Tudtad, hogy a CUPYDO egy könnyen használható, modern ismerkedős felület, ahol magyar tagok keresnek, akár életre szóló társat? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

Ha viszont azt is tapasztalod, hogy a találkozások alkalmával egyre többször elkalandozik a párod figyelme, ha a szokásosnál sokkal többet nyomkodja a telefonját a közös programok alatt, ha nem emlékszik vissza dolgokra, amiket elmeséltél, ha látványosan csökkennek és rövidülnek az üzenetek, akkor bizony élhetsz a gyanúperrel: itt nem stabilizálódik, hanem épp szétesik a kapcsolat.

Figyelmesség és közös élet

További aggasztó jel, ha a korábbi figyelmes gesztusok ritkulnak, esetleg abba is maradnak. Nyilvánvalóan nem arra gondolunk, hogy minden egyes találkozáskor ajándékkal érkezik a férfi, de ha épp a kedvenc bisztród felé jár, és már nem hoz onnan semmit, vagy elfelejti a filmbemutatót, amit már hónapok óta vársz, akkor azért érdemes elgondolkodni, esetleg leülni beszélgetni egy kicsit. Mindenkinek vannak nehéz időszakai, merülhetnek fel munkahelyi gondok vagy épp anyagi nehézségek, de az őszinte kommunikáció a tartós és boldog párkapcsolat fontos eleme!

Már az elején feltűnt, hogy valami megváltozott a kapcsolatunkban.

Ha úgy érzed, már nem csak, hogy nem figyel rád, hanem egyenesen kezd kizárni az életéből, akkor végképp ideje észbe kapni! Ha halogatja a családjának való bemutatásod, ha a korábbi barátokkal közös programjaitok elmaradnak, az arra utal, hogy valamiért nem érzi már azt, hogy neked is ott kellene lenned.

Vitatkozó páros

Nehéz ezeket a jeleket egyértelműen behatárolni, mivel minden ember más, de ha meggyőződtél arról, hogy az életében nincs más területen aktuális kihívás vagy nehézség, akkor valószínűleg ez az üzenet, ha burkoltan is, de neked szól! Lehet, hogy itt az ideje befejezni, és új párt keresni!

Intő jelek, ha a férfi nem szeret!

Ha fenti jelek közül felismersz néhányat, és azokat egy őszinte beszélgetés sem tisztázza, akkor ne habozz! Ne pazarold az idődet olyan emberre, aki nem tisztel meg azzal, hogy őszintén elmondja neked a problémáit, aki nem tárja eléd őszintén az (akár elmúlt) érzéseit. Egy életre szóló kapcsolat sem állhat stabilan ingoványos és hamis alapokon.

Nehéz elfogadni a kudarcot, de hidd el, ez nem a te kudarcod. Nehéz a mai világban sikeresen felépíteni és működtetni egy mindkét felet boldogító párkapcsolatot, de nem lehetetlen.

Végy hát egy nagy levegőt, olvass pozitív történeteket, és higgy abban, hogy ez neked is jár, és neked is sikerülni fog!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Mi jellemző a diplomás társkeresőkre?
Mi jellemző a diplomás társkeresőkre?

A diplomás társkeresők értelmes, magas érzelmi intelligenciával megáldott párt keresnek. Persze a kép ennél árnyaltabb, nézzünk bele a részletekbe!

diplomás társkeresésdecember 7.
10 dolog, amit kerülj első randin
10 dolog, amit kerülj első randin

Tippek, hogy miket ne tegyünk első randin, és mikre figyeljünk oda a találkozó alkalmával. Ha szeretnénk második randit, a felsorolt bakikat igyekezzünk elkerülni.

randi tippekdecember 2.
Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?
Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?

Megmutatjuk, hogy milyen a jó beszélgetős téma első alkalomra. Ha ez a tudás a zsebedben van, akkor 50%-ban már tied a randi.

társkeresési praktikákoktóber 30.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?