Honnan vedd észre, ha tetszel egy férfinak?

Összes Bloghoz
Honnan vedd észre, ha tetszel egy férfinak?
Rovat: szerelmi praktikák  /   Dátum: 2023. szeptember. 9.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.

Hogy miért is? Egyrészt, mert az online platform más típusú kommunikációt tesz lehetővé, másrészt pedig azért, mert a férfiak - néhány kivételtől eltekintve - valóban nem a szavak emberei. Ezért aztán balgaság lenne azt várni tőlük, amire nem képesek, így érdemes megkönnyíteni a saját dolgodat is azzal, hogy figyelsz az egyéb jelekre.

Mit tesz egy férfi az online térben, ha tetszel neki?

Ha már tudod, hogy mely értékek mentén keresel magadnak párt, és mondjuk úgy döntesz, hogy komoly társra vágysz, akkor mindenképpen érdemes regisztrálnod a portálunkra. Amint kitöltötted az adatlapot, és feltöltöttél pár jó minőségű és aktuális fotót magadról, máris számíthatsz a megkeresésekre.

Vidám lány internetezik lapoton

Ezek közül néhány hamvába holt próbálkozás lesz, ám hamar észre fogod venni, ha valakivel még online is működik a kémia. Ilyenkor ugyanis folyamatosan keresitek egymás társaságát, amint van két szabad percetek, írtok egymásnak. Ha a férfi hasonlóan jár el, akkor bizony nincs kétség afelől, hogy tetszel neki. Ha pedig belátható időn belül randizni is elhív, akkor nyert ügyed van!

Pár fontos gesztus, ha tetszel egy férfinak

Az első lépés tehát az, hogy folyamatos és kétoldalú legyen köztetek a kapcsolat, vagyis a férfi se tűnjön el napokra, illetve ha írsz neki, észszerű időkorlátokon belül érkezzen is tőle válasz. Mindenképpen fontos, hogy minél hamarabb tereljétek a személyes találkozó felé az irányt, hiszen minél tovább húzzátok, annál kisebb a megvalósulásnak az esélye.

Tudtad, hogy a CUPYDO társkeresőn naponta több ezer egyedülálló tag ismerkedik és keres komoly kapcsolatot? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Ha viszont már ott ültök az első randin, akkor bizony akadnak olyan félreérthetetlen jelek, amelyek arra utalnak, tetszel a férfinak! Mutatjuk is, hogy mik ezek!

  • Valóban figyel rád, a telefonját nem matatja, és akár a randi végén is visszautal egy-egy korábban elhangzott témára vagy poénra.
  • A beszélgetés során teljes testével feléd fordul, nem mutatja az elzárkózás jeleit.
  • Kérdez, érdeklődik - persze nem tolakodó módon, de érezheted rajta, kíváncsi rád és az életedre.
  • Megragad minden lehetőséget, hogy hozzád érjen. Persze nem erőszakosan, sokkal inkább kedves gesztusként, nem átlépve a személyes határokat.

Persze ha az első találka végén már szóba kerül a folytatás, annál jobb jelre nem is igazán lesz szükséged, hiszen azzal végképp azt fejezi ki, hogy szimpatikus vagy a számára, és szeretne több időt veled tölteni. Az ilyen történetekből kerekednek aztán az oldalunkon megosztott sikertörténetek is, amelyekre nagyon büszkék vagyunk!

Fő az őszinteség!

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy minden körülmények között maradj őszinte. Természetesen joggal várhatod ezt el a másik féltől is, ugyanakkor csakis saját magadért, a saját döntéseidért, cselekedeteidért és viselkedésedért vagy felelős.

Szívet formázó kezek

Ha azonban te magad őszintén jelét adod akár a tetszésednek, akár a nemtetszésednek, akkor sokkal könnyebbé teszed a társkeresést mind a magad, mind a partnered számára. Ehhez viszont mindenképp szükséges kellő önismeret, így mielőtt beleveted magad az online társkeresőnk világába, gondold végig, hogy kit és milyen célból keresel. Ha tudatosan állsz neki a párválasztásnak, akkor sokkal valószínűbb, hogy siker fogja koronázni az erőfeszítéseidet!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Régóta szingli vagyok, valami baj van velem?
Régóta szingli vagyok, valami baj van velem?

Ha szingliként ilyen kérdés merül fel benned, akkor ideje egy kis rendet tenni a gondolatok között. Olvass tovább, segítsünk rátalálni a válaszra!

társkeresésmájus 24.
Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?
Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?

Mikor táplál érzelmeket feléd a kiszemelt nő? Mutatunk 6 jelet, amiből biztosan tudni fogod, hogy nyert ügyed van!

társkeresési praktikákmárcius 15.
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai

Keresztény társkeresőként szeretnél párt találni? Semmi akadálya. Néhány szabály felállítása, és a határok kijelölése után indulhat is az ismerkedés.

keresztény társkeresésáprilis 25.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?