Randiötleteket keresel?

Összes Bloghoz
Randiötleteket keresel?
Rovat: randi tippek  /   Dátum: 2023. február. 27.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.

Ismerős a helyzet? Itt tartasz már te is? Semmi vész! A mai blogbejegyésünkkel neked és a sorttársaidnak igyekszünk segíteni, hogy ezt a végsőnek ígérkező akadályt is olyan sikeresen vedd, ahogy az eddigieket is.

Fontos a biztonság!

Amikor regisztrálsz az online társkeresőnkre, akkor bizony számolnod kell azzal is, hogy itt valóban számodra idegen emberekkel fogsz találkozni, így mindenképpen muszáj elővigyázatosnak lenned.

Igaz ez mind az online, mind az offline létre, így persze alap, hogy ne áruld el az első jöttmentnek, hol laksz, hol dolgozol, de még amikor eljutsz valakivel az első randevúig, akkor se jusson eszedbe valamelyikőtök otthonában találkozni.

SAFE angol felirat - magyarul biztonság

Hogy mindkét félben meglegyen a biztonságtudat, érdemes olyan helyen ismerkedni, ahol rajtatok kívül is vannak emberek, nincs távol a lakott területtől, sőt érdemes előre tudatnod a legbensőbb köröddel, hogy kivel készülsz találkozni és hol.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy modern társkereső oldal, ahol életvidám, vagány férfiakkal és nőkkel ismerkedhetsz? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a szerelmet mihamarabb!

Persze nem kell a legrosszabbra számítani, de ismered a mondást: jobb félni, mint megijedni.

Tökéletes randiötletek jönnek!

Erőltess magadra stratégiai nyugalmat: több randink ér véget sikertörténettel, mint a rendőrségen, szóval olvass bátran tovább!

Nem túlzás, a lentiek mindegyike biztonságos opció, ahol egyrészt akad majd mindig elegendő beszédtéma, így a kínos csendek sem nyúlnak olyan hosszúra.

  • Séta: az örök kedvenc, hiszen bármelyik évszakban abszolválható, a folyamatos mozgás kevesebb kínos csendet, feszengést eredményez.
  • Pikinik: ha jó az idő, akkor a város egyik kedvenc parkjában nyugodtan leteríthettek plédet, vihettek mindketten finomságokat, a körülöttetek zajló élet, a pazar falatok és esetleg egy-két pohár bor tökéletes körítést adnak majd a randitoknak.
  • Szabadulószoba: a hely, ahol még azok is ismeretlenné válnak, akiket úgy hittél, ismersz, hiszen merőben új oldalát mutatja ott mindenki. Merüljetek el ketten a feladatban, küzdjetek közösen egy célért, így legalább arról is kaptok képet, mennyire tudtok együttműködni egymással.
  • Borkóstoló: talán mondani sem kell, de mások társasága, a finom nedűk fesztelenebbé teszik az első találkozást, amit akár folytathattok majd egy vacsorával is.
  • Állatkert: ki az, akit ne varázsolna el egy halom kedves állat, akik megannyi történetet tudnak előcsalogatni az emberből? Mire körbeértek, már sokkal közelebb lesztek egymáshoz!
Feszült, művészi beállítású pár, szívecskés lufikkal a lány kezében

Persze nem minden városban állnak rendelkezésre a fentebb leírt lehetőségek, de talán pikniket, éttermet, kávézót minden bizonnyal találtok a közeletekben is!

Bátran mondd el a véleményed!

Attól még, hogy próbálsz a másik kedvében járni, ne feledkezz meg a saját igényeidről sem. Csak olyan javaslatot tegyél és fogadj el, ami számodra is komfortos. Ha ugyanis nem emeled fel a hangod és nem állsz ki magadért, akkor nemcsak, hogy kellemetlenül fogod érezni magad, de ráadásul még akár téves következtetéseket is levonhat a randipartnered az ízlésedet illetően.

Az őszinteség mindig kifizetődő, a regisztráció nulladik pillanatától egészen a boldog párkapcsolatig!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Mennyire működik a tudományos társkeresés?
Mennyire működik a tudományos társkeresés?

Tudományos társkeresés: hatékony és népszerű módszer manapság a hagyományos párkeresés kiegészítésére. Ha időt szeretnél spórolni, érdemes kipróbálni.

tudományos társkeresésmájus 28.
A Valentin-napról őszintén
A Valentin-napról őszintén

Honnan ered a Valetin-nap, és vajon azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?

párkapcsolati tanácsokfebruár 14.
Mi jellemző a diplomás társkeresőkre?
Mi jellemző a diplomás társkeresőkre?

A diplomás társkeresők értelmes, magas érzelmi intelligenciával megáldott párt keresnek. Persze a kép ennél árnyaltabb, nézzünk bele a részletekbe!

diplomás társkeresésdecember 7.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?