Hova vidd randizni a miskolci lányokat?

Összes Bloghoz
Hova vidd randizni a miskolci lányokat?
Rovat: randi tippek  /   Dátum: 2020. szeptember. 17.
Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.

Persze Budapesten számtalan opció áll rendelkezésünkre, vidéken viszont valamivel korlátozottabbak a lehetőségek, de nem rosszabbak. Miskolc környékén például egész sok hangulatos helyszín van, ahova a miskolci lányokat el lehet vinni randizni.

Milyen típusú randihelyszínt válassz?

Első randevúra mindenképp olyan programot érdemes választani, ahol a két fél minél jobban meg tudja ismerni egymást, és ez alatt főként a sok beszélgetés értendő. Erre például egy hangulatos kávézó, cukrászda vagy teaház, mint amilyen a Weidlich udvarban megtalálható Zöld Sárkány Teaház, igazán nagyszerű választás lehet. Itt egészen biztosan nyugodt és hangulatos környezetben találjátok magatok, ahol semmi sem zavarhatja meg a mély és őszinte beszélgetést.

Szerelmes pár üldögélve beszélget

Az éttermek ilyen szempontból szintén népszerűek, bár evés közben nem igazán van alkalom egy kiadós ismerkedős csevegésre. Ennek ellenére, ha mégis az éttermi randi mellett döntenél, a Calypso Kisvendéglő és a Via Piano étterem egyaránt remek helyszín lehet.

Randi gyanánt a szabadtéri programokat sem kell elvetni, hiszen a lányok és nyilván a miskolci lányok is nagyon szeretnek sétálni, ezért érdemes olyan helyre vinni őket, ahol szép környezetben, mint például a Hámori-tó partján lehet ezt az amúgy egészséges tevékenységet végezni. Továbbá a séta abból a szempontból szintén nagyon jó választás, hogy fesztelenebb hangulatban telik, mint egy kávézóban egymással szemben ülni. Ebben az esetben ugyanis nyíltabb lesz a kommunikáció és kevésbé feszült a hangulat, ha nem kell folyamatosan egymás szemébe nézni. A fesztelen hangulat segít leküzdeni a stresszt, ami nagyban hozzájárul, hogy az első randiból később sikertörténet válhasson.

Hova ne vidd a miskolci lányokat?

Bár való igaz, hogy a miskolci lányok szívesen látogatják a miskolctapolcai barlangfürdőt, de erősen gyanítható, hogy ezt nem az első randevún teszik. Ugyanis egy fürdőben jellemzően nagy a hangzavar, illetve azt sem árt figyelembe venni, hogy a szíved hölgye nem biztos, hogy szívesen mutatkozna előtted az első alkalommal fürdőruhában.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy társkereső oldal, ahol számtalan miskolci tag keres komoly kapcsolatot? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

A mozi az első személyes ismerkedés alkalmával szintén kerülendő, hiszen a film alatt nem lehet beszélgetni, magyarul esély sincs arra, hogy jobban megismerjétek egymást. Persze egy film megnézése akár bele is férhet, sőt, témát is adhat a beszélgetéshez, viszont ilyen esetben tervezzétek inkább hosszabbra a randit, hogy utána bőven legyen időtök beszélgetni, vagyis megismerni egymást, hiszen ez lenne a randi lényege.

Baráti vagy családi összejövetelre szintén nem jó ötlet első randi alkalmával elvinni a lányt, hiszen nyilvánvaló, hogy te jól és magabiztosan érzed magad az ismerős közegben, de a túl sok ismeretlen feszélyezheti a randipartnered. Ezért lehetőleg figyelj a randi helyszínének kiválasztásakor, hogy ne legyen túl nagy esély arra, hogy akár a családdal, akár a barátokkal összefussatok, hiszen az a fontos, hogy mindketten ugyanolyan komfortosan érezzétek magatokat, ugyanis ezzel is nő az esélye a második randinak.

Randi két főre

Amennyiben te még nem találtad meg a számodra tökéletes lányt, de szeretnél esélyt adni a dolognak, regisztrálj nálunk, és találjatok egymásra!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
A szerelmes férfit meg kell becsülni
A szerelmes férfit meg kell becsülni

A mostani cikkünk leginkább a nőknek szól, és azt próbálja meg körbejárni, hogy miként érdemes reagálni a szerelmes férfira.

társkeresési praktikákmárcius 28.
TOP 6 Valentin-napi ajándék, ha nincs ötleted
TOP 6 Valentin-napi ajándék, ha nincs ötleted

A 6 legjobb Valentin-napi ajándék ötlet, amivel meglepheted a párod. Válassz egyet, és tedd felejthetetlenné kedvesed számára ezt a napot!

párkapcsolati tanácsokfebruár 13.
Párkeresés az interneten: próbáltad már?
Párkeresés az interneten: próbáltad már?

Az internetes párkeresés útja sokszor rögös, mégis szép. Ha őszinte vagy magadhoz és másokhoz is, a következő ünnepet már a pároddal töltheted.

társkeresésoktóber 25.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?