5 árulkodó jel, hogy még nem vagy túl az exeden

Összes Bloghoz
5 árulkodó jel, hogy még nem vagy túl az exeden
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2019. február. 25.
Mi a helyzet akkor, ha egy kapcsolat a végéhez ért, és úgy érezzük, nem vagyunk képesek továbblépni? Mikor jön el az a pont, amikor azt mondhatjuk, végre már túl vagyok rajta? Íme itt van 5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy ez az állapot még nem következett be, és a gyógyulási fázis még nagyban tart.

Egy kapcsolatot sosem könnyű lezárni, kiváltképp akkor nem, ha a másik fél kezdeményezte a szakítást. Az sem könnyíti meg a dolgot, ha valóban komoly érzelmeket tápláltunk a másik fél iránt, vagy egy hosszú és tartalmas párkapcsolat ért a végéhez. A temérdek közös emlék és boldogan együtt töltött idő, ami kettőtökhöz kapcsolódik, nem söpörhető félre egyetlen gyors mozdulattal. A feldolgozáshoz idő szükségeltetik.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy modern online társkereső felület, ahol naponta több ezer tag ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Sok esetben egy komolyabb kapcsolat végeszakadtával kialakul egy átmeneti állapot, melyet számos tipikus dolog jellemez. Ha szakítás után állsz, és ezek valamelyike igaz rád, akkor bizony még te sem vagy túl maradéktalanul az exeden. Lássuk, mik ezek.

Nem tudsz lekattani a közösségi média fiókjairól

Hazamész a munkából, bevetődsz az ágyra, és az első dolgod az, hogy megnézed, posztolt-e valamit, esetleg az ismerősei megjelölték-e valahol, csekkolod az új párját, megnézed, hogy hol jártak, mit csináltak, mit ettek. Ha így teszel, feltehetően, még nem jársz igazán jó úton az elengedésben.

Az alkohol és a random üzenetek

Enyhén ittas állapotban nem biztos, hogy jó ötlet magadnál tartani a telefonodat, amennyiben még nem sikerült túltenned magad a szakításon. Ilyenkor hirtelen felindulásból az alkohol felbátorító tulajdonságainak köszönhetően az egyszerű

Szia, csak rád akartam köszönni!

üzenetektől a számonkérős, és magyarázat követelős irományokon át sok minden születhet. Ezek azok az üzenetek, melyeket másnap olvasva foghatjuk a fejünket, és kezdődhet a magyarázkodás.

Felfokozott érzelmek, megbántottság érzés fennállása

Bármilyen módon történt is a szakítás, az első hetekben - hónapokban valamilyen érzelmet egészen biztosan kivált belőled a másik. Ha zaklatott leszel, mikor véletlenül összefuttok valahol, ha esténként vagy reggel ő az utolsó vagy első gondolatod, ha utálatot, szeretetet, kétségbeesést, vagy ezek keveredését érzed, amikor eszedbe jut, akkor nagy valószínűséggel még közelről sem vagy túl rajta.

Az elszakadás sosem könnyű

Se veled, se nélküled

Már nem vagytok együtt, de alkalmanként mégis üzengettek egymásnak, sőt megesik, hogy találkoztok is. Ez szokott az az állapot lenni, amely már egyikőtöknek sem jó igazán, mégsem tudtok továbblépni belőle egy ideig. Pedig egy újra felmelegített kapcsolat a legtöbb esetben már sosem lesz az igazi.

Szóba sem jöhet más

A barátok naponta állnak elő újabb randi lehetőséggel, mindenkinek akad ilyenkor egy kedves, helyes, szingli ismerőse, akit bátran ajánl, de neked egyikhez sincs szemernyi kedved sem. Csak az exed jár a fejedben, és bármilyen találka vagy randi a megcsalás érzetét keltené benned annak ellenére, hogy már nem vagytok együtt. Ha netán bele is mész egy randevúba, akkor is, akarva akaratlanul próbálod az exedhez hasonlítani az új partnered, ami semmi jóhoz nem vezet. Ezenkívül még számos hibát érdemes elkerülnöd egy első randin.

Az idő minden sebet begyógyít

Egy igen közhelyes, de örök érvényű, igaz mondás. A szerelmi bánatból való kigyógyulás egy hosszú út, melyet nem lehet sürgetni. Egy természetes folyamat, melyhez meg kell adni a megfelelő időt magunknak. És sok esetben a másiknak is, hiszen számtalanszor azért nem tudunk kilépni egy kapcsolatból, mert a másik fél újra és újra vissza próbál húzni minket, mikor épp egyedül érzi magát.

Amikor lezárul egy ilyen fontos fejezet az életünkben, próbáljunk meg a szép dolgokra emlékezni, és tanuljunk az előzőleg elkövetett hibáinkból, hogy a következő alkalommal már ne ismételjük meg azokat.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Idős társkereső? Miért ne?
Idős társkereső? Miért ne?

Idősebb korban is lehetséges a társkeresés. Minden azon múlik, merünk-e nyitni az új emberek és lehetőségek felé. Cserébe sok boldog pillanat várhat még ránk.

társkeresésmárcius 6.
Te mindig találsz beszélgetéstémákat a pasikkal?
Te mindig találsz beszélgetéstémákat a pasikkal?

Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal. Ezekkel a témákkal kezdjetek!

társkeresési praktikákoktóber 31.
Mennyire működik a tudományos társkeresés?
Mennyire működik a tudományos társkeresés?

Tudományos társkeresés: hatékony és népszerű módszer manapság a hagyományos párkeresés kiegészítésére. Ha időt szeretnél spórolni, érdemes kipróbálni.

tudományos társkeresésmájus 28.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?