Te tudod, hogy mik a testbeszédben a szerelem jelei?

Összes Bloghoz
Te tudod, hogy mik a testbeszédben a szerelem jelei?
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2023. december. 4.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.

Ez persze számtalan dolgot nehezít, hiszen már a legelejétől kezdve ki van lőve az olyan fontos kommunikációs elem, mint a hangsúlyozás, hangszín vagy épp a testbeszéd. Talán nem véletlen, hogy tapasztalatunk szerint az a kapcsolat, amelyet gyorsan személyes mederbe terelnek, nagyobb eséllyel lesz tartós, mint az, ahol a valós találkozást halogatják. Bármennyire is indul jól egy beszélgetés, ha az igazi randi csak várat magára, akkor gyorsan kipukkad az a bizonyos lufi.

Fixáljátok a randit!

Éppen ezért, ha regisztrálsz a város szerinti online társkeresőnkre, akkor jó eséllyel találsz magadnak helyben társat. Ahhoz azonban, hogy egy izgalmas és pörgős chatelés párkapcsolattá alakuljon, sok mindenre van szükség. Többek között a személyes találkozásra.

Mert más dolog chatelni, odaképzelni egy arcot, a gesztusokat, a hangszíneket, és megint más dolog élőben látni, hallani, érezni valakit. Mert bizony gyakorta megesik, hogy bár a beszélgetés pörgős, és szívesen csevegnek a felek egymással, élőben találkozva már más a helyzet.

Két lélek, akik még nem találtak egymásra. - Rajzos formában megjelenítve.

Rogyásig ismételt kifejezés a “működik a kémia”, de sajnos igaz: van, akiknél egyből sikerül egy hullámhosszra kerülni, míg mások soha nem fognak egymás iránt érezni semmit. Ezt jobb mihamarabb kideríteni, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy találkozzatok!

Tudtad, hogy a CUPYDO egy felhasználóbarát, gyors weboldal, ahol kizárólag Magyarországról regisztrált tagok keresnek párt? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

Ám még a találka során tanusított magatartás sem olyan egyértelmű. Ugyanis sokan félnek bevallani az igazat, nem mernek konfrontálódni, így a legjobb, ha megtanulod, milyen jelekből veheted észre a testbeszédben azt, hogy ha odáig van érted a randipartnered. Erről egyébként már korábbi blogbejegyzésünkben is írtunk, érdemes a régebbi írások közül is szemezgetni!

Mik a testbeszédben a szerelem jelei?

A bőség zavarával fogsz küzdeni, hiszen az online csevegés után a személyes találkozás alkalmával milliónyi jelből fogsz tudni tájékozódni. Persze nem csupán a partneredet érdemes figyelni, hanem saját magadat is, hogy belőled milyen reakciókat vált ki a másik jelenléte, közelsége.

A testbeszédben fontos, hogy mennyire fordul feléd a partnered: ha teljes testtel, akkor az jó jel, ha azonban kifarol, és inkább oldalra fordul, akkor ott bizony nincs meg a teljes összhang.

Hasonlóképp működik az érintéssel is: ha a partnered keresi a lehetőséget, hogy hozzád érjen - persze nem tolakodóan -, azt veheted jó jelnek. Ha viszont esze ágában sincs hozzád érni, akkor ott nem sok jóra számíthatsz.

Kávézós randizás.

Persze sok minden múlik a felek habitusán, személyiségén, akad, akinek több idő kell ahhoz, hogy feloldódjon, így mindenképpen érdemes néhány találkozónyi esélyt adni a dolognak.

Próbálj a valóság talaján maradni!

Nehéz dolog megőrizni a hidegvéredet, főleg, ha régóta egyedülálló vagy. Mi azonban mégis arra intünk, hogy próbáld meg a lehető legreálisabban nézni és látni a helyzetet, hogy ne érjen újabb csalódás.

Hasonlóképp, mielőtt végignézed a teljes weboldalunkat, érdemes leülni, és megfogalmazni magadban, akár papírra vetve is, hogy mi az, amit vársz a majdani kapcsolattól, mire van igényed, és te mit tudsz nyújtani. Ha reális elvárásokkal és igényekkel regisztrálsz, sokkal nagyobb eséllyel lesz siker a vége!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
A szerelmes férfit meg kell becsülni
A szerelmes férfit meg kell becsülni

A mostani cikkünk leginkább a nőknek szól, és azt próbálja meg körbejárni, hogy miként érdemes reagálni a szerelmes férfira.

társkeresési praktikákmárcius 28.
Te tudod, hogy mik egy szerelmes nő jelei?
Te tudod, hogy mik egy szerelmes nő jelei?

Miről ismerszik meg ha egy nő szerelmes? Felfedjük az apró jeleket, amiből rájöhetsz, hogy tetszel-e a kiszemelt hölgynek vagy inkább máshol érdemes próbálkoznod.

társkeresési praktikákmájus 14.
Neked mi a véleményed a fényképes társkeresőről?
Neked mi a véleményed a fényképes társkeresőről?

Egy fényképes társkeresőn többszörös eséllyel ismerhetsz meg hozzád passzoló embereket. Nem minden a külső, de fontos. Abból indul ki minden további kapcsolódás.

fényképes társkeresésjanuár 23.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?