Párkeresés az interneten: próbáltad már?

Összes Bloghoz
Párkeresés az interneten: próbáltad már?
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2022. október. 25.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.

Ha tehát benned is él ez a gátlás, sőt, akár visszatartó erőként hat, akkor mindenképpen olvasd tovább a blogbejegyzésünket, hogy lásd, mennyire nem vagy egyedül ezzel az élethelyzeteddel! Munkánk során számtalan emberi sorsot van alkalmunk megismerni, és bizton állíthatjuk, aligha van magányosabb lény, mint a mai ember.

A hagyományos életutak csaknem eltűntek, az emberek mobilitása felrúgott minden addig ismert szabályt és normarendszert, és itt állsz te, aki ebben a megváltozott világban próbálod elérni a világ legalapvetőbb dolgát: hogy társra lelj, akivel boldogságban családot alapíthattok. Mennyire egyszerűen hangzik, ugye? Közben pedig…

Miért nem működik már a hagyományos társkeresés?

Nincs ebben talán semmi meglepő, ahogy fentebb is írtuk, megváltozott minden. Az életmódunk, az életutunk, minden kitolódott, és minden eltolódott. Ma már nem ott éljük le az életünket, ahol születtünk, hanem sokszor több országban is élünk az életünk során.

Szivárvány folyosó

Így aztán nem csoda, ha nem érvényesül a régi módszer: adott falu adott fiai és lányai bálokon kiválasztják egymást, családot alapítanak, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

Ha nem lenne már ez elég változás, akkor még tegyük hozzá az elmúlt évek pandémiás őrületét, és máris kész egy merőben új szituáció, ahol a párkeresés csaknem el van lehetetlenítve. Vagyis el lenne, ha nem lennénk mi, akik lehetőséget teremtünk arra, hogy komoly szándékú párkeresők akár város szerint egymásra tudjanak találni.

Mert szégyen - nem szégyen, az internetes párkeresők ma már megkerülhetetlen elemei a párkapcsolatoknak.

Miért nem ciki a párkeresés az interneten?

Tán bő tizenöt évvel ezelőtt még ritkának számított, ha párok az interneten keresztül bukkantak egymásra, ma viszont egyre-másra talákozhatunk a saját környezetünkben sikertörténetekkel, amelyek az internetes párkeresőkön kezdődtek, és a házasságkötő termekben végződtek.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy egyszerűen használható párkereső rendszer, ahol férfiak és nők ezrei keresnek partnert? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

Ebből is látszik, hogy nem von le a kapcsolatod értékéből, ha az interneten találtál magadnak társat, hiszen nagyon kevés olyan élethelyzet teremtődik természetes úton, ahol egymásra tud találni két vadidegen ember.

Tedd hát félre az aggályaidat, és tartozz bátran a többséghez: mára már alig akad olyan ember, aki ne járt volna meg egy, kettő, sőt, akár három párkeresős platformot is! Persze azért itt is vannak szabályok, amiket be kell tartani, már ha szeretnél magadnak párt találni.

Legyél te a következő sikertörténet!

Minden adott ahhoz, hogy te is sikeres internetes párkereső légy! Ha van interneted, ha ismersz minket, és persze regisztrálsz is a CUPYDO Társkereső nevű oldalunkra, akkor már nagyon közel vagy a sikerhez.

Biliárddal egybekötött randi

Tapasztalataink alapján a következő üzenettel bocsátanánk az internetes párkeresés sokszor rögös, mégis szép útjára: légy őszinte önmagadhoz és a másikhoz is! Tudd, hogy mit szeretnél, és hogy mire van szükséged, de azt is, hogy mit tudsz nyújtani. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. A valós arcodat mutasd, ne bújj filterek mögé, jóval nagyobb eséllyel fog megtalálni a nagy Ő. Ha ezeket megfogadod, könnyen lehet, hogy a karácsonyt már az újdonsült pároddal töltöd!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?
Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?

Megmutatjuk, hogy milyen a jó beszélgetős téma első alkalomra. Ha ez a tudás a zsebedben van, akkor 50%-ban már tied a randi.

társkeresési praktikákoktóber 30.
Laza kapcsolatot keresel az online társkeresőn?
Laza kapcsolatot keresel az online társkeresőn?

Ha laza kapcsolatot szeretnél, akkor szükséges hozzá egy ideális partner, aki szintén ugyanebben gondolkodik. Nálunk őt is megtalálhatod, és még sokkal többet is.

laza kapcsolatjúnius 28.
Tudni szeretnéd, hogy mikor szerelmes egy férfi?
Tudni szeretnéd, hogy mikor szerelmes egy férfi?

Lássuk, mi az a három tuti jel, amiből biztosan tudni fogod, hogy szerelmes beléd egy férfi! Meg fogsz lepődni, mennyire egyszerű dolgod lesz a jövőben.

társkeresési praktikákfebruár 13.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?