Így lesz sikeres társkereső bemutatkozószöveged

Összes Bloghoz
Így lesz sikeres társkereső bemutatkozószöveged
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2020. április. 14.
Nem elég eldönteni, hogy szeretnéd az online társkeresést megpróbálni, az eredményért pár dolgot tenned is kell. A társkereső bemutatkozószöveg lesz az első feladat, amellyel szembe fogsz találkozni az úton, és aminek a kitöltését még véletlenül sem szabad félvállról venned! Ez lesz ugyanis a te virtuális ismerkedésed első benyomása. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!

Honnan kezdjem az írást?

Rajtunk a nyomás, hogy könnyedek és lazák legyünk, miközben a lehetséges karakterek száma is szorít, melynek keretei között írnunk kell. Azonban nem kell stresszelni! Legfőképp ne frusztráljon még az is, ha nem dőlnek belőled azonnal a szavak, adj magadnak egy kis időt!

Két dolgot viszont feltétlen kerülj el! Az egyik, hogy nem írsz semmit. Hiába gondolod, hogy majd a levelezés során elővarázsolod a stílusod, hogy aztán adott pillanatban megmutasd. Tudnod kell, hátránnyal indulsz, ha ezt az utat választod. A másik, a “nem írok semmit, mert ennyiből úgysem ismersz meg” közhely alkalmazása. Ez talán még az első hibánál is súlyosabb, mert azt sugallja rólad, hogy a legkisebb erőfeszítés is sok neked. Ez hidd el, nem lesz szimpatikus!

Társkereső hölgy bemutatkozót ír
Megéri időt szánni a megfelelő bemutatkozó megírására

Tudni szeretnéd, a férfiak és nők felfogása miben különbözik a társkeresőkön? Akkor érdemes a férfiakról szóló cikk elolvasásával kezdeni a társkereső bemutatkozó szövegedre való ráhangolódást. Amit még tehetsz, hogy készítesz magadnak egy finom kávét, vagy leülsz egy pohár jó borral a kanapédra, és időt adsz magadnak a ráhangolódásra. Mint ahogy egy randevúra készülődsz, a bemutatkozóírásodra is érdemes felkészülnöd. Csukd be a szemed, képzeld el saját magad a hétköznapokban. Hogyan szoktál beszélni, milyen stílus szokott jellemző lenni rád? Mit szoktak mondani rólad az ismerőseid? Ezek a módszerek segítenek, hogy megtaláld a hangod, mert a lényeg, hogy add saját magad!

Tudtad, hogy a CUPYDO egy online társkereső oldal, ahol naponta több ezer tag ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Társkereső bemutatkozószöveg a gyakorlatban

Érdemes hagyni a közhelyeket, idézetekkel se próbálj bölcselkedni, de akkor mit tegyél? Saját stílusodban egy rövid, jól összeszedett, felesleges töltelékszavaktól mentes bemutatkozást írj! Jegyezd fel először, hogy mi az, amiket mindenképp el szeretnél mondani magadról, és e köré építsd a mondataid.

A társkereső bemutatkozószöveg igazi virtuális csábítási eszköz lesz, ha kicsit titkolózol benne. Nem azt mondjuk, burkolózz valami fátyolos rejtély mögé, de ne is vesézd ki minden egyes mondatod! Mindenképp legyen benne valami, amire könnyedén rá lehet kérdezni. Kiváncsi vagy, kiknek sikerült jó szöveget írni, és ezzel megtalálni életük párját? Akkor olvasd el a sikertörténeteinket, hogy ráhangolódj a szuper szöveg megírására!

Társkereső hölgy bemutatkozót ír
Jó kiindulási alap, ha összeszeded miket kedvelsz és miket nem

Sokan körülírják, mi a hobbijuk, vagy miket szeretnek csinálni. Viszont sokat elárulhat az is, ha egy mondatban összeszeded, mi az, amit viszont kifejezetten nem kedvelsz. Persze összességében törekedj rá, hogy inkább a pozitív mondatokból legyen több, mielőtt a végén egy “utálom” listát írsz a bemutatkozás helyett!

Amire érdemes gondot fordítani

A helyesírása sokat elárul az íróról, épp ezért érdemes átnézni a szöveget, vagy egy helyesírás-ellenőrző program segítségével megírni. Amikor a nyelvtani és stíluselemek is megvannak, és úgy érzed, készen vagy, olvasd át többször. Tisztázd magadban azt is, hogy kit szeretnél bevonzani. Ha ezt pontosan tudod, akkor a bemutatkozásodra ránézve is érezni fogod, vajon az írásod képes lesz-e pont a neked megfelelő személy bevonzására! Készen állsz? Akkor vágj bele velünk életed meghatározó kalandjába!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Te is a társkereső nők táborát erősíted?
Te is a társkereső nők táborát erősíted?

Szeretnél felkészült társkereső nő lenni, aki okosan és sikeresen használja az online ismerkedési lehetőségeket? Akkor feltétlenül tudnod kell a következő dolgokról!

társkeresésmárcius 27.
Te mindig találsz beszélgetéstémákat a pasikkal?
Te mindig találsz beszélgetéstémákat a pasikkal?

Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal. Ezekkel a témákkal kezdjetek!

társkeresési praktikákoktóber 31.
Nyugdíjas társkereső oldalakat keresel?
Nyugdíjas társkereső oldalakat keresel?

Nyugdíjas társkereső oldal vagy klasszikus párkereső a megfelelő 60 felett? A válasz egyszerűbb, mint hinnéd, mutatjuk!

társkeresés 60 felettdecember 15.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?