Mire ügyelj, hogy az első találkozás ne legyen egy rémálom?

Összes Bloghoz
Mire ügyelj, hogy az első találkozás ne legyen egy rémálom?
Rovat: randi tippek  /   Dátum: 2024. augusztus. 30.
Amikor társkeresésre adtad a fejedet, minden bizonnyal neked is az a cél lebegett a szemed előtt, hogy minél hamarabb eljuss az első találkozásig azzal az emberrel, aki az online ismerkedés során igencsak felkeltette az érdeklődésedet. És bár a cél ez volt, feltehetően nem sokat gondolkodtál azon, hogy miként is fog zajlani, vagy legalábbis azon nem lamentáltál hosszasan, hogy mi mindenre is kell figyelni egy-egy ilyen találka előtt.

Mai blogbejegyzésünket éppen ezért ennek a témának szenteljük, és nem csupán azért, hogy a randik sikeresek legyenek, hanem azért is, hogy biztonságban teljenek!

Az első találkozás helyszíne nagyon meghatározó!

Amikor egy átlagember regisztrál a fényképes társkeresőnkre, akkor még csak arra figyel, hogy a lehető legjobb arcát mutassa. Alig gondol bele abba, ami akár néhány héten belül meg is történhet: elhívják randizni. Hogy neked ne kelljen kapkodva szervezkedni, ezekre ügyelj:

Boldogan, mosolyogva puszilkodó pár hasal a mezőn. A nő a férfit átkarolja egyik kezével.
  • Az első találkozás helyszíne mindenképpen nyilvános legyen, semmiképp se hívj meg senkit ismeretlenül az otthonodba.
  • Jó, ha mozgásban vagytok a találkozó ideje alatt, így biztosan találtok majd beszédtémát, hiszen szó szerint az utcán fog heverni a téma.
  • Mindenképpen közös döntés eredménye legyen a végleges helyszín.

Persze nem csupán erre kell odafigyelni!

Viselkedj!

Ez persze így elég sarkosan hangzik, ám ha úgymond normálisan viselkedsz, akkor sokkal nagyobb esélyed lesz arra, hogy az első után egy második, harmadik és sokadik találka is összejöjjön. Mutatjuk, mire érdemes odafigyelni!

  • Add meg a módját, de ne told túl – legalábbis ami az öltözködést illeti. Tiszteld meg a másikat igényes, egymáshoz illő ruhadarabokkal, de ne maradjon túl sok rész fedetlen!
  • Érkezz pontosan! Nem, nem kell, hogy taktikai késést produkálj, egyszerűen csak jelenj meg néhány perccel korábban a megbeszélt helyen.
  • Ne légy túl sok! Sem a témákat, sem a beszédmennyiséget, sem az érintést illetően. Nem az első randi témája a tavalyi vastagbélműtét, ahogy az sem, hogy ki mennyit keres. Sőt, arra is ügyelned kell, hogy ne csak te beszélj, hanem hallgass is néha, méghozzá figyelmesen, és kérdezz, hiszen ezzel az érdeklődésedet tudod kifejezni. A harsánykodás, a túlzó, mondhatni erőltetett bensőségesség bizony nagyon taszító tud lenni, ahogy az is, ha a randin a kelleténél több szerepet kap az alkohol. Sőt, az ételek terén is érdemes olyat választani, amitől nem leszel könyékig maszatos.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy egyszerűen használható párkereső rendszer, ahol férfiak és nők ezrei keresnek partnert? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

Az őszinteséget talán nem is kell külön kiemelni, hiszen annyira egyértelmű, hogy csak akkor lesz sikeres a történet, ha nem másnak adod ki magadat. Megannyi cikkünk szól erről a témáról, érdemes a korábbi blogbejegyzéseink közül elolvasni azt is, amelyik tökéletes budapesti randihelyszíneket ajánl.

Így, hogy már a tarsolyodban van minden lényeges útravaló, semmi sem választhat el attól, hogy az első találkozás fantasztikus legyen!

Olvass a sorok között!

Vagy várjunk csak! Azért egy dolgot még ne felejts el, ez pedig nem más, minthogy próbálj meg olvasni a sorok között. Nem minden fontos dolog kerül kimondásra, ugyanakkor vannak olyan jelek, amelyek vitathatatlan módon jelzik, hogy tetszel-e a másiknak, esetleg szerelmes-e már beléd.

Egy férfi és egy nő, színes lufik mögött összehajolva, arcuk nem látszik.

Természetesen az online társkereső oldalunkon rengeteg tanáccsal látunk el mindenkit, aki szeretné megtalálni álmai párját, ezért mindenképpen tanácsos akár a regisztráció előtt, akár utána alaposan átolvasni az oldalunkat!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
A szenior társkereső reményt ad!
A szenior társkereső reményt ad!

Idősen is lehet ismerkedni, hiszen az ember társas lény. Ha szeretnéd valakivel megosztani örömödet, bánatodat, akkor a szenior társkeresőn a helyed neked is!

szenior társkeresésjúlius 22.
A diplomások társkeresőjét kutatod? Segítünk!
A diplomások társkeresőjét kutatod? Segítünk!

Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed. Elhoztuk neked az oldalt, ahol valóban az érdeklődési körödnek, a kvalitásaidnak megfelelő társat találhatod meg magadnak.

diplomás társkeresésszeptember 2.
A vidéki társkereső platform
A vidéki társkereső platform

A vidéki társkeresők élete nem csak játék és mese: kisebb felhozatal, kevesebb program. Azonban megfelelő stratégiával sikeresebbek lehetünk, mint a fővárosban.

társkeresésaugusztus 17.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?