Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?

Összes Bloghoz
Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2020. október. 30.
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!

Jó beszélgetési témák a cseten

Mivel a CUPYDO egy társkereső oldal, így értelemszerűen az online beszélgetési témákkal kezdünk. Hiszen ha nincs meg az internetes kontakt, akkor vajmi kevés az esélye, hogy lesz belőle valóságos első randi álmaid nőjével vagy pasijával. Éppen ezért a kezdés mindig nagyon hangsúlyos. A legjobb, ha már az adatlapodon olyan információkat adsz meg, amikbe kapaszkodva érdekes témákat lehet feldobni. Tehát olyat válassz, amiről szívesen is csevegsz.

Bár kevesen gondolják azt, hogy komfortosan éreznék magukat egy azonnal mélyre ásó társalgásban, mégis, arról számolnak be, hogy meglepően komfortos beszélgetés volt, ha vitatott témákról beszélgettek az első alkalommal. Tehát nyugodtan kérdezd meg, hogy mit gondol például az abortuszról vagy épp a nemi betegségekről. Igen, bármilyen hihetetlen, meglehetősen érdekes diskurzus alakulhat ki a sablonos “mi a kedvenc színed, városod, ételed?” kérdések nélkül is. Ebből már sokkal jobban megismerheted a másikat, hiszen nem információkat gyűjtesz, hanem a gondolkodásmódját térképezed fel. Ebből sokkal könnyebb következtetni arra, hogy mennyi közös van bennetek, és van-e értelme egy személyes első randinak is.

Csinos hölgy, beragasztott szájjal
Ne kerüld a kényes témákat sem

A fentiek azért is minősülhetnek jó választásnak, mivel nem szemtől szemben kell színt vallani, így talán annyira zavarban sincs senki, mintha mindezekről élő szóban kellene beszélni. Arról nem is beszélve, hogy vannak visszahúzódó emberek, akik maximum írásban tudnak frappánsan és aktívan kommunikálni.

Jó beszélgetési témák az első randin

Ha megvan az összhang a virtuális világban, akkor ideje megérkezni a személyes találkozáshoz. Ebben az esetben valószínűleg túl vagytok a kedvenc filmek, kedvenc könyvek kategóriáján, így indíthattok azonnal az utazás témakörével. Mondjuk ki hova utazna és miért, mennyi időre és főleg: kivel? Ez sokkal kevésbé sablonos, mint a mit néznél meg a moziban. Ezek után jó eséllyel adja magát a következő lehetőség, de ha mégis leülne a társalgás, akkor a jó beszélgetési témák közé tartozik a különböző országok és hozzájuk kapcsolódó ételek, italok kérdései is. Ezzel máris kitalálhatjátok, hogy merre vigyen tovább az út, főleg, ha megéheztetek.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy online társkereső oldal, ahol Te is megtalálhatod randipartnered? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Igazán hamar össze tud kovácsolni két embert, ha olyan témákról beszélgetnek, amik nem csak a kommunikáció felszínét kapargatják, hanem belevetik magukat a mélységbe. Tehát nyugodtan felölelhetitek a barátság, az érzelmek és az emlékek témakörét is, mivel ezeknek a megosztása segíti a bizalom kiépülését. A bizalom pedig minden párkapcsolat alapja, így nem árt, ha az első randin is megvan ez az érzés.

Finoman puhatolózhatsz afelé is, hogy mi várható a randi végén, azaz lepedőakrobatikára számíts, vagy pedig egy kedves jó éjt puszira a kapuban. Persze erre direktben rákérdezni igazán modortalanság, így ha tapogatózó kérdést tennél fel, akkor a szereted-e a sört az egyik legjobb választás. Kutatások bizonyítják, hogy azok nagy része, akik szeretik a sört, hajlamosak az első randin az ágyban kikötni. Bár nem szabad mérget venni a végeredményre, azért egy jó következtetési alap lehet.

Habos sör felülnézetből
A sör a lelke mindennek :)

Tehát csak óvatosan a különböző beszélgetési témákkal, de emellett igenis legyetek bevállalósak a jó ízlés határain belül!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Jártál már valaha ismerkedő oldalon?
Jártál már valaha ismerkedő oldalon?

Ismerkedős oldalra regelni a 21. században már nem ciki. Ha a szingliség számos előnye mellett érzel némi betöltetlen űrt az életedben, adj egy esélyt a boldogságnak Te is!

társkeresésnovember 30.
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai

Keresztény társkeresőként szeretnél párt találni? Semmi akadálya. Néhány szabály felállítása, és a határok kijelölése után indulhat is az ismerkedés.

keresztény társkeresésáprilis 25.
Mennyire működik a tudományos társkeresés?
Mennyire működik a tudományos társkeresés?

Tudományos társkeresés: hatékony és népszerű módszer manapság a hagyományos párkeresés kiegészítésére. Ha időt szeretnél spórolni, érdemes kipróbálni.

tudományos társkeresésmájus 28.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?