Neked mi a véleményed a fényképes társkeresőről?

Összes Bloghoz
Neked mi a véleményed a fényképes társkeresőről?
Rovat: fényképes társkeresés  /   Dátum: 2024. január. 23.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.

Természetesen jól tudjuk, hogy nem minden a külcsín, ám ha nagyon nem nyeri el a tetszésedet a randipartnered külseje, akkor bizony már a belbecs részét sem fogod tudni annyira értékelni. Mondhat bárki bármit, mindenkinek megvan a zsánere, és persze le lehet tagadni, ugyanakkor nem túl szerencsés saját magunkat becsapni. Hiszen ahhoz, hogy valóban boldog és tartós párkapcsolatot tudjunk kialakítani, mindenképpen szükséges a lehető legtökéletesebb összhang.

Miért érdemes a fényképes társkeresőt használni?

Ha regisztrálsz az online fényképes társkeresőnkre, akkor kapásból az lesz az egyik legfontosabb tennivaló az első lépések között, hogy egy megfelelő minőségű fényképet feltölts magadról. Szerencsére akár a Facebookról is importálhatod az ottani profilképed, így ha nem szeretnél új fénykép elkészítésével bajlódni, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni az oldalunkat.

Női szelfi, kamera előtérben, háttérben elmosódott női alak.

További előny, hogy igyekszünk minél jobban szolgálni a társkeresők érdekeit:

  • Éppen ezért csak akkor válik aktívvá egy-egy ember fiókja, ha a megfelelő minőségű képet töltötte fel, így nincs arra esély, hogy fénykép nélküli anonim versenyzők találjanak rád kérelten, és bizony sokszor akár durva tartalmú üzeneteikkel. Úgy, hogy mindenkinek vállalnia kell az arcát, már picit másabb a helyzet.
  • Minden fotót moderálunk, így bármilyen sértő fotó azonnal eltávolításra kerül.

Mindenkit buzdítunk, hogy legalább 4-5 viszonylag friss fotót töltsön fel magáról, hiszen úgy nyilánvalóan nagyobb esélye lesz annak, hogy valaki majd rátalál.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy villámgyors, jól használható társkereső oldal, ahol számtalan férfi és nő ismerkedik? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Bár a bemutatkozás rész is nagyon fontos, de mégsem mehetünk el szó nélkül a fotók jelentősége mellett sem - ugye, neked is volt már olyan élményed, amikor első látásra belezúgtál valakibe? Ne tagadd meg hát magadtól sem ezt a lehetőséget!

De melyik társkeresőre regisztrálj?

Ha már túl vagy azon a részen, hogy te bizony nem fogsz online párt keresni, de aztán a sok sikersztori miatt mégis adsz egy esélyt, akkor mindenképpen érdemes alaposan megválogatni azt, hogy melyik oldalon állsz neki a keresésnek.

A kontrollálatlan, személytelen applikációkat érdemes nagy ívben elkerülni, mert a fentebb leírtak nem fognak ott érvényesülni. Persze még egész sok másra is oda kell majd figyelni, erről írtunk korábbi blogbejegyzésünkben is!

Mosolygós férfi szelfi macskával a karban, sárga háttérrel

Ilyen többek között az is, hogy tudj város vagy akár életkor szerint keresni, de sokak számára szempont a vallás/vallásosság is, ahogy néhányan az iskolai végzettséget is meghatározónak tartják a saját társkeresésük folyamán.

Ha tehát szeretnél minél hazaibb, minél emberközpontúbb és minél jobban a te igényeidet kielégítő oldalon ismerkedni, akkor a legjobb helyen jársz.

Csak őszintén!

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az őszinteség. Úgy, ahogy az adatlapod kitöltése során is célszerű a minél hitelesebb információkat megadni, úgy a fényképek esetében sem érdemes csalni…

Méghozzá azért nem, mert ha teljesen más leszel élő valódban, mint a fényképen, akkor máris hátrányból indítod az ismerkedést, hiszen a partnered teljes joggal fogja majd becsapva érezni magát. Ha mindent a legtökéletesebben szeretnél csinálni, akkor nézd át honlapunkat, ahol megannyi tippel és tanáccsal látunk el!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Te felismered a férfi vonzódásának a jeleit?
Te felismered a férfi vonzódásának a jeleit?

A férfiak java része nehezen mutatja ki az érzéseit, vagy ha ki is mutatja, teljesen másépp mint a nők. Segítünk megfejteni "A férfit".

társkeresési praktikákjúnius 15.
Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?
Honnan veszed észre, ha a nő szerelmes?

Mikor táplál érzelmeket feléd a kiszemelt nő? Mutatunk 6 jelet, amiből biztosan tudni fogod, hogy nyert ügyed van!

társkeresési praktikákmárcius 15.
10 dolog, amit kerülj első randin
10 dolog, amit kerülj első randin

Tippek, hogy miket ne tegyünk első randin, és mikre figyeljünk oda a találkozó alkalmával. Ha szeretnénk második randit, a felsorolt bakikat igyekezzünk elkerülni.

randi tippekdecember 2.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?