fényképes társkereső

CUPYDO társkereső

A CUPYDO fényképes társkereső oldal

Köszöntünk a CUPYDO-n, az ország egyik legtöbb fényképes hirdetésével rendelkező társkeresőn. Nálunk kizárólag minőségi fotókat találsz tagjainkról, továbbá felhasználóink jellemzően nem egy, hanem legalább négy-öt képet is feltöltenek magukról. Ez mindenképp előnyös, hiszen számodra is megkönnyíti a választást.

Fotóval egyszerűbb

  • Fénykép alapján könnyebb dönteni, mint egy negyed részben kitöltött adatlapot olvasgatva. Nálunk ezt megteheted, fotók alapján választhatod ki, hogy kit tartasz érdekesnek.
  • Kép és kép között is van különbség, a mi rendszerünk jó minőségű fotók feltöltését teszi lehetővé.
  • A CUPYDO kiváló színvonalú a fényképes társkereső oldalak között.

Mit jelent pontosan a fényképes?

  • A regisztrációt követően érdemben egyik tagunk sem tud ismerkedést kezdeményezni, míg legalább egy darab jó minőségű képet fel nem töltött magáról.
  • Amennyiben a feltöltött képek nem felelnek meg a CUPYDO kritériumainak, úgy moderátoraink törlik azokat, majd ezt követően új kép feltöltésére ösztönzik társkeresőinket.
  • A fényképes társkeresés egyik alappillére, hogy a képfájl feltöltése egyszerű legyen. Nálunk ez egyetlen gombnyomással kivitelezhető, ezután nézelődhetsz te is a tagok között.

Közösségi média elérhetőségeink

Tarthatod velünk a kapcsolatot közösségi oldalainkon keresztül is, ahol a temérdek tag mellett társkereséssel kapcsolatos tanácsok, képek, videók és egyéb érdekességes várnak.

Rendezés nagyobb városok szerint

Rendezés népszerű kategóriák szerint

Sötét hajú társkereső lány
társkereső 10 :)
Ismerkedésre vágyó fiatal lány
Középkorú szőke hölgy
társkereső 8 Ismerkedünk?
Középkorú férfi, megnyerő külsővel
társkereső 9 Mi a helyzet?
Társkereső sötéthajú pasi
társkereső 11 Hol laksz?