Miért fontosak a férfi testbeszéd jelek az ismerkedés során?

Összes Bloghoz
Miért fontosak a férfi testbeszéd jelek az ismerkedés során?
Rovat: randi tippek  /   Dátum: 2023. január. 30.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.

Csakhogy a sok előny mellé épp ugyanannyi nehézség is társul, ezért mi minden esetben igyekszünk jól felkészíteni a hozzánk regisztráló társkeresőket arra, hogyan tudnak minél sikeresebben párra lelni.

Ebben a blogbejegyzésben már az első chatelésen túljutóknak szeretnénk kedvezni, így ha épp ott tartasz, hogy lassan hús-vér valótokban ismerkedtek meg, akkor feltétlenül olvass tovább!

Mikor legyen a randi?

Sőt, legyen-e egyáltalán, ugye? Ha ugyanis regisztrálsz a társkeresőnkre, akkor egészen biztosan sok valós megkeresésre számíthatsz majd, amelyekből könnyen sikertörténetek is alakulhatnak.

Persze ehhez sok összetevő szükségeltetik, de azért is írjuk a blogunkat, hogy minél több segítséget nyújthassunk azoknak az embereknek, akik bizalmat szavaznak nekünk.

Óra és szív

Amikor tehát úgy érzed, hogy nagyon flottul megy a chatelés, napok, hetek óta folyamatosan írtok egymásnak, és egyre inkább részévé váltok a másik életének, akkor bizony érdemes elgondolkodni azon, hogy találkozzatok a való életben is.

Tapasztalatunk szerint minél tovább húzzátok az első randit, annál kevesebb esélyetek lesz a boldog közös jövőre, így mindenképp érdemes idejekorán megadni az esélyt.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy internetes társkereső, ahol férfiak és nők ezrei keresnek partnert? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

Ha pedig végre találkoztok, akkor nemcsak arra érdemes figyelnetek, amit mond a partneretek, hanem arra is, ahogy mondja. De tényleg, mennyire szoktad figyelni a férfi testbeszédét?

A férfi testbeszéd jelek a legárulkodóbbak!

Korábbi blogbejegyzésünkben kitértünk az ideális beszédtémákra, most azonban arra szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy azt is kövesd árgus szemekkel, ahogy a férfi mozog randi közben!

Mivel a férfiak kevésbé a szavak emberei, valamint az érzelmeiket is nehezebben mutatják ki, ezért kifejezetten nagy jelentőséggel bír az, hogy olvass a mozdulatai között.

Te tudtad, hogy egy férfi szemöldöke mindig felszalad és homloka is ráncolódik, ha megtetszik neki egy hölgy? Ha pedig igazán megragadta őt a nő, akkor teljes testtel felé fordul, szemkontaktust tart, sőt keresi az alkalmakat, hogy apró mozdulatokkal hozzáérjen a kiválasztott nőhöz?

A nyitott térd is beszédes, hiszen azt mutatja, hogy a férfi készen áll egy komoly kapcsolatra.

A kézzel való babrálás, matatás azonban náluk sem jelent mást, minthogy kifejezetten izgatottak és idegesek, és nem mindegy neki a randi végkifejlete.

Kockás férfi has

Persze a feszített izmok, a ruha igazgatása is mind-mind arról árulkodik, hogy szeretné elnyeri a hölgy tetszését, a széles, őszinte mosoly pedig önmagáért beszél.

Olvasd a jeleket!

Mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy ha regisztrálsz hozzánk, akkor ezzel egyidejűleg tedd meg a szükséges előkészületeket is.

Ilyen például az, hogy rendelkezz kellő önismerettel, vagy épp az, hogy készülj fel a férfiakból annyira, amennyire csak lehet. Számos könyv foglalkozik a férfiak testbeszédével, a férfi és a női agy közötti különbséggel vagy az eltérő kommunikációs stílusokkal.

Ha ezekkel képben vagy, jóval nagyobb eséllyel záródik a társkeresős kalandod sikerrel! A cél meg végül is ez lenne, nemdebár?

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Nyugdíjas társkereső oldalakat keresel?
Nyugdíjas társkereső oldalakat keresel?

Nyugdíjas társkereső oldal vagy klasszikus párkereső a megfelelő 60 felett? A válasz egyszerűbb, mint hinnéd, mutatjuk!

társkeresés 60 felettdecember 15.
Tökéletes Budapest randi helyszínek
Tökéletes Budapest randi helyszínek

Mutatunk neked pár remek budapesti randihelyszínt, amik tökéletesen passzolnak egy felejthetetlen első találkozáshoz. Vigyázz, kész, randira fel!

randi tippekoktóber 28.
Te is a társkereső nők táborát erősíted?
Te is a társkereső nők táborát erősíted?

Szeretnél felkészült társkereső nő lenni, aki okosan és sikeresen használja az online ismerkedési lehetőségeket? Akkor feltétlenül tudnod kell a következő dolgokról!

társkeresésmárcius 27.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?