Te felismered a férfi vonzódásának a jeleit?

Összes Bloghoz
Te felismered a férfi vonzódásának a jeleit?
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2022. június. 15.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.

Így aztán, ha nem szeretnéd, hogy minden ismerkedés kudarcba torkolljon, érdemes képezned magad, hogy az apró jeleket is észrevéve tudd, hogy nem vagy közömbös a randipartnered számára. Ha ezeket a jeleket megfelelően tudod dekódolni, magabiztosabban és nyugodtabban fogsz lépkedni az ismerkedés ingoványos területén.

Miért olyan fontos, hogy felismerd a jeleket?

Jóllehet a társkeresőnkön csupa komoly regisztráló található, akik részletes adatlappal, friss és jó minőségű fotóval igazolják profiljuk valóságosságát, ez még közel sem jelent sikert minden társkeresőnek.

Hogy miért nem?

Színes koktél, ami egy színes randit is jelképezhet

Képzeld el a következő szituációt: adott egy férfi, aki őszinte, stabil párkapcsolatot keres, és ehhez több nővel is levelezik, egy pár jelölttel eljut a személyes találkozás(ok)ig, és ahogy halad előre az ismerkedés, úgy marad el mellőle mindenki más, és ez egyben azt is jelenti, hogy egyre jobban ki tudja és ki meri mutatni azt, hogy ő bizony nagyon vonzódik ahhoz a nőhöz, aki úgy tűnik, valóban elrabolta a szívét. De addig bizony rögös út vezet, és a sok találkozás, beszélgetés közepette azért fontos a megfontoltság, mértékletesség, hogy ne ragadjon el senkit az oktalan hév.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy egyszerűen használható társkereső oldal, ahol számtalan férfi és nő keres kapcsolatot? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

Ha szépen lassan, megfontoltan folyik az ismerkedés, az sokkal biztonságosabb platformot teremt minden résztvevőnek, mintha azonnal szerelmet vallana egymásnak mindenki, aki csak szóba áll a másikkal.

Ezért aztán ne érezz csalódást, ha nem borul azonnal térdre előtted a partnered, inkább figyeld az apró jeleket!

Mik pontosan a férfi vonzódásának a jelei?

Mondhatnád, hogy könnyen dobálózunk jelekkel, ha nem konkretizáljuk azokat, ezért most igyekszünk összeszedni a főbb ismérveit annak, ha egy férfi kezd többet érezni irántad.

  1. A testbeszéd sokat elárul: közel hajol hozzád, teljes testtel feléd fordul, amikor beszélgettek, szemkontaktust teremt, alkalmat talál arra, hogy időnként megérintsen.
  2. Észrevesz apró dolgokat is, amiket aztán meg tud dicsérni.
  3. Keresi a társaságod, keresi az alkalmat, hogy kettesben tudjatok találkozni, minél többször.
  4. Találkák után nem tűnik el, hanem kedves köszönő üzenetet ír, és biztosít arról, hogy várja a következő randitokat.
  5. Nem bujkál előled a közösségi médiában, és ha írsz neki, gyorsan válaszol.
  6. Gondoskodik arról, hogy tudjatok beszélgetni, nem hárítja egyedül rád a kérdezés és a témaválasztás feladatát.
  7. Bár kissé izgatott, hiszen fontos vagy neki, azért mégis mindig jókedvű és mosolygós a közeledben.

Persze minden jel mellett a legfontosabb az őszinteség, no meg az, hogy regisztrálj a társkeresőnkre!

De ez nem belemagyarázás?

Persze jogosan merülhet fel benned, hogy ez bizony nem más, mint belemagyarázás, és ha egy férfinak igazából tetszel, annak hangot is ad, és nem kell a jeleket kutatni.

Ez talán igaz is volt pár évtizeddel ezelőtt, most azonban érdemes abba is belegondolni, hogy a felgyorsult, elanyagiasodott világban nemcsak a nők, hanem a férfiak is óvatosabban mutatják ki az érzelmeiket, hiszen ki tudja, hányadik kudarcélménytől rettegve próbálnak bízni abban, hogy megtalálják életük párját úgy, ahogy azt a társkereső oldalunk sikersztorijaiban is olvashatod.

Ölelkezés paplan alatt

Add meg magatoknak az esélyt, ne várj elsőre túl sokat, de persze túl keveset se! Nem egyszerű feladat, de ha sikeresen teljesíted, boldog párkapcsolat lesz a jutalmad!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Te hogy vélekedsz? Mikor jöhet a szakítás után új kapcsolat?
Te hogy vélekedsz? Mikor jöhet a szakítás után új kapcsolat?

Tudd meg mennyit érdemes várnod szakítás után úgy, hogy legyen is értelme az új kapcsolatnak, és ne csak egy következő sebet szerezz magadnak!

társkeresési tanácsokjanuár 9.
Milyen a férfi testbeszéde, ha tetszel neki?
Milyen a férfi testbeszéde, ha tetszel neki?

Ha tetszel egy férfinak, az általában a testbeszédjéből egyértelműen kiolvasható. Ezen apró, árulkodó jeleket küldése nem tudatos, épp ezért hasznos olvasni belőlük.

szerelmi praktikákoktóber 5.
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai

Keresztény társkeresőként szeretnél párt találni? Semmi akadálya. Néhány szabály felállítása, és a határok kijelölése után indulhat is az ismerkedés.

keresztény társkeresésáprilis 25.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?