Te mindig találsz beszélgetéstémákat a pasikkal?

Összes Bloghoz
Te mindig találsz beszélgetéstémákat a pasikkal?
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2022. október. 31.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.

Mert hiszen a kezdeti sablonos üzenetváltások után, ha kellemesen érzitek magatokat a chatben, akkor bizony egyre többet fogtok beszélgetni, és minél jobban elmerültök a beszélgetésben, annál jobban körül fogtok járni minden témát.

De vajon lesz-e elegendő beszédtémátok? Tudsz tartósan beszélgetni a pasikkal? Na jó, nem mindegyikkel, de legalább a kiszemelteddel igen? Mi az, amit chatben vitathattok meg, mi az, amit csak személyesen, és mi az, amit sose kérdezz, vagy épp mindenféleképpen? Erről hosszú órákat tudnánk mesélni, hiszen nálunk nagyobb tapasztalata aligha van bárkinek is, ezért is foglaltuk össze ebben a blogbejegyzésben a legfőbb pontokat!

Fura megjelenésű férfi

Mivel nincs annál kellemetlenebb élmény, minthogy találkoztok, és közös téma híján csak kínos hallgatásba torkollik az egész találka, ezért fontos, hogy csak olyannal beszélj meg személyes találkozót, akivel már az online chat is pörgős és élvezetes volt!

Mivel kezdjétek az ismerkedést?

Aki tapasztalt társkereső, az bizony tudja, hogy a beszélgetések eleje azért rém unalmas tud lenni, hiszen sokadjára írod le, hogy ki vagy, mit szeretsz, vagy épp azt, hogy hogyan éled a napjaid.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy könnyedén használható társkereső oldal, ahol ahol te is meglelheted párod? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

Ezek azonban elengedhetetlenek ahhoz, hogy tovább folytassátok az ismerkedést.

Azt azonban érdemes tudni, hogy komoly társkereső szándék esetén érdemes minél hamarabb leszervezni az első személyes találkozást, mert a statisztikák szerint ez minél jobban kitolódik, annál kisebb az esélye annak, hogy az online téren kívül bárhol máshol is találkoztok.

Persze a legjobb, ha a férfi kezdeményezi, de azért nőként is ki lehet ugrasztani a nyulat a bokorból!

Mik a tuti beszélgetéstémák a pasikkal?

Persze vannak jolly jokerek a beszélgetéstémák között is, amelyeket ha felhozol, egészen biztosan jót fogtok tudni beszélgetni, ezért érdemes a személyes témák után ezeket is bedobni.

Így amikor már kitárgyaltátok, hogy ki honnan jön, milyen családba született, mit dolgozik, akkor jöhetnek a még érdekesebb témák. Mivel fontos az őszinteség és az önismeret, valamint az, hogy tudd, mit vársz egy kapcsolattól, ezért gyakorlatilag az első beszélgetések mintegy állásinterjúként működnek.

Fura megjelenésű nő

Érdemes tisztázni, ki milyen jövőképet képzel el magának, mit tart a családról, gyerekvállalásról, és persze az is rendkívül lényeges, hogy ki milyen hobbinak hódol. Ez nemcsak kellő beszédtémát generál, de segít a döntésben is, hiszen egy megrögzött túrázó aliga akar folyton otthon ülni, ahogy egy luxuscikk-mániás sem fog turkálóba mászkálni veled. Ha nincs közös hobbi, közös kapcsolódási pont, közös értékrend, akkor aligha fog tudni működni a kapcsolat hosszú távon.

Ha ezeket nem tisztázzátok jó előre, akkor tulajdonképpen nem csináltok mást, mint egymás idejét húzzátok - természetesen feleslegesen! Persze nem kell, hogy kihallgatás legyen a randikból, de ha szeretnétek bekerülni az online társkeresés sikersztorijai közé, akkor azért érdemes ezeket tisztázni a könnyed témák után, előtt és között.

Mutass érdeklődést!

Persze valódi szándék nélkül ez aligha megy, így mindenképpen rendkívül fontos, hogy a partnered lássa rajtad, nem csak a saját hangodat szereted hallatni, érdeklődést mutatsz az ő viselt dolgai iránt is. Nyilvánvalóan a színlelés kerülendő, ahogy szerepet sem szabad játszani az ismerkedés során.

Így ha nem gördülékeny a társalgás, vagy épp elunod az életed, amíg a randipartneredet hallgatod, akkor legfőbb ideje finoman elköszönni, és tovább folytatni az online társkeresést.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
A szerelmes férfit meg kell becsülni
A szerelmes férfit meg kell becsülni

A mostani cikkünk leginkább a nőknek szól, és azt próbálja meg körbejárni, hogy miként érdemes reagálni a szerelmes férfira.

társkeresési praktikákmárcius 28.
A siker kulcsa a magyar társkereső oldalakon
A siker kulcsa a magyar társkereső oldalakon

Hogyan lehetünk eredményesek a magyar társkereső oldalakon, mivel könnyíthetjük meg a társkeresés folyamtatát. Rövid ismertető és gyakorlati tanácsok a témában azoknak, akik nem tudják, merre induljanak el.

társkeresésnovember 15.
A tökéletes ismerkedős oldalt keresed?
A tökéletes ismerkedős oldalt keresed?

A tökéletes ismerkedős oldal felhasználóbarát, és komoly segítséget nyújt a regisztrált tagok társtalálásban. Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy tudd mit keresel.

ismerkedésaugusztus 6.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?