Roland8826 34 éves társkereső profilképe
Roland8826 1. további képe
Roland8826 2. további képe
Roland8826 3. további képe
Roland8826 4. további képe
Roland8826 5. további képe
Roland8826 6. további képe

Roland8826 34 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Roland8826 bemutatkozása, 34 éves társkereső férfi, Dánszentmiklós

Sziasztok, nem igazán hiszek a társkeresőkben ezért nem regisztráltam be teljesen ezért üzit nem tudok írni, csak kevés esélyt adok neki de hátha,, Tescoban dolgozom otthon pedig egy saját családi gazdaságban, aki komolyan gondolja és nem úrizal hogy a fiú puncsoljon először akkor nyugodtan írjon

172 cm
34 éves
Dánszentmiklós

Ideális társ:

Aki elfogad hogy van egy kislányom és velem együtt szeretne családot és nyugodtan élni, ha komolyan meg akarsz ismerni és nem vagy az a lány aki elvárja hogy a fiú kezdeményezzen akkor nyugodtan írj hátha szerencsés leszek és érdemes lesz előfizetnem hogy vissza tudják írni és ígérem be nem fog állni a szám a kérdezgetésben és ismerkedésben

Ideális első randi:

Mivel vidéki fiú vagyok, inkább a csendes helyeket szeretem, mozi is szóba jöhet de nem szeretem a zsúfolt helyeket, séta, vagy beülos hely is jöhet de akár egy vízpart is ha ráadásul szeretsz horgászni akkor elnyerted a szívem papot, gyűrűt egyből rendelem

Kedvenc sportok:

Ha a kirándulás, horgászat, motor, ha van időm akkor főzés sportnak számít

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?