diplomás társkereső

CUPYDO társkereső

A CUPYDO diplomás társkereső oldal

Köszöntünk a CUPYDO-n, a diplomások és értelmiségiek társkeresőjén. Minden nap számtalan új, intelligens, felsőfokú képzést végzett tag regisztrál hozzánk, aminek következtében te is kedvedre válogathatsz az igényes felhasználók között. Természetesen az sem jelent gondot, ha neked nincs diplomád, ettől még közel sem kizárt, hogy egymásra találjatok olyannal, aki rendelkezik vele.

A műveltség és tanultság fontos

  • Oldalunkon lehetőséged van kitölteni, hogy milyen végzettséggel rendelkezel, így más tanult, művelt felhasználók könnyebben rád találhatnak.
  • Természetesen az adatlapok között böngészve te is láthatod a már feljebb említett információt, így ez számodra is segítség lehet.
  • A CUPYDO kiváló színvonalú a diplomás társkereső oldalak között.

Mit jelent pontosan a diplomás?

  • Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki a hozzá illő társra leljen oldalunkon. A minőségi társkeresés egyik fontos alapja, hogy lássuk pár mondat után, mennyire értelmes a beszélgetőpartnerünk.
  • Nálunk ennek a leszűrésére már a bemutatkozó szövegek is remek lehetőséget nyújtanak, hiszen lehetőséged van néhány mondatból eldönteni, hogy szeretnéd-e felvenni a kapcsolatot az adott diplomás társkeresővel vagy sem.
  • Amennyiben a bemutatkozó nem lenne elegendő, úgy van plusz két szabadon kitölthető mezőnk, melyek szintén sokat árulnak el az azt kitöltő tagjainkról. Nézz körbe nálunk és dönts te magad!

Közösségi média elérhetőségeink

Tarthatod velünk a kapcsolatot közösségi oldalainkon keresztül is, ahol a temérdek tag mellett társkereséssel kapcsolatos tanácsok, képek, videók és egyéb érdekességes várnak.

Rendezés nagyobb városok szerint

Rendezés népszerű kategóriák szerint

Sötét hajú társkereső lány
társkereső 10 :)
Ismerkedésre vágyó fiatal lány
Aranyos lány, aki párra vár
társkereső 8 Ismerkedünk?
Középkorú férfi, megnyerő külsővel
társkereső 9 Mi a helyzet?
Társkereső sötéthajú pasi
társkereső 11 Hol laksz?