3 dolog, amit ne tegyél, ha a férfi nem keres

Összes Bloghoz
3 dolog, amit ne tegyél, ha a férfi nem keres
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2022. december. 20.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.

Bár optimális esetben a felek őszinték egymással, azért akad pár olyan helyzet, ahol minden erődre, türelmedre és kitartásodra szükség lesz.

Ilyen például az a helyzet is, amikor egy férfi egyik pillanatról a másikra eltűnik, nem felel, nem válaszol, nem ír, de még csak el sem olvassa a küldött üzeneteinket. Nehéz ezt ilyenkor hova tenni, és sokan nem is tudnak megbirkózni a feladattal.

Ebben a blogbejegyzésünkben annak járunk utána, mi tévő légy ilyen helyzetekben!

Nr. 1. - Soha ne válj mániákussá!

Szépen halad a beszélgetés, alakul a vonzalom egymás iránt? Egyre többet tudtok meg egymásról, és te már kezdesz reményeket táplálni, hogy lehet, hogy most végre révbe érsz. Pörögnek az üzenetek, egyre inkább azt érzed, hogy egymás életének a részévé váltok.

Aztán egyszer csak eljön az a pillanat, amit egyetlen nő sem akar megtapasztalni: várod az üzenetét, fél óráig, hat óráig vagy négy napig, de sehol semmi. Figyeled, hogy mikor gyullad ki a neve melletti zöld pontocska, hogy aktív-e akár a társkeresőn, akár a közösségi oldalon.

Női kéz szívet formál

Először még mentegeted, hogy miért nem ír, majd aztán jön a düh, végül a belenyugvás. Csakhogy míg egyik résztől eljutsz a másikig, addig is sok őrültséget tudsz csinálni.

Valóban nagyon nehéz ez a helyzet, amelynek már neve is van, hiszen a ghosting meglehetősen gyakori jelenség az online ismerkedés során. Rengeteg oka lehet, de egy a biztos, szigorúan tilos üzenetekkel bombázni, más egyéb platformokon nyomozni utána vagy megpróbálni elérni.

Mert akár hiszed, akár nem, ez a férfi nem neked való. Hiába értettetek egyet sok mindenben, hiába tudtatok jókat együtt kacagni, ha indoklás nélkül eltűnik az életedből, arra semmilyen elfogadható magyarázat nincs.

Nr. 2. - Ne gondold túl!

Talán ez a legnehezebb része a ghostingolásnak. Egyet elviselsz, kettő még talán-talán csúszik, háromnál már aggódsz, a sort pedig nem folytatjuk.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy modern társkereső oldal, ahol naponta több ezer tag ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

Ugyanakkor mégis arra intünk, hogy ne agyalj rajta túl sokat, ne szánj rá több időt, mint amennyit az eltűnt férfi szán rád. Ne emészd magad, hanem sokkal inkább nézz előre, folytasd az ismerkedést, szervezz magadnak más programokat, ahol látni fogod, hogy nem veled van a baj!

Nr. 3 - Ne vonj le messzemenő következtetéseket!

Minden nő hajlamos először önmagában keresni a hibát. Valld be, hogy te is jártál már így! Ugye te is visszapörgetted a teljes üzenetváltásotokat, végigolvastál mindent, és kerested azt a szót, amellyel megbántottad?

Mosolygó lány laptop előtt ülve

Mi azonban óva intünk ettől! Persze kétségtelenül fontos, hogy önmagaddal szemben is kritikus légy, de ha elsőre nem tudod, hogy mivel bánthattad meg, akkor nem megbántottad, hanem beleestél azon férfiak kelepcéjébe, akik bizony galád módon szedik áldozatukat. Nos, őket ugyan nem leled meg a sikertörténeteink között, de te még könnyen ott találhatod magad.

Ha ugyanis ilyen hapsival hoz össze a sors, bátran lépj tovább. Könnyen lehet, hogy neki csak szórakozás az ismerkedés, kötődési gondjai vannak vagy épp szeretőt keresett magának. Milyen szuper, hogy eltűnt, és nem okoz további gubancokat neked!

Ugye most már tudod, hogy mit ne tegyél, ha a férfi nem keres?

Most már talán mondani sem kell, hogy bátran, emelt fővel lépj tovább, ez nem a te sarad, nem a te történeted, ne cipeld hát indokolatlanul a terhet.

Ez igazán a való életben is gyakran történik, így semmiképp se szegje kedvedet, és ha esetleg még nem vagy fent online társkereső oldalon, bátran regisztrálj!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
A tökéletes ismerkedős oldalt keresed?
A tökéletes ismerkedős oldalt keresed?

A tökéletes ismerkedős oldal felhasználóbarát, és komoly segítséget nyújt a regisztrált tagok társtalálásban. Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy tudd mit keresel.

ismerkedésaugusztus 6.
Hogyan hódítsunk meg egy férfit? Lássuk a tippeket!
Hogyan hódítsunk meg egy férfit? Lássuk a tippeket!

Tetszik egy pasi, de nem szeretnél az örökkévalóságig arra várni, hogy ő lépjen? Így hódíthatod meg 5 lépésben!

társkeresési praktikáknovember 24.
Miről árulkodik egy szerelmes férfi tekintete?
Miről árulkodik egy szerelmes férfi tekintete?

Egy szerelmes férfi szeme, és tekintete elárulja az érzéseit. Lássuk a legnépszerűbb jeleket, ami alapján biztos lehetsz, hogy sikerült meghódítanod.

társkeresési praktikákmárcius 28.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?