Alkalmi társkereső – miért jó?

Összes Bloghoz
Alkalmi társkereső – miért jó?
Rovat: alkalmi társkeresés  /   Dátum: 2021. február. 3.
Szingli vagy, és nem is változtatnál ezen? Nem keresel tartós kapcsolatot, de vannak szükségleteid? Ezeknek a kielégítésére találták ki az alkalmi társkeresőket, amikből akár tartós kapcsolat is kialakulhat, akárcsak egy laza partnerkapcsolat is. A lehetőségek tárháza végtelen.

Ha ismerkedni szeretnél, akkor mindenképp tudnod kell, hogy milyen kapcsolatot keresel, azaz inkább a tartós kapcsolatok felé húzol, esetleg csak flörtölnél vagy épp alkalmi partnert keresel. Mivel mindegyik variációra megvan a megfelelő platform, így célszerű az egyéni igényekre koncentrálni.

Alkalmi társkereső

Egyre többen vannak úgy, hogy nem fér bele az életükbe éppen egy tartós kapcsolat, így inkább csak alkalmi kalandokba bocsátkoznak, mintsem komolyabban belevetnék magukat.

Ezzel nincs is semmi baj, de persze felmerül a kérdés, hogy hol találhatunk ezzel az elgondolással olyan kapcsolatot, ahol a másik elvárása is egyezik a miénkkel. A legegyszerűbb megoldás, ha regisztrálunk egy társkeresőre, ahol már a bemutatkozáskor jelezzük, hogy lehetőleg ne tervezzenek velünk hosszú távra az érdeklődők. Ez nagyon fontos lépés, mert így nem árulunk zsákbamacskát, és nem kell magyarázkodni a későbbiekben. Bizonyos alkalmazásoknál teljes mértékben csak a kép számít, így egyáltalán nem koncentrálunk arra, amit mondjuk az adatlapján közölni szeretne az illető. Ezek tipikusan eleget tesznek az alkalmi társkeresőkről kialakított elképzeléseknek.

Szerelmes pár színes zokniban
Tisztázd, hogy mit keresel, így később már téged és a másik felet sem érheti meglepetés

Persze attól is függ, hogy hova érdemes regisztrálni, hogy szeretnél-e megismerkedni az alkalmi kapcsolatod előtt a másik féllel, vagy esetleg azonnal a lényegre térnél. Ma már egyik sem meglepő, így nem is szabad általánosítani. Vannak olyan nők és férfiak, akik számára a szex olyannyira nélkülözhetetlen a mindennapokhoz, hogy bármire kaphatóak.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy olyan társkereső, ahol naponta több ezer egyedülálló ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Ebben az esetben azonban azt is szem előtt kell tartani, hogy mit várhatsz az alkalmi partneredtől. Tehát ha megbeszéltétek, hogy bizonyos időnként összejártok néhány órára, és utána mindenki megy az útjára, akkor lehetőleg ne engedd, hogy a találkozás komolyabb méreteket öltsön.

Tartós kapcsolat?

Ha inkább tartós kapcsolatra vágynál, szemben az alkalmi társkereső nyújtotta élményekkel, akkor a legjobb helyen jársz, mert nálunk különösen sokan találják meg az elvárásaiknak megfelelő kapcsolatokat. Bár nem jellemző az egyéjszakás kalandok keresése, de ha mégis olyat keresel, akár rá is bukkanhatsz.

A tartós kapcsolatok kialakulásához sem vezet sima út, hiszen bármikor felmerülhetnek problémák, már akár az első randi során is, de ha nem próbálod meg, biztosan nem fogod megtalálni, akit keresel.

Szerelmes pár színes zokniban
Akár az alkalmi kapcsolatból is lehet tartós kapcsolat

Ha alkalmi társkereső oldalt böngészel, akkor mindenképp az a jó, ha olyat nézel, ahol van felhasználó bőven, de nem annyira sok, hogy átláthatatlan legyen. Ha túl kevesen használják, akkor annál kisebb az esély arra, hogy rálelj arra, aki az igényeidnek megfelel, ha pedig túl sokan, akkor az könnyedén a minőség rovására mehet.

Még mindig hezitálsz, hogy belevágj-e? Nincs értelme sokat mérlegelni, hiszen úgy találhatod meg legkevésbé azt, akire szükséged van. Regisztrálj hozzánk mielőbb, és találd meg az igazit vagy épp azt, akire ma éjjelre szükséged van. Könnyen kezelhető oldallal és sok-sok felhasználóval várunk téged is sorainkba!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Elvesztél a párkeresésben? Keresed a kiutat?
Elvesztél a párkeresésben? Keresed a kiutat?

Előfordul, hogy olykor kissé elveszünk, vagy elbizonytalanodunk a társkeresés labirintusában. Nem nehéz fordítani a helyzeten, csupán pár dolgot tegyünk tisztába.

társkeresési praktikákjúlius 28.
Idős társkereső? Miért ne?
Idős társkereső? Miért ne?

Idősebb korban is lehetséges a társkeresés. Minden azon múlik, merünk-e nyitni az új emberek és lehetőségek felé. Cserébe sok boldog pillanat várhat még ránk.

társkeresésmárcius 6.
3 ok, amiért 70 felett igenis sikeres lehet a társkeresés!
3 ok, amiért 70 felett igenis sikeres lehet a társkeresés!

70 felett is lehet boldog, kiegyensúlyozott életet élni, a megfelelő társ kezét fogva. A megfelelő társat pedig mi segítünk megtalálni neked!

társkeresés 70 felettmárcius 8.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?