A diplomások társkeresőjét kutatod? Segítünk!

Összes Bloghoz
A diplomások társkeresőjét kutatod? Segítünk!
Rovat: diplomás társkeresés  /   Dátum: 2021. szeptember. 2.
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!

Már az első pillanattól nagyon fontos, hogy legyen közös témátok, legyenek közös hobbijaitok, megértsétek egymás lelkesedését a munkája iránt. Ha ez nincs meg, vagy ha nagyon távol álltok egymástól ebben a tekintetben, igen ritkán működik csak a kapcsolat.

Hogy biztosra menj, a CUPYDO Társkeresőnél megalkottuk a diplomás társkeresőt, hogy valóban az érdeklődési körödnek, a kvalitásaidnak megfelelő társat találj magadnak, aki nem csak a hétköznapokban, de azokon túl is méltó partnered lehet!

Nem sznobizmus!

Mielőtt azt éreznéd, hogy ez nem fair play másokkal szemben, megnyugtatunk: ez nem sznobizmus, nem válogatósság, csupán reálisan szemléled a dolgokat.

Férfi és nő lakatba zárt szerelme

Egészen biztosan neked is volt már vagy olyan randevúd, vagy rosszabb esetben olyan párkapcsolatod, amikor a másik félnek gőze nem volt arról, hogy mi az, amivel foglalkozol, mivel jár a munkád, mivel szeretsz szabadidődben foglalkozni. Nincs is annál kellemetlenebb, mintha a saját párodnak kellene folyton-folyvást elmagyarázni, hogy miért jársz pszichológia témájú előadásokra, miért bújod a legfrissebb szakirodalmat, miközben ő a munkaidő végeztével csak relaxálni szeretne.

Amúgy is rengeteg konfliktushelyzet előfordulhat egy kapcsolatban, miért tennél még rá te is egy lapáttal?

Keress ott, ahol a legtöbb esély van arra, hogy megtaláld a végzettségedhez passzoló társat!

Diplomások társkeresője: az önismeret origója

Diplomás emberek már számtalanszor végeztek a tanulmányaik során kutatásokat, esetleg pubkiláltak is. Amik ott érvényesek, azok a társkeresésben is igazak: fontos az őszinteség, az alaposság és a hitelesség.

Őszinteség hiányában csupán hamis kapcsolat tud létrejönni, ami egy idő után csak a terhére lesz mindkét félnek. Te pedig társat keresel, nem terhet, ugye?

Szerelmes bolog pár középen közös kutyával

Az alaposság sem hagyható ki a sikeres párkapcsolat receptjéből, hiszen elemi jelentőséggel bír, hogy alaposan megismerd a másikat, mielőtt akár egy összeköltözéssel összekötnétek az életetek.

Végül, de nem utolsósorban a hitelesség az őszinteséggel karöltve arról biztosítja a másik felet, hogy teljesen önazonosan viselkedsz, nincs szerep, amiből kieshetnél.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy modern diplomás társkereső oldal, ahol számtalan egyetemi és főiskolai végzettségű tag keres párt? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg társad mihamarabb!

Kicsit tudományos megközelítésnek tűnik ugyan, de kétségkívül eredményre vezet! Alkalmazd hát bátran az egyetemi éveid alatt elsajátított módszereket, és bukkanj rá a szellemi partneredre az oldalunkon!

Egyszerűbb, mint egy diplomavédés

Bár sokszor elhangzik, főleg több kudarc után, hogy könnyebb megszerezni egy diplomát, mint megtalálni a megfelelő társat, azért megnyugtatunk: nem ilyen drasztikus a helyzet.

A tanulás, új dolgok ismerete iránti igény is lehet egy jó párkapcsolat egyik alappillére

Ha a megfelelő platformon, a megfelelő információk birtokában kezdesz bele az ismerkedésbe, szinte biztosan sikerre vagy ítélve.

Próbáld ki társkeresőnket, és leld meg életre szóló társad nálunk, élvezd ki vele együtt az egyszerű napok örömeit, tartalmas beszélgetésekkel, közös hobbikkal vagy akár közös egyetemi tanulmányokkal!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Válassz úgy társat, hogy love story legyen a történet!
Válassz úgy társat, hogy love story legyen a történet!

Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Nézzünk a dolgok mögé, hogy miképp találhatunk igazán boldog párkapcsolatra.

társkeresésjúlius 17.
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” Mutatjuk!

Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?

társkeresésjúlius 11.
Te is tagja vagy társkereső csoportoknak?
Te is tagja vagy társkereső csoportoknak?

A közösségi oldalak társkereső csoportjai többet nyújthatnak számodra mint egy társkereső oldal? Nem baj, ha kipróbálsz párat, de egy társkereső oldal hatékonyabb lehet.

társkeresési praktikákjanuár 31.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?