A diplomások társkeresőjét kutatod? Segítünk!

Összes Bloghoz
A diplomások társkeresőjét kutatod? Segítünk!
Rovat: diplomás társkeresés  /   Dátum: 2021. szeptember. 2.
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!

Már az első pillanattól nagyon fontos, hogy legyen közös témátok, legyenek közös hobbijaitok, megértsétek egymás lelkesedését a munkája iránt. Ha ez nincs meg, vagy ha nagyon távol álltok egymástól ebben a tekintetben, igen ritkán működik csak a kapcsolat.

Hogy biztosra menj, a CUPYDO Társkeresőnél megalkottuk a diplomás társkeresőt, hogy valóban az érdeklődési körödnek, a kvalitásaidnak megfelelő társat találj magadnak, aki nem csak a hétköznapokban, de azokon túl is méltó partnered lehet!

Nem sznobizmus!

Mielőtt azt éreznéd, hogy ez nem fair play másokkal szemben, megnyugtatunk: ez nem sznobizmus, nem válogatósság, csupán reálisan szemléled a dolgokat.

Férfi és nő lakatba zárt szerelme

Egészen biztosan neked is volt már vagy olyan randevúd, vagy rosszabb esetben olyan párkapcsolatod, amikor a másik félnek gőze nem volt arról, hogy mi az, amivel foglalkozol, mivel jár a munkád, mivel szeretsz szabadidődben foglalkozni. Nincs is annál kellemetlenebb, mintha a saját párodnak kellene folyton-folyvást elmagyarázni, hogy miért jársz pszichológia témájú előadásokra, miért bújod a legfrissebb szakirodalmat, miközben ő a munkaidő végeztével csak relaxálni szeretne.

Amúgy is rengeteg konfliktushelyzet előfordulhat egy kapcsolatban, miért tennél még rá te is egy lapáttal?

Keress ott, ahol a legtöbb esély van arra, hogy megtaláld a végzettségedhez passzoló társat!

Diplomások társkeresője: az önismeret origója

Diplomás emberek már számtalanszor végeztek a tanulmányaik során kutatásokat, esetleg pubkiláltak is. Amik ott érvényesek, azok a társkeresésben is igazak: fontos az őszinteség, az alaposság és a hitelesség.

Őszinteség hiányában csupán hamis kapcsolat tud létrejönni, ami egy idő után csak a terhére lesz mindkét félnek. Te pedig társat keresel, nem terhet, ugye?

Szerelmes bolog pár középen közös kutyával

Az alaposság sem hagyható ki a sikeres párkapcsolat receptjéből, hiszen elemi jelentőséggel bír, hogy alaposan megismerd a másikat, mielőtt akár egy összeköltözéssel összekötnétek az életetek.

Végül, de nem utolsósorban a hitelesség az őszinteséggel karöltve arról biztosítja a másik felet, hogy teljesen önazonosan viselkedsz, nincs szerep, amiből kieshetnél.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy modern diplomás társkereső oldal, ahol számtalan egyetemi és főiskolai végzettségű tag keres párt? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg társad mihamarabb!

Kicsit tudományos megközelítésnek tűnik ugyan, de kétségkívül eredményre vezet! Alkalmazd hát bátran az egyetemi éveid alatt elsajátított módszereket, és bukkanj rá a szellemi partneredre az oldalunkon!

Egyszerűbb, mint egy diplomavédés

Bár sokszor elhangzik, főleg több kudarc után, hogy könnyebb megszerezni egy diplomát, mint megtalálni a megfelelő társat, azért megnyugtatunk: nem ilyen drasztikus a helyzet.

A tanulás, új dolgok ismerete iránti igény is lehet egy jó párkapcsolat egyik alappillére

Ha a megfelelő platformon, a megfelelő információk birtokában kezdesz bele az ismerkedésbe, szinte biztosan sikerre vagy ítélve.

Próbáld ki társkeresőnket, és leld meg életre szóló társad nálunk, élvezd ki vele együtt az egyszerű napok örömeit, tartalmas beszélgetésekkel, közös hobbikkal vagy akár közös egyetemi tanulmányokkal!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Te is a társkereső nők táborát erősíted?
Te is a társkereső nők táborát erősíted?

Szeretnél felkészült társkereső nő lenni, aki okosan és sikeresen használja az online ismerkedési lehetőségeket? Akkor feltétlenül tudnod kell a következő dolgokról!

társkeresésmárcius 27.
Párkeresés az interneten: próbáltad már?
Párkeresés az interneten: próbáltad már?

Az internetes párkeresés útja sokszor rögös, mégis szép. Ha őszinte vagy magadhoz és másokhoz is, a következő ünnepet már a pároddal töltheted.

társkeresésoktóber 25.
Mi jellemző a diplomás társkeresőkre?
Mi jellemző a diplomás társkeresőkre?

A diplomás társkeresők értelmes, magas érzelmi intelligenciával megáldott párt keresnek. Persze a kép ennél árnyaltabb, nézzünk bele a részletekbe!

diplomás társkeresésdecember 7.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?