TOP 6 Valentin-napi ajándék, ha nincs ötleted

Összes Bloghoz
TOP 6 Valentin-napi ajándék, ha nincs ötleted
Rovat: párkapcsolati tanácsok  /   Dátum: 2020. február. 13.
Mindjárt itt a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. A február 14-e még ma is sokakat megoszt itthon. Lehet érvelni mellette, vagy ellene, azzal viszont biztosan nem követsz el hibát, ha megleped valami aprósággal kedvesedet ezen a napon. Ha már vészesen fogy az idő, és tanácstalan vagy, süss el egy ötletet az alábbiak közül.

A Valentin-nap a szeretetről, a barátságról, és egymás megbecsüléséről szól. Olyan fogalmak ezek, melyek egy jó párkapcsolatban az év mind a 365 napján végigkísérnek minket. Tekintsük a szerelmesek ünnepét egy extra lehetőségnek az évben, mikor is kiemelkedő figyelmet fordíthatunk párunkra, és érzéseink kifejezésére. Egy kedves ajándék, vagy közös program remek módja lehet ennek.

1. Mozi kettesben

Szuper ötlet egy összebújós, ágyból filmezős este, azonban ha jobban meg szeretnéd adni a módját a február 14-ének, akkor meglepheted szíved választottját egy páros mozijeggyel is. Csinos ruha, finom, de nem hivalkodó parfüm, a film előtti nagy adag popcorn. Ezek mind megalapozzák, hogy egészen más rezgése legyen az estének, és ne egy átlagos, otthonülős hétköznaphoz hasonlítson. Ráadásul a mozik ilyenkor igyekeznek a választást is megkönnyíteni számotokra, hiszen számtalan romantikus filmmel jönnek ki február első heteiben. Természetesen, ha nem a ti asztalotok ez a műfaj, akkor nyugodtan választhattok valami mást is. A lényeg, hogy együtt legyetek.

Fiatal pár mozizik
A moziban is össze lehet bújni
2. Főzni szívvel-lélekkel, annak akit szeretünk

Jó program lehet a főzőcskézés is. Ennek egyik módja, hogy közösen készítetek valamit a konyhában. Lehet ez egy egyszerűbb, hétköznapi étel, vagy akár valami extrább is. A lényeg, hogy egy kis beszélgetéssel, borozgatással megfűszerezve szuper ajándék a kettesben töltött minőségi idő.

A másik lehetőség, hogy egyedül leped meg kedvesed valami finomsággal. Készíthetsz például olyasmit, amiről tudod, hogy kifejezetten a kedvence. És ne csüggedj akkor sem, ha nem vagy egy konyhatündér a mindennapokban, hiszen legtöbbször már a gesztus is rengeteget jelent a másik számára, az, hogy próbálkoztál a kedvében járni.

3. A virág + csoki kombó mindig nyerő

Igaz, leginkább a hölgyeknél alkalmazható ajándék ötlet, viszont az mindenképp mellette szól, hogy nehéz vele melléfogni. Méltán merülhet fel bennünk a kérdés:

Vajon létezik egyáltalán a Földön olyan nő, aki a kettő közül ne szeretné legalább az egyiket?

Ha igen, akkor feltehetően csak valamely párhuzamos univerzumban. A te párod viszont minden bizonnyal boldogan fogja majszolni a tőled kapott édességet, a virágért pedig széles mosolyt és jó néhány puszit zsebelhetsz majd be.

Virág és édesség

Nem szükséges minden alkalommal a vörös rózsánál maradnod, rengeteg variáció kínálkozik. Manapság a legegyszerűbb növényektől az egzotikus különlegességekig minden kapható a virágárusoknál. Ha nem érzed magadban a kreativitást a megfelelő csokor kiválasztását illetően, akkor kérd bátran a boltban dolgozók segítségét.

4. Szexi fehérnemű

Amennyiben az előző tipp a hölgyeket célozta meg, úgy ez az ajándék a férfi szívek garantál megdobbantója lesz. Ha nőként szeretnél egy kis intimitást csempészni az estébe, akkor meglepheted párodat egy ízlésesen dögös fehérneművel. Noha ezt az ajándékot lényegében magadnak vásárolod, a gesztus valójában mégis a párodnak szól, őt fogod boldoggá tenni vele. Egy üveg behűtött pezsgő, csokoládéba mártott eper, mindez gyertyafénnyel társítva, és máris egy igazán meghitt estének nézhettek elébe.

Tudtad, hogy a CUPYDO társkeresőn naponta több ezer egyedülálló tag ismerkedik és keres komoly kapcsolatot? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

5. Wellness hétvége

A hagyományos randiötletekkel ellentétben ez a program nem tartozik a "legpénztárcakímélőbb" lehetőségek közé. Ha azonban az anyagiak nem okoznak gondot, vagy szimplán csak régóta álmodoztok már egy pár napos, lazítós wellnessezésről, akkor keresve sem találhatnátok jobb alkalmat rá a Valentin-napnál. Számos igényes fürdő várja ilyenkor tárt karokkal a szerelmes párokat. Bátran ajánljuk például az Egerszalókon található Saliris Resort Gyógy- és Wellness Fürdőt, melynek remek konyhája és pazar kinti medencéi is hozzájárulnak a felejthetetlen közös élményekhez. Valamint érdemes lehet ellátogatni a hajdúszoboszlói Hungarospaba is, mely minden évben különleges programkínálattál várja a meghitt hétvégére vágyó vendégeit.

Wellness páros masszázs
A meghitt páros masszázs mellett még számos lazítás vár rátok
6. Bezárkózni a világ elől

És végül egy program, amihez semmi egyéb nem szükséges, csak Ti ketten. Vegyetek ki egy szabadnapot. Kapcsoljátok ki a mobilotokat, ne foglalkozzatok senkivel és semmivel. Töltsetek el egy napot kettesben, teljesen kizárva a külvilágot. Egy teljes napot, ami kizárólag rólatok szól. Hogy mivel? Bármivel, amit mindketten szerettek: hallgassatok zenét, társasozzatok, beszélgessetek, a lényeg, hogy legyen ez a nap csakis kettőtöké, és senki másé.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Kinek jó az alkalmi kapcsolat?
Kinek jó az alkalmi kapcsolat?

Alkalmi kapcsolatba vágni izgalmas lehet, de nem mindenkinek való játék ez, és néhány szabály lefektetése elengedhetetlen.

barátság extrákkaljanuár 6.
Válassz úgy társat, hogy love story legyen a történet!
Válassz úgy társat, hogy love story legyen a történet!

Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Nézzünk a dolgok mögé, hogy miképp találhatunk igazán boldog párkapcsolatra.

társkeresésjúlius 17.
5 árulkodó jel, hogy még nem vagy túl az exeden
5 árulkodó jel, hogy még nem vagy túl az exeden

Túl vagy már az exeden? Vagy még nem tudtad igazán elengedi? Mutatunk 5 árulkodó jelet, ami arra enged következtetni, hogy még nem sikerült lezárnod az előző párkapcsolatodat.

társkeresésfebruár 25.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?