Te hogy vélekedsz? Mikor jöhet a szakítás után új kapcsolat?

Összes Bloghoz
Te hogy vélekedsz? Mikor jöhet a szakítás után új kapcsolat?
Rovat: társkeresési tanácsok  /   Dátum: 2024. január. 9.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.

Minden szakítással, tartson bármeddig is a szóban forgó kapcsolat, egy darabot veszítesz el önmagadból, ahogy a szerelmesen szőtt álmoknak és terveknek is búcsút kell inteni. Ez pedig rengeteg fájdalommal jár.

Ilyenkor persze a legtöbb ember hallani sem akar semmiféle új kapcsolatról. Ez valahol természetes is, ugyanakkor magáról a témáról mindenképpen kell néhány szót ejteni. Ezt tesszük meg mai blogbejegyzésünkben.

Mikor vagy kész a szakítás után új kapcsolatra?

Erre nincs egyetemleges válasz, mindenesetre mindenképpen közel jársz, ha már képes vagy regisztrálni a fényképes társkereső oldalunkra!

Persze nem szabad az ilyesmit elhamarkodni, hiszen akár te voltál az elhagyó, akár az elhagyott, meg kell adni azt a bizonyos időtartamot magadnak és a régi kapcsolatodnak, ami alatt a gyászfolyamat lezajlik.

Szakítófélben lévő, veszekedő pár. A lány sír.

Mert bár senki nem halt meg, mégis sok mindent gyászol ilyenkor mindkét fél: a közös emlékeket, az együtt töltött meghitt és vidám perceket, az éjszakánként szövögetett terveket és a közösen dédelgetett álmokat. Nem csoda, ha a szíved táján szorítást érzel, amikor az exed alakja felidéződik benned.

Amikor viszont már ott tartasz, hogy jó szívvel, könnyedén gondolsz rá, akkor bizony már legfőbb ideje a tettek mezejére lépni, hogy újabb esélyt adj magadnak egy boldog párkapcsolatra.

Rendkívül fontos az őszinteség és az önismeret!

De vajon lehetsz-e boldog újra? Természetesen igen, mindig lehetséges a szakítás után új kapcsolat, ám ehhez rögös út vezet, amelyet ha nem vagy hajlandó bejárni, akkor bizony újra meg újra ugyanazokat a köröket fogod futni a párkapcsolataidban.

Éppen ezért kell a gyászfolyamat alatt és után is önvizsgálatot tartani, őszintén a tükörbe nézni, és számot vetni azzal, hogy mit rontottál el te, mit a másik. Ahogy azt is érdemes górcső alá venni, hogy mi miatt nem működött a kapcsolat, és egyáltalán, hol romlott el?

Tudtad, hogy a CUPYDO egy menő internetes társkereső oldal, ahol mindenkinek van esélye párt találni? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg társad még ma!

Ha ezekre a kérdésekre megtalálod a választ, akkor sokkal közelebb kerülsz a vágyaid megvalósulásához.

Bár talán furcsán hangzik, de érdemes a témában sokat olvasni is. Mi magunk is több blogbejegyzést írtunk, többek között arról, hogy hol érdemes párt keresni.

Mert igen, a keresés helye legalább olyan fontos, mint a te állapotod. Viszont ha még mindig sírva fakadsz a közös dalaitokat meghallva, ha még folyamatosan azt lesed, hogy mikor és mit oszt meg a közösségi médiában, akkor jó eséllyel dolgoznod kell még magadon!

Ha megpróbálod ezt a sokszor valóban kínkeserves melót megspórolni, akkor bizony jó eséllyel pár hónap múlva egy újabb szakítás okozta sebeket fogsz majd nyalogatni. Az önismeret fontos, hiszen csak ennek birtokában fogsz tudni olyan párt találni, akivel feltehetően tartósan, akár életetek végéig együtt maradtok.

Ne siettess semmit!

Mert mi történik ellenkező esetben? Ha egyik kapcsolatból menekülsz a másikba? Az, hogy nem lesz ideje begyógyulni a sérüléseidnek, sőt, mindig szerzel mellé újabbakat, amik aztán az előzőekhez hozzáadódnak, és még nagyobb gödörben találod magad.

Boldog pár. Körülöttük rajzok: napsugár, felhővel, vonattal, utazással.

A szívügyek sosem tekinthetőek játéknak, muszáj őket komolyan venni, és akár a kapcsolatfüggőségi aspektust is megvizsgálni. Nem biztos, hogy azonnal kell szakítás után új kapcsolat, meg kell tanulni egyedül is boldognak lenni, ugyanis nem más fog minket boldoggá tenni, legfeljebb teljes lesz az életed azzal a személlyel, akit a társkereső honlapunkon keresztül találsz meg!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Internetes társkeresés: Hogyan fordítsd a javadra?
Internetes társkeresés: Hogyan fordítsd a javadra?

Milyen pozitív és negatív tulajdonságai vannak az online társkeresésnek. Vajon egyszerűbb vagy nehezebb az interneten társat találni mint hagyományos módon?

társkeresésnovember 1.
Hova vidd randizni a miskolci lányokat?
Hova vidd randizni a miskolci lányokat?

Miskolc és környéke számtalan remek randilehetőséget kínál. Fedezd fel velünk, hogy hozzád melyik passzol leginkább!

randi tippekszeptember 17.
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai
A modern keresztény társkeresés íratlan szabályai

Keresztény társkeresőként szeretnél párt találni? Semmi akadálya. Néhány szabály felállítása, és a határok kijelölése után indulhat is az ismerkedés.

keresztény társkeresésáprilis 25.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?