Te tudod, hogy mik egy szerelmes nő jelei?

Összes Bloghoz
Te tudod, hogy mik egy szerelmes nő jelei?
Rovat: társkeresési praktikák  /   Dátum: 2022. május. 14.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.

Persze nem lehet általánosítani, hiszen minden embernek más a szeretetnyelve, másként fejezi ki az érzelmeit, de azért akad szép számmal tipikus jel, ami azt jelzi, hogy zöld utat kaptál szíved választottjához.

Ha úgy érzed, nem vagy biztos magadban, és jó lenne némi visszacsatolás, akkor egyrészt olvass tovább, majd ha ez megtörtént, akkor mindenképpen ajánlott az őszinte, egyenes beszéd.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy internetes társkereső oldal, ahol rengeteg tag ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

A tiszta és nyílt kommunikáció minden esetben a működő párkapcsolat alappillére, így ha ez már a legelején nem működik, akkor azt bizony nem is igazán szükséges erőltetni, hacsak nem szeretnél olyan emberre időt fecsérelni, aki nem biztos, hogy megérdemli azt.

A rejtélyes nő

Aligha van olyan lény a földön, aki annyira szeszélyes, annyira kedves és annyira kegyetlen tud lenni, mint a nők. Nincs persze ezzel semmi baj, hiszen ezért az érzelmi arzenálért imádjuk őket.

Ez viszont legkevésbé jut akkor eszünkbe, amikor milliónyi érzelem tombol bennünk egy-egy ismerkedés során, és alig várjuk, hogy a a randipartnerünkön észrevegyük azokat a jeleket, amik hűen tükrözik azt, hogy kezd mélyebben elköteleződni az irányunkba.

Lány gördeszkával a kezében

Te is voltál már úgy, hogy azt érezted, hogy persze, oké, szimpi vagyok neki, de vajon érez többet is merő szimpátiánál?

Ha továbbolvasol, segítünk, hogy milyen árulkodó jelek utalhatnak arra, hogy a kiválasztott hölgy belédszeretett.

A szerelmes nő jelei

Mutatjuk, miből vonhatod le azt a következtetést, hogy az érzelmeid nem maradnak viszonzatlanok.

  1. Kissé félénkebb viselkedés: ha a nőt igazán érdekled, nem fog félvállról venni, épp ellenkezőleg, félénkebben, bátortalanabbul fog viselkedni.
  2. Meglep apró ajándékokkal, amelyek sokkal inkább a figyelmességről szólnak, semmint az értékről. Lehet az egy magazin, egy fürdősó vagy egy üveg sör, a lényeg, hogy kedveskedni szeretne neked.
  3. Kérdez. Méghozzá sokat, mert kíváncsi rád, az életedre, a családodra, a tapasztalataidra és persze az érzéseidre is.
  4. Kezdeményez. Beszélgetést, találkozót. Azért, mert érdekled őt. Ha nem így lenne, nem keresne.
  5. Tetszeni próbál. Bár alapvetően minden nő saját maga miatt törődik a külsejével, azért nem titkolják azt sem, hogy akit szeretnének levenni a lábukról, azért különösen ragyogó külsőt tudnak varázsolni maguknak.
  6. Látod rajta, hogy boldog és örül, ha lát téged, ha hall rólad.

Látod, egészen egyértelműek ezek a jelek, figyelj rájuk, és ne légy kishitű, rád is vár valahol a nagy szerelem!

Soha se várj túl sokáig!

Nyugi, ezt csak a személyes találkozásra értjük, az intimebb dolgokat minden páros a saját tempója szerint kell, hogy meglépje, ebben semmilyen iránymutatás nem követhető, hiszen csupán az a két ember tudja, mi a helyes döntés, akik egymással szemben állnak.

Árulkodó tekintet, hogy a nő szerelmes

Az azonban bizonyított tény, hogy minél tovább csevegtek online, annál kisebb a valószínűsége, hogy az ismerkedés gyümölcsözően személyes találkozássá, majd később akár párkapcsolattá alakuljon. Így ha úgy is érzed, hogy bizonytalan vagy, hogy vajon mennyire jössz be a kiszemeltednek, mi most mégis arra bátorítunk, hogy bátran hívd el randizni.

Lépj hát bátran a tettek mezejére, őszintén és nyíltan, és az erőfeszítéseidet biztosan siker koronázza majd: vagy bimbózó párkapcsolat lesz a vége, vagy megspórolsz magadnak egy felesleges kitárulkozást! Rajta hát, veszíteni valód nincsen!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Tudni szeretnéd, hogy mikor szerelmes egy férfi?
Tudni szeretnéd, hogy mikor szerelmes egy férfi?

Lássuk, mi az a három tuti jel, amiből biztosan tudni fogod, hogy szerelmes beléd egy férfi! Meg fogsz lepődni, mennyire egyszerű dolgod lesz a jövőben.

társkeresési praktikákfebruár 13.
3 ok, amiért 70 felett igenis sikeres lehet a társkeresés!
3 ok, amiért 70 felett igenis sikeres lehet a társkeresés!

70 felett is lehet boldog, kiegyensúlyozott életet élni, a megfelelő társ kezét fogva. A megfelelő társat pedig mi segítünk megtalálni neked!

társkeresés 70 felettmárcius 8.
Honnan tudjuk, hogy kinek milyen az igazi férfi?
Honnan tudjuk, hogy kinek milyen az igazi férfi?

Mindenkinek mást jelenthet az igazi férfi fogalma, de mégis vannak jól megfogható tulajdonságai, jellemvonásai. Ezek az ismertetőjegyei!

társkeresésáprilis 13.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?