Mit nyújthat számodra az elit társkeresők felülete?

Összes Bloghoz
Mit nyújthat számodra az elit társkeresők felülete?
Rovat: elit társkeresés  /   Dátum: 2020. június. 11.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.

Ennek az lehet az oka, hogy még nem próbálták, vagy pedig az, hogy az internetes társkeresés esetleg a nem várt eredményt hozta meg számukra. Több lépést is érdemes megtenni a sikerért, ezek között az elsődleges, hogy a megfelelő emberek között keressünk.

Ezt jelenti a társkeresés világában az “elit” réteg

Hasonló a hasonlót vonzza, és ennek egyértelmű magyarázata van. A megegyező közegben élők, nagyjából azonos munkával rendelkezők (vagy legalábbis többé-kevésbé megegyező munkaidővel) tudnak a párkapcsolatban a legjobban harmonizálni. Egyszerűen azért, mert hasonlók a problémáik, munkamoráljuk, az emberi kapcsolatokat illető értékrendjük vagy akár az érdeklődésük. Éppen ezért van annyi sikersztori a diplomás társkereső felületünk használói között.

A diplomás réteg sokszor szembesül a “karrierista” megítéléssel, mert munkájuk kemény időbeosztással működik, és nehezebben is teszik le a nap végén a feladatokat, mivel sok esetben az anyagiakat nézve céltudatosak és törekvőek. Ebbe a napi rutinba nem csoda, hogy nehezen fér bele az ismerkedés vagy a randevúk sora.

Harmónia a természetben
A boldogsághoz a harmónián keresztül vezet az út

Az elit társkeresők erre nyújtanak célzott megoldást, hiszen teljesen érthető, ha valaki hasonló motiváltságú, pénzügyileg megegyező szemléletű, kapcsolati értékekben egyező társat szeretne. Ezt a megfelelő felületen tökéletesen be lehet állítani, és indulhat az ismerkedés. Persze célnak megfelelően minél jobban érdemes szűkíteni igényeinket, például meghatározni, hogy tartós kapcsolatra vágyunk-e.

Múlt és jelen az elit társkeresők között

Régen a munkahelyek és szórakozóhelyek is tudtak ismerkedési terepként funkcionálni. A világ azonban alakul, a párkeresés is egyre inkább kerül át az online társkereső felületekre. Statisztikák szerint az irodai románcok száma egyre csökken, és a szórakozóhelyek egyre inkább “csak” baráti összejövetelként, bulizásként funkcionálnak, és nem pedig ismerkedési helyszínként.

Tudtad, hogy a CUPYDO diplomás társkeresőn naponta több ezer egyedülálló tag ismerkedik és keres komoly kapcsolatot? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Karrierben sikeres. És szerelemben?

Az elit társkereső célja, hogy a karrierben sikeres emberek valós boldogságra leljenek a megfelelő partner mellett, és leküzdjék azt a régi közhelyet, hogy vagy karrierben, vagy szerelemben sikeres valaki. Mi pontosan tudjuk és érezzük ezeknek a párkereső személyeknek a vágyait, kételyeit, félelmeit. Ebből kiindulva építettük fel úgy a CUPYDO elit társkereső felületünket, hogy csodás románcok, szerelmek bontakozhassanak ki.

Persze azért, mert mindkét fél diplomás, okos és nagyszerű a karrierjében, ez még nem jelent biztos utat a tökéletes és kiegyensúlyozott együttéléshez. Az értelem mellett az érzelmek világa, az érzelmi intelligencia hasonló megnyilvánulása, sőt, a viselkedés morálja is meghatározza, mennyire illik össze két ember.

Érzelmi intelligencia - infografika
Az érzelmi intelligencia a kiegyensúlyozott kapcsolat egyik alappillére.

Bonyolult folyamat a virtuális ismerkedés?

Korántsem, azonban bizonyos szempontokat mindenképp érdemes betartani. Nem elég regisztrálni, az adatlapunkat nagy gonddal kell kitölteni. Ez lesz rólunk az első benyomás, és tovább fogja szűkíteni a nekünk való lehetőségek tárházát. Megfelelő beállítással hozzánk passzoló személyeket találunk, és akkor indulhat a felhőtlen beszélgetések és ismerkedések időszaka!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Milyen a férfi viselkedése, ha tetszik neki a nő?
Milyen a férfi viselkedése, ha tetszik neki a nő?

Férfi randipartnered érzései is kiolvashatók a megfelelő jelekből és viselkedésmintákból. Ha tudni szeretnéd többet érez-e irántad, ismerd meg ezeket a beszédes jelzéseket.

társkeresési praktikákjúnius 14.
Te felismered a vonzódás jeleit?
Te felismered a vonzódás jeleit?

Vajon jól értelmezted a vonzódás jeleit, és tényleg tetszel annak a srácnak? Vagy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat? Segítünk eldönteni!

társkeresésnovember 11.
Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?
Melyek a jó beszélgetési témák az első alkalommal?

Megmutatjuk, hogy milyen a jó beszélgetős téma első alkalomra. Ha ez a tudás a zsebedben van, akkor 50%-ban már tied a randi.

társkeresési praktikákoktóber 30.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?