Tökéletes Budapest randi helyszínek

Összes Bloghoz
Tökéletes Budapest randi helyszínek
Rovat: randi tippek  /   Dátum: 2023. október. 28.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…

Na jó, neked nem muszáj ilyen fennköltnek lenni, ám ha online társkeresésre adtad a fejedet, akkor előbb vagy utóbb eljön az a pont, amikor meg kell beszélni, hol és mikor találkozzatok személyesen. Mai blogbejegyzésünkkel ezt a lépést szeretnénk mindenki számára megkönnyíteni. Ha épp aktuális, vagy lassan talán az lesz, akkor mindenképpen tarts velünk!

Milyen legyen az első randi?

Ha arra adtad a fejedet, hogy komoly társat keress magadnak Budapesten online, akkor hamar eljön annak az ideje, hogy személyesen is megismerkedj azzal, akivel már kismillió üzenetet váltottatok, és égtek a vágytól, hogy minél közelebbről megismerjétek egymást. Ilyenkor azonban nem árt néhány dolgot szem előtt tartani.

Randizó, beszélgető kedves pár
  • Mindenképpen nyílt terepen találkozzatok, egymás lakása most nem opció. Bármennyire is dolgoznak a hormonok, ne feledd, az első a biztonság.
  • Érdemes olyan tevékenységet választani, ahol mozogtok, így a kínos csend is kevésbé zavaró, valamint az állandóan változó környezet számos beszédtéma ötletét veti fel.
  • Semmiképp se hozd magad olyan cikis helyzetbe, hogy tunkolós, szaftos, két kézzel és négy lábbal evős ételt válassz, ha vacsorázni mentek.
  • A mozi felejtős: nem a Marvel-hősöket szeretnéd jobban megismerni, hanem a chatpartneredet. Ugyanígy érdemes hanyagolni a koncerteket és egyéb kulturális eseményeket is, hiszen a cél az, hogy egymásra tudjatok figyelni és hangolódni.

Persze még millió másik kérdés is felvetődik, többek között az is, hogy honnan fogod tudni, hogy tetszel-e neki, ám szerencsére korábbi blogbejegyzésünkben erről is olvashatsz. De nézzük csak a budapesti randihelyszíneket!

Melyik Budapest randi helyszín tetszik a legjobban?

Persze nem csupán neked kell, hogy tetsszen, de alapvetően jó kiindulási alap, ha a számodra szimpatikus helyszíneket veted fel ötletként. Érdemes több opciót is felajánlani, hogy a másiknak is legyen döntési lehetősége. Íme néhány klassz tipp:

Tudtad, hogy a CUPYDO egy modern társkereső oldal, ahol megannyi budapesti tag keres komoly párkapcsolatot? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

  • A Margitsziget, a Városliget, a Gellért-hegy, a Kopaszi-gát vagy egy-egy kerület Duna-partja mind-mind pazar helyszínt biztosítanak számotokra, akár bringával, akár gyalogosan készültök meghódítani.
  • A Duna eleve adja a romantikus randihelyszínt, így egy kellemes sétahajózás közben nagyszerűen tudtok lazulni.
  • Ha nagyon gátlásosak vagytok, akkor lehet érdemes egy szabadulószobával indítani, ott a közös cél észrevétlenül oldja a hangulatot és össze is kovácsol titeket.
  • Persze egy-egy trendi helyet is kinézhettek magatoknak, a KIOSK-ba vagy a Babelbe eleve nagyszerű élmény beülni, akkor meg főleg, ha nagyszerű társaságod is van hozzá!

Ugye, hogy fogsz tudni választani?

Ne nyújtsátok el!

Ahogy nagyanyáink mondanák, nem rétestészta! Alapvető és általános tapasztalatunk az, hogy akik az online társkereső oldalunkon találkoznak a virtuális térben, jobb, ha minél gyorsabban a személyes találkozó felé terelik az események sodrát. Minél tovább húzzák az első valós találkát, annál kevesebb az esélye annak, hogy az meg is valósuljon.

Megnyúló idő

Éppen ezért, ha úgy érzed, valami nagyon működik köztetek, akkor mihamarabb üssétek nyélbe az igazi találkozást, így azonnal el tudjátok dönteni, hogy a kémia is megvan-e, vagy jobb, ha inkább tovább keresgéltek! Bárhogy is döntötök, mindenképpen tisztelettel bánjatok a másikkal, nem egyszerű dolog egy idegen előtt kitárulkozni!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
A siker kulcsa a magyar társkereső oldalakon
A siker kulcsa a magyar társkereső oldalakon

Hogyan lehetünk eredményesek a magyar társkereső oldalakon, mivel könnyíthetjük meg a társkeresés folyamtatát. Rövid ismertető és gyakorlati tanácsok a témában azoknak, akik nem tudják, merre induljanak el.

társkeresésnovember 15.
Tudni szeretnéd, hogy mikor szerelmes egy férfi?
Tudni szeretnéd, hogy mikor szerelmes egy férfi?

Lássuk, mi az a három tuti jel, amiből biztosan tudni fogod, hogy szerelmes beléd egy férfi! Meg fogsz lepődni, mennyire egyszerű dolgod lesz a jövőben.

társkeresési praktikákfebruár 13.
A Valentin-napról őszintén
A Valentin-napról őszintén

Honnan ered a Valetin-nap, és vajon azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?

párkapcsolati tanácsokfebruár 14.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?