Boldogság másodikra

Összes Sikertörténethez
Boldogság másodikra
Rovat: sikertörténetek  /   Dátum: 2017. február. 27.
Már jó ideje tervezem, hogy leírom a történetünket, és most akadt egy kis időm, úgyhogy billentyűzetet ragadok és megosztom veletek. Sárinak hívnak, és egyszer már megtaláltam a lelki társam. Mint kiderült, azért mégsem teljesen így volt.

Csak nagyon röviden a fekete leves: Jóképű sikeres pasi, komoly kapcsolat, szép új ház, közös kutyus, és már a gyerekvállalás is a levegőben lógott. Végül a felismerés és ledöbbenés, hogy az akkori párom üzleti útjai nem csak üzleti jellegűek voltak. Ami lényegében annyit tesz hogy éveken keresztül volt egy másik nő az életében. Túlzás nélkül kijelenthetem hogy egy olyan kettős életet élt, amire magamtól sosem gondoltam volna, annyira megbíztam benne.

Ezt a történetet Sári küldte. Ha te is sikerrel jártál a CUPYDO-n, és szeretnéd elmesélni a történetedet, akkor írd meg és küldd el nekünk a happyend@cupydo.hu címre. Ha még nem vagy tag, akkor Regisztrálj INGYENESEN társkereső oldalunkra, és találd meg a párod még ma!

Úgyhogy alig múltam el harminc és a hátam mögött tudhattam egy nagyon komoly és mély törést az életemben. Elvesztettem azt az embert, akit mindenben a társamnak tartottam. Nekem kellett kiköltöznöm a házból is, és hátra kellett hagynom a kutyámat. Igazából teljesen összetörtem.

Az egyetlen szerencsém, hogy a nővérem végig mellettem volt, ő tartotta egyedül bennem a lelket. A családom többi tagjával nem annyira jó a viszonyom szóval másra nem nagyon számíthattam. A bártok többsége is egy idő után elfárad, amikor már 1 éve csak azt látják minden nap, hogy rossz a kedved, amit valahol meg is értek.

Úgyhogy a nővérem unszolására regisztráltam fel ide. Nehezen szántam rá magam, az elején semmi kedvem se volt hozzá, aztán valahogy idővel kezdett megváltozni a dolog. Azért amikor az ember kap egy csomó pozitív visszajelzést és érzi, hogy még mindig nő, az nagyon sokat jelent. Legalábbis nekem sokat jelentett.

Megismertem Kristófot az oldalon. Ő is hasonló nehézségeken volt túl, akárcsak én. Megvolt az összhang a beszélgetésekben ez szimpi volt. Hasonló a mentalitásunk meg az érdeklődésünk, szintén imádja a kutyákat. Az egyik randin elmentünk egy menhelyre, ahonnan elhozta az akkor még saját kutyusát, Bobit. Ő most már a közös kutyánk. Két és fél éve élünk együtt, fél éve házasodtunk össze. Boldog vagyok.

Tudom, hogy az oldal ezért van, hogy megteremtse a lehetőséget az ismerkedésre, de egy köszönömöt mindenképp szerettem volna mondani a lehetőségért! Ezer jókívánság Nektek!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Hihetetlen, de megtörtént
Hihetetlen, de megtörtént

Andi és Peti megismerkedésének története, akik már fél éve egy párt alkotnak, és egy hónapja együtt élnek. Szerelmük, és kapcsolatuk a CUPYDO társkeresőn kezdődött.

sikertörténetekaugusztus 23.
Romantikus belvárosi sétával kezdődött minden
Romantikus belvárosi sétával kezdődött minden

Ismerd meg Dóri és Gábor sikertörténetét, akik Pécsen ismerkedtek meg. Az első randi nem ment könnyen, de azóta már közös albérletet keresnek.

sikertörténetekfebruár 20.
Az, hogy van nekem, mindennél fontosabb
Az, hogy van nekem, mindennél fontosabb

Ismerd meg Kinga és András történetét, akik 40 felett találták meg egymásban az igazit. Másfél éve vannak együtt, és a mai napig kedvelik a közös randiprogramokat.

sikertörténetekoktóber 1.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?