Romantikus belvárosi sétával kezdődött minden

Összes Sikertörténethez
Romantikus belvárosi sétával kezdődött minden
Rovat: sikertörténetek  /   Dátum: 2018. február. 20.
Dórival az oldalon ismerkedtünk meg 9 hónapja. A fotó alapján egyből megtetszett nekem, teljesen a zsánerem, barna hosszú haj, mélybarna kedves szemek, aranyos mosoly, nem tudtam elmenni mellette, írnom kellett neki.

Szerencsére egyik üzenetet a másik követte és szinte bármiről el tudtunk beszélgetni. Ő olyan típus, aki meghallgat és érdeklődik, így könnyű volt vele ismerkedni. Hamar eljutottunk a konkrét randevúegyeztetésig, amit elsőre végül lemondott. Akkor teljesen elbizonytalanodtam, mert a kifogás is eléggé átlátszónak tűnt. A mamájára fogta a dolgot, akihez el kellett mennie segíteni.

Ezt a történetet Gábor küldte. Ha te is sikerrel jártál a CUPYDO-n, és szeretnéd elmesélni a történetedet, akkor írd meg és küldd el nekünk a happyend@cupydo.hu címre. Ha még nem vagy tag, akkor Regisztrálj INGYENESEN társkereső oldalunkra, és találd meg a párod még ma!

Az elmaradt randi után is folyamatosan írt nekem, sokat beszélgettünk és végül eljutottunk a második első randiig, ahova végül el is jött. Pécs belvárosában találkoztunk, kicsit közhelyesen egy lovas szobornál, amit a helyiek biztosan ismernek. Nyár volt, nagyon meleg, fagyizni mentünk és egészen éjfélig a belvárosban andalogtunk, beszélgettünk. Néztük, ahogy fiatalok a téren latin táncokat gyakorolnak, nagyon hangulatos volt. Ami Dóri mamáját illeti, most már tudom, hogy kitől örökölhette azt a közvetlen kedvességet, ami árad a személyiségéből. Mi pedig tele vagyunk tervekkel, tavasszal már közös albérletet keresünk.

Nagyon örülünk, hogy a CUPYDO segítségével megtaláltuk egymást!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Boldogság másodikra
Boldogság másodikra

Ismerd meg Sári és Kristóf történetét. Sári egy nehéz szakításon ment keresztül, és már majdnem lemondott arról, hogy megtalálja a párját. A Kristóffal való találkozás, azonban teljesen megváltoztatta a dolgokat.

sikertörténetekfebruár 27.
Hihetetlen, de megtörtént
Hihetetlen, de megtörtént

Andi és Peti megismerkedésének története, akik már fél éve egy párt alkotnak, és egy hónapja együtt élnek. Szerelmük, és kapcsolatuk a CUPYDO társkeresőn kezdődött.

sikertörténetekaugusztus 23.
Első randitól egészen a házasságig
Első randitól egészen a házasságig

Ismerd meg Evelin és Tomi sikertörténetét az első randitól egészen a házasságig. Több, mint 2 éve élik boldogan közös életüket, immáron kisfiukkal, Patrikkal együtt. Semmit sem csinálnának másképp ha mindent újra kezdhetnének.

sikertörténeteknovember 17.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?