Hihetetlen, de megtörtént

Összes Sikertörténethez
Hihetetlen, de megtörtént
Rovat: sikertörténetek  /   Dátum: 2018. augusztus. 23.
Kedves Cupydo Csapat! Ezúton szeretnék köszönetet mondani nektek és az oldalnak, amiért tavaly nálatok ismerkedhettünk meg a párommal. Petivel már fél éve vagyunk együtt, és egy hónapja össze is költöztünk, mindketten nagyon boldog időszakon mentünk keresztül az elmúlt hónapokban.

Életemben először regisztráltam társkereső oldalra. Őszintén szólva voltak fenntartásaim ezzel a típusú ismerkedéssel kapcsolatban. Eleinte elég esetlen is voltam, nagyon új és más volt ez a közeg, mint amihez előzőleg hozzászoktam, viszont nagyon sok levelet kaptam. Talán túl sokat is, elég tetemes mennyiségre nem is válaszoltam, sokszor időm se volt rá, meg volt olyan ami már a stílusa alapján se tetszett nagyon. A kolléganőimmel minden nap megosztottam a tapasztalataimat, együtt latolgattuk, hogy ki milyen lehet élőben, vajon illik-e hozzám.

Ezt a történetet Andi és Peti küldte. Ha te is sikerrel jártál a CUPYDO-n, és szeretnéd elmesélni a történetedet, akkor írd meg és küldd el nekünk a happyend@cupydo.hu címre. Ha még nem vagy tag, akkor Regisztrálj INGYENESEN társkereső oldalunkra, és találd meg a párod még ma!

Aztán megjelent Peti, aki elég ügyesen, már az első levelével felkeltette az érdeklődésem. Vicces volt és nyílt, de nem tolakodó, nagyon sokat kérdezett rólam és könnyen ment vele a beszélgetés. Kiderült, hogy ő is filmrajongó, a kedvenc filmjeimből simán idézett sorokat. Szóval hamar megtaláltuk a közös hangot. Természetesen az első randin is moziba mentünk, de most egy picit előre siettem a történetünkben. Az első randit hosszas beszélgetések előzték meg, mire a találkozóig jutottunk, már nagyon sok mindent tudtunk egymásról. Ennek ellenére nagyon izgultam. Azt sem tudtam igazán, hogy mit vegyek fel, de tetszeni szerettem volna neki és tudtam, hogy a kék a kedvenc színe, ezért egy "csodaszép" (nem én mondtam, hanem ő :-) ) kék felsőt választottam. Ő pedig ott állt a kezében egy rózsaszín tulipánnal, a kedvencemmel. Amikor megláttam, valahogy ösztönösen tudtam, hogy ebben a fiúban nem fogok csalódni, annyira figyelmes. Az ő tekintetében is hasonló érzéseket láttam visszatükröződni, és egyből magabiztosabb lettem, mosolyogtam. Ő is sokat vigyorgott és csodásan éreztük magunkat egész este. Egyik randit követte a másik, és igazából elég rövid időn belül elválaszthatatlanok lettünk. Az összeköltözést ő hozta fel, de igazából nem kellett sokat győzködni, mert már nekem is megfordult a fejemben többször, de így jobban jött ki, hogy ő mondta, mert nem akartam, hogy úgy érezze én el akarok sietni dolgokat.

Mindenkinek hasonló szerencsét szeretnék kívánni és még egyszer köszönöm!

Andi & Peti

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Az, hogy van nekem, mindennél fontosabb
Az, hogy van nekem, mindennél fontosabb

Ismerd meg Kinga és András történetét, akik 40 felett találták meg egymásban az igazit. Másfél éve vannak együtt, és a mai napig kedvelik a közös randiprogramokat.

sikertörténetekoktóber 1.
Boldogság másodikra
Boldogság másodikra

Ismerd meg Sári és Kristóf történetét. Sári egy nehéz szakításon ment keresztül, és már majdnem lemondott arról, hogy megtalálja a párját. A Kristóffal való találkozás, azonban teljesen megváltoztatta a dolgokat.

sikertörténetekfebruár 27.
Romantikus belvárosi sétával kezdődött minden
Romantikus belvárosi sétával kezdődött minden

Ismerd meg Dóri és Gábor sikertörténetét, akik Pécsen ismerkedtek meg. Az első randi nem ment könnyen, de azóta már közös albérletet keresnek.

sikertörténetekfebruár 20.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?