Az, hogy van nekem, mindennél fontosabb

Összes Sikertörténethez
Az, hogy van nekem, mindennél fontosabb
Rovat: sikertörténetek  /   Dátum: 2018. október. 1.
Sajnos az én házasságom rövid időn belül tönkrement. Talán így kellett lennie, talán nem is illetünk össze igazán. Nem tudtam pontosan, hogy hogyan tovább, de abban biztos voltam, hogy nem szeretném magányosan leélni a további életem. Kellett egy kis idő, amíg magamhoz tértem, de ahogy kezdtem rendbe jönni, azzal párhuzamosan elkezdtem latolgatni a lehetőségeimet, hogy hol lenne értelme ismerkedni.

Végül regisztráltam az oldalra, mert van pár ismerősöm, akikről tudom, hogy szintén interneten találták meg a párjukat és szerettem volna adni magamnak is egy esélyt.

Ezt a történetet András küldte. Ha te is sikerrel jártál a CUPYDO-n, és szeretnéd elmesélni a történetedet, akkor írd meg és küldd el nekünk a happyend@cupydo.hu címre. Ha még nem vagy tag, akkor Regisztrálj INGYENESEN társkereső oldalunkra, és találd meg a párod még ma!

Amikor elkezdtem ismerkedni, eléggé belelendültem, tulajdonképpen szinte túlzás nélkül mindenkinek írtam. Aztán kis idő múlva szereztem némi rutint, megtanultam szelektálni a profilok között, és a következő fél évem randevúzgatásokkal telt. Izgalmas időszak volt ez az életemben, így 40 felett megint kicsit „kamasznak” érezhettem magam. Bevallom, már kezdtem is belefáradni, amikor egyik nap rám írt Kinga.

Nagyon helyes volt a képein, a levele alapján pedig igazán intelligensnek gondoltam és nagyon hamar kiderült, hogy jószívű, emellett humora is van. Lényegében minden megvolt benne, amit kerestem egy nőben. Kezdeményező volt, ő írt először, ő hívott el randira és éreztem, hogy össze kell szednem magam, ha le akarom nyűgözni. A következő randikat már én szerveztem, próbáltam kreatív lenni és nagyon élveztem, hogy újra és újra meg tudom lepni. Voltunk főzőiskolában, sörkóstoláson, sárkányeregetésen együtt és még sorolhatnám. Azóta is tartunk randinapokat, pedig már több, mint másfél éve vagyunk egy pár.

Másfél éve együtt
Másfél éve együtt

Úgy érzem, Kinga a másik felem, és őszintén hálás vagyok, hogy megismerhettem őt, köszönöm az oldalnak, köszönjük, mert igazán boldogunk vagyunk.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Első randitól egészen a házasságig
Első randitól egészen a házasságig

Ismerd meg Evelin és Tomi sikertörténetét az első randitól egészen a házasságig. Több, mint 2 éve élik boldogan közös életüket, immáron kisfiukkal, Patrikkal együtt. Semmit sem csinálnának másképp ha mindent újra kezdhetnének.

sikertörténeteknovember 17.
Romantikus belvárosi sétával kezdődött minden
Romantikus belvárosi sétával kezdődött minden

Ismerd meg Dóri és Gábor sikertörténetét, akik Pécsen ismerkedtek meg. Az első randi nem ment könnyen, de azóta már közös albérletet keresnek.

sikertörténetekfebruár 20.
Boldogság másodikra
Boldogság másodikra

Ismerd meg Sári és Kristóf történetét. Sári egy nehéz szakításon ment keresztül, és már majdnem lemondott arról, hogy megtalálja a párját. A Kristóffal való találkozás, azonban teljesen megváltoztatta a dolgokat.

sikertörténetekfebruár 27.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?