Társkereső Békéscsaba

CUPYDO társkereső
Sötét hajú társkereső lány
társkereső 10 :)
Ismerkedésre vágyó fiatal lány
Középkorú szőke hölgy
társkereső 8 Ismerkedünk?
Középkorú férfi, megnyerő külsővel
társkereső 9 Mi a helyzet?
Társkereső sötéthajú pasi
társkereső 11 Hol laksz?
Társkereső Békéscsaba szerelmes pár Békéscsabai társkereső

Csatlakozz békéscsabai társkeresőnkhöz!

Regisztrálok INGYEN

30-as békéscsabai társkeresők:

Középkorú békéscsabai társkeresők:

50 év feletti békéscsabai társkeresők:

Diplomás békéscsabai társkeresők:

Néhány békéscsabai társkereső bemutatkozása

László vagyok békéscsabai lakos komoly kapcsolatot keresek

Laci 2525, 40 éves békéscsabai társkereső

Békéscsaba és környékén laza kapcsolatot keresek. Fő a diszkréció!

zsömi, 58 éves békéscsabai társkereső

Hozzámillő ,elsősorban Békéscsaba, -megyei férfiak ismeretségét keresem , nem vagyok előfizető ezért elérhetőséget kérek, vagy pl. randi idejét, helyét. Mindenképpen a személyes találkozás hive vagyok,ezért nem irok magamról csak annyit , elvált, egyszerü, talpraesett nő vagyok . üdv...Erzsike

Mikus, 73 éves békéscsabai társkereső

Komoly kapcsolatot keresek. Békéscsabai lányt 20-24 év közöttit.

flamos24, 30 éves békéscsabai társkereső

Rebeka vagyok, Békéscsabai származású intelligens, szőke nő. Még mielőtt elmosolyodnál, a kettő nem zarja ki egymást :)) Felsőfokú végzettségem van, tavaly szereztem meg az Msc diplomámat. Szívesen ismerkedem bárkivel, aki kedeli az értelmes társalgást és nem csak az időről szeret beszélgetni.

B e k k a, 34 éves békéscsabai társkereső

Társkeresés Békéscsabán

Békéscsabai társkeresők a szerelem szót rakták ki betűkockákból

Békéscsabai társkeresőnk rengeteg békéscsabai taggal, és rengeteg hasznos tanáccsal várja a városból regisztrálókat, azon ismerkedni vágyókat, akik Békés megye környékén szeretnének társat találni. Egy randi akkor lesz igazán jó, ha mindketten szép emlékeket őriztek majd róla a későbbiek folyamán. Ehhez nem elhanyagolható tény maga a találka helyszíne, amit sok esetben nem könnyű kiválasztani, hiszen minden nő és férfi más és más, különböző igényekkel és preferált helyekkel. Ebben igyekszik most a CUPYDO társkereső Békéscsaba közelében élő társkeresőit segíteni néhány hasznos randi tanáccsal.

1. Ismerkedős kávézás

A legkézenfekvőbb megoldásnak a Csaba Center (Cím: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43) ígérkezik, ami könnyen megközelíthető és bővelkedik a beülős helyekben. Egy kellemes, közösen elfogyasztott kávé és ismerkedős beszélgetés remek kiindulópont lehet minden randizni vágyó társkereső számára.

2. Finomságok jó társaság mellett

Ha az első lépéseket egymás felé finom édességek kóstolása mellett képzelitek el, akkor párkeresőként érdemes egy hangulatos cukrászdát választanotok hozzá. Szerelmeseink figyelmébe ajánljuk a szintén központi elhelyezkedésű Mese Cukrászdát, amely rengeteg ínycsiklandó süteménnyel várja az oda érkező párokat.

3. Hangulatos séta a városban

Ezenkívül bármelyik általatok választott, jó hangulatú étterem szóba jöhet. Fogyasszatok el együtt egy felejthetetlen gyertyafényes vacsorát, utána pedig jöhet egy kellemes séta egymás kezét fogva, kettesben a városban. Kiváló hely ehhez Békéscsaba egyik leghangulatosabb része, az Élővíz csatorna, ami a Fehér-Kőrös és a Kettős-Körös között helyezkedik el. Itt találhatjátok a Széchenyi ligetet is, mely nagyszerű helyszínt szolgáltat a romantikus sétákhoz. Észre sem veszitek majd, úgy fognak repülni az együtt töltött órák. A nap végén pedig remélhetőleg mindketten arra gondoltok majd, hogy mikor ismételhetitek meg újra a kellemes randit.

4. Naplemente a tóparton kettesben

Ha olyan társkeresők vagytok akik nyugalomra vágynak, akkor látogassatok ki a Csaba-tóhoz. Nem feltétlenül kell horgászbotot ragadnotok, elég egy pléd és egy kis nassolnivaló. A nádas és gyönyörű víz mellett ücsörögve kellemes perceket tölthettek itt el közösen. Ha tehetitek, ne siessetek haza, és nézzétek meg együtt a naplementét, az első csók elcsattanására is remek lehetőség kínálkozik majd.

5. Strandolás - a program, ahol nem maradtok szárazon

Ha szerettek vízközelben lenni, akkor érdemes ellátogatnotok az Árpád Gyógy- és Strandfürdő területére, ahol 10 medence vár titeket a lubickolásra. Kiegészítésképp egy kettesben átélt, páros masszázsprogram remek lehetőség a közös relaxálásra és kikapcsolódásra.

6. Nagyobb séta a város körül

Ha párkeresőként szerettek Békéscsaba közelében lődörögni, akkor figyelmetekbe ajánljuk a Szabadkígyósi kastélyt, melyhez 23 hektáros zöld park, kert, tó, sziget és hidak is tartoznak. A kertben gyönyörű szökőkút és díszes, régi lámpatestek is kellemes sétára csábítják az oda érkező szerelmes párokat.

7. Közös lakat szíved választottjával

A jól sikerült randit követően - persze csak ha már kicsit közelebb kerültetek egymáshoz - tegyetek fel egy közösen gravíroztatott lakatot a szerelmesek lakatfalára, ami a pécsi fal mintájára készült, és közvetlenül a Csaba Center bejárata mellett található. A nevetek mellé felkerülhet a lakatra egy kedves kis idézet vagy figyelmes üzenet egymásnak. Látogassatok el majd újra ide néhány év múlva egy évfordulós randi keretein belül.

Ismerkedés egész Békés megyében

Békéscsaba és Békés megye térkép

Amennyiben Békés megyében komoly kapcsolatot keresel, nálunk számtalan ismerkedni vágyót találsz Békéscsabáról, vagy akár a környező nagyobb településekről is. Keresőrendszerünk lehetővé teszi, hogy településenként és megyénként is szűrj a több ezer társat kereső szingli közül. Ezenkívül kiválaszthatod, hogy melyik korosztály érdekel. Békés megyei társkereső tagjaink szeretettel várnak téged.

Az alábbi települések társkeresőit is megtalálod nálunk: Gyula, Orosháza, Békés, Szarvas, Gyomaendrőd, Mezőberény, Sarkad, Szeghalom, Dévaványa, Vésztő, Mezőkovácsháza, Tótkomlós, Battonya, Füzesgyarmat, Mezőhegyes, Újkígyós, Csorvás, Elek, Körösladány, Medgyesegyháza.

Érdekességek Békéscsabáról

Békéscsaba Békés megye gazdasági-földrajzi központja, megyeszékhely és megyei jogú város. Magyarország 16. legnépesebb települése, egyben a Békéscsabai járás és a Viharsarok központja. A török időkben teljesen elpusztult így a várost újra kellett építeni.

Híres az itt tartott rendezvényekről és kapcsolódó gasztronómiai különlegességekről. Ilyen például a hungarikumnak számító csabai kolbász, illetve az erre alapozott fesztivál is.

További infók Békéscsabáról
Társkereső Békéscsaba városában, ahol komoly kapcsolatok születnek

Békéscsabai társkereső

Találd meg párod Békéscsaba társkeresői között!

Közösségi média elérhetőségeink

Tarthatod velünk a kapcsolatot közösségi oldalainkon keresztül is, ahol a temérdek tag mellett társkereséssel kapcsolatos tanácsok, képek, videók és egyéb érdekességes várnak.

Társkeresők Békéscsaba környéki településekről

Társkeresés népszerű kategóriák szerint