Társkereső Eger

CUPYDO társkereső
Sötét hajú társkereső lány
társkereső 10 :)
Ismerkedésre vágyó fiatal lány
Aranyos lány, aki párra vár
társkereső 8 Ismerkedünk?
Laza, kapucnis srác
társkereső 9 Mi a helyzet?
Társkereső sötéthajú pasi
társkereső 11 Hol laksz?
Társkereső Eger szerelmes pár Egri társkereső

Csatlakozz egri társkeresőnkhöz!

Regisztrálok INGYEN

Fiatal egri társkeresők:

30-as egri társkeresők:

Középkorú egri társkeresők:

50 év feletti egri társkeresők:

Diplomás egri társkeresők:

Néhány egri társkereső bemutatkozása

Sziasztok! Dávidnak hívnak és Egerben élek. A Miskolci Egyetemen végeztem mint gépészmérnök, és jelenleg egy kis családi vállalkozásnál dolgozom gép beállítóként. Szabadidőmben motorozok, rallyra járok a barátaimmal és az autóim felújításával foglalkozom. Ha esetleg szimpatikus lennék, írj nyugodtan

Dávid2104, 28 éves egri társkereső

Szeretem a szép verseket, olvasni és próbálok írni is! Megtanultam főzni és sokak szerint tudok is! Három éve élek Egerben. Két felnőtt lányom van az egyik Londonban él. Érdekelnek a szép virágok. tájak fotói. Szeretem a számítógép adta lehetőségeket felhasználni, képeket szerkeszteni, írni

mamapc, 64 éves egri társkereső

Egerben ismerkednek kedves lányokkal illetve holgyekkel

Kacsa1990, 33 éves egri társkereső

Szívesen ismerkednék Eger és környékéről. Elsősorban komoly kapcsolat érdekel.

Baldwin, 44 éves egri társkereső

50-es elvált káros szenvedélyektől mentes jó kedélyű férfi vagyok. Szeretem az állatokat és a kaktuszokat. Szeretek kirándúlni.. kertészkedni.. koncertre járni. Egerben dolgozok.

pepe6969, 54 éves egri társkereső

Társkeresés Egerben

Egri társkeresők kedvence a város gyönyörű látképe

Egri társkeresőnk több ezer egri taggal, és számos hasznos tanáccsal várja a városból regisztrálókat, azon magányos szíveket, akik Heves megye környékén szeretnének társat találni. Az internetes társkeresés elterjedése megkönnyíti az ismerkedés folyamatának kezdő lépéseit. Az első beszélgetések után pedig már csak rajtatok múlik, hogy mikor látjátok elérkezettnek a pillanatot egy személyes találkozóra. Természetesen ilyenkor nem mindegy, hogy milyen helyszínt és programot választotok magatoknak. Ebben igyekszik most a CUPYDO társkereső Eger közelében élő társkeresőit segíteni néhány remek randi ötlettel.

1. Séta a város legszebb terein

Kezdhetitek az ismerkedést egy kellemes beszélgetős sétával a város főterén, a Dobó téren, ahol egy pillanatra sem áll meg a nyüzsgés. Kényelmes padok kavalkádja várja a szerelmeseket egy kellemes, üldögélős találkozóhoz. Nem kizárt, hogy a környező vendéglátóhelyekről kiszűrődő zene végül becsalogat majd benneteket egy kellemes és könnyű közös ebédre. Bátran ajánljuk a Forst-Ház Étterem és Kávézót. (Cím: 3300 Eger, Dobó tér 1.)

Társkeresőink figyelmébe ajánljuk az Érsekkertet és a Csiga Csobogót is, melyekhez a térről könnyedén átsétálhattok. Előbbi egy tiszta és gondosan rendezett park, ahol szép időben, egy pléddel akár a fűbe is leheveredhettek, utóbbi szépségét pedig az adja, hogy noha Eger egyik legforgalmasabb sétálóutcáján vagytok, mégis egy nyugodt kis parkban érezhetitek magatokat randi közben, ahol figyelemmel kísérhetitek a nyüzsgő város mindennapjait.

Végül ne hagyjátok ki a Céhmesterek udvarát sem. Az oda vezető miniatűr kaput átlépve valóssággal egy középkori városba csöppentek, szűk utcácskákkal és egy kicsiny térrel. Igazán romantikus hely szerelmesek számára.

2. Irány a Minaret

Ha párkeresőként egy igazán romantikus helyet kerestek, akkor érdemes ellátogatnotok a minarethez. A minden évszakban kék fénnyel megvilágított, 40 méter magas torony sajátos és felejthetetlen hangulatot áraszt. A feljutás kicsit szűkös, de ha egyszer felértek, a gyönyörű panoráma egészen biztosan minden nehézséget felejtet majd veletek.

3. Marjan cukrászda

Egy finom süti vagy közös fagyizás bármely társkereső számára jó program. Térjetek be a Kossuth Lajos utcában lévő Marjan cukrászdába, ahol fenséges torták és édességek közül válogathattok. Az édességhez pedig egy kellemes, kötetlen beszélgetést ajánlunk. Ilyen környezetben egészen biztosan nem lesz feszélyezett a randitok.

4. Filmezés az Agria-ban

Ha mindketten szerettek filmezni, netán még a filmes ízlésetek is hasonló, akkor üljetek be egy izgalmas mozi filmre a Cinema Agria moziba, ami a Széchenyi úton található. Kifejezetten vicces helyzetet tud szülni, mikor 3D-s szemüvegben próbáltok meg csókolózni. Érdemes kipróbálni.

5. A hűvös idő is nektek kedvez

Bizony, nem kell megvárni egyetlen társkeresőnek sem egy jó randihoz a következő tavaszt. Ha tudtok korizni, akkor ugorjatok ki a Városi Műjégpályára, ami 1200 m2 területű fedett jéggel várja a siklani vágyó társkeresőket. Ha valamelyikőtök nem tud még korcsolyázni, akkor sincs baj. Tanulás közben könnyen el lehet felejteni, hogy épp találkán vagytok, és emiatt a feszültség is sokkal könnyebben fog oldódni. Kalandos randiprogram sülhet ki belőle.

6. Csillagászati múzeum

Varázstorony. A név már önmagában is izgalmakat sejtet. Ellátogathattok a benne helyet kapott csillagászati kiállításra, planetáriumba, szemügyre vehetitek híres periszkópját és a Panoráma teraszt is, mely egyben Eger legmagasabb látogatható pontja. Időjárástól függően fantasztikus kilátásban lehet itt részetek. Bújjatok össze és csodáljátok együtt a szemetek elé táruló látképet.

Ismerkedés egész Heves megyéből

Eger és Heves megye térkép

Amennyiben Heves megyében komoly kapcsolatot keresel, nálunk számtalan ismerkedni vágyót találsz Egerről, vagy akár a környező nagyobb településekről is. Keresőrendszerünk lehetővé teszi, hogy településenként és megyénként is szűrj a több ezer társat kereső szingli közül. Ezenkívül kiválaszthatod, hogy melyik korosztály érdekel. Heves megyei társkereső tagjaink szeretettel várnak téged.

Az alábbi települések társkeresőit is megtalálod nálunk: Gyöngyös, Hatvan, Heves, Füzesabony, Lőrinci, Verpelét, Bélapátfalva, Kisköre, Gyöngyöspata, Pétervására, Hort, Felsőtárkány, Erdőtelek, Nagyréde, Ecséd, Boldog, Karácsond, Poroszló, Adács, Andornaktálya.

Érdekességek Egerről

Eger megyei jogú város a Bükk-vidék nyugati részén helyezkedik el, Heves megye és az Egri járás székhelye. Észak-Magyarország második legnépesebb városa, jelentős oktatási és kulturális központ. A városban található a híres egri főszékesegyház, és az egri vár is. Az egri borvidék centrumaként a legjelentősebb magyar borvárosok körébe tartozik. Az egri bikavér hazánkon kívül is ismert és elismert borfajta. A város neve a 670 körül a Kárpát-medencébe érkező bolgár népességtől eredhet.

További infók Egerről
Társkereső Eger városában, ahol komoly kapcsolatok születnek

Egri társkereső

Találd meg párod Eger társkeresői között!

Közösségi média elérhetőségeink

Tarthatod velünk a kapcsolatot közösségi oldalainkon keresztül is, ahol a temérdek tag mellett társkereséssel kapcsolatos tanácsok, képek, videók és egyéb érdekességes várnak.

Társkeresők Eger környéki településekről

Társkeresés népszerű kategóriák szerint