Petya1985 37 éves társkereső profilképe
Petya1985 1. további képe
Petya1985 2. további képe
Petya1985 3. további képe
Petya1985 4. további képe
Petya1985 5. további képe
Petya1985 6. további képe

Petya1985 37 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Petya1985 bemutatkozása, 37 éves társkereső férfi, Fehérgyarmat

Szeretnék ismerkedni, barátkozni aztán majd meglátjuk... :) Egy közvetlen, humorosabb srác vagyok, de céltudatos is.. ;) :) Komolyabb kapcsolat is szóba jöhet! EÜ-ben dolgozom, műtős Likeoltok, de visszairás nem jön :)) Hajrá!

188 cm
37 éves
Fehérgyarmat

Ideális társ:

Nincs ideálom. Valami fogjon meg benne, akár a mosolya, hangja, vagy a kisugárzása, bármi :) Szeretem a viccesebb, sportosabb Nőket. Persze korban hozzám illő, és nem elhanyagolható szempont a külső sem :) Ami elvárás, hogy megbízható, őszinte és hűséges. Ezt tőlem is megkapod, egész biztosan ;) :) Szeretnék végre egy normális Nőt :)

Ideális első randi:

Az megbeszélés tárgya, függ a partnertől is. :) Első találkozáskor mindenképp fontos, hogy oldott legyen a hangulat és ráérezzünk egymás rezdüléseire, legyen meg a kémia... ha ez megvan, akkor azt hiszem, hogy többre kell törekednünk! 😉🙂

Kedvenc zenék:

techno, house, trance, elekronikus hangzásúak

Kedvenc filmek:

Gladiátor, Nyerő Páros, Punisher, Seal Team, Válaszcsapás... sok van :)

Kedvenc könyvek:

Bayern München Évkönyv

Kedvenc TV műsorok:

Nem sokat tvzem

Kedvenc sportok:

foci, ping-pong, bicikli, darts, biliárd

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: világos szőke
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van több is
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék
 • Vallás: református

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?