Társkereső Nyíregyháza

CUPYDO társkereső
Társkereső Nyíregyháza szerelmes pár Nyíregyházi társkereső

Csatlakozz nyíregyházi társkeresőnkhöz!

  • Több ezer nyíregyházi tag keres párt nálunk.
  • Nemek aránya: 47% Nő, 53% Férfi
  • Minden korosztály elérhető: fiatal nyíregyházi társkeresők, 30-as nyíregyházi társkeresők, középkorú nyíregyházi társkeresők, 50 év feletti nyíregyházi társkeresők, diplomás nyíregyházi társkeresők
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg megye nagyobb településeinek társkeresőit is megtalálod nálunk: Mátészalka, Kisvárda, Tiszavasvári, Újfehértó, Nyírbátor, tovább
Regisztrálok INGYEN

Fiatal nyíregyházi társkeresők:

30-as nyíregyházi társkeresők:

Középkorú nyíregyházi társkeresők:

50 év feletti nyíregyházi társkeresők:

Diplomás nyíregyházi társkeresők:

Társkeresés Nyíregyházán

Nyíregyháza - Sétáló pár kézenfogva

Nyíregyházi társkeresőnk több ezer nyíregyházi taggal, és számos hasznos tanáccsal várja a városból regisztrálókat, azon magányos szíveket, akik Szabolcs-Szatmár-Bereg megye környékén szeretnének társat találni. Az első randevú nagyon meghatározó egy kezdődő kapcsolatban, így hát ezen témakörben igyekszik most a CUPYDO társkereső Nyíregyháza közelében élő társkeresőit segíteni.

Nyíregyházától mintegy 5 km távolságra, a sóstói üdülő övezetben található a Nyíregyházi Állatpark. Kiváló közös program lehet első találka alkalmával egy kellemes, rövid séta a park területén kettesben. A park egy természetes, szinte háborítatlan és romantikus környezetben, egy tölgyerdőben található. Kezdésként körbejárhatjátok leendő pároddal a helyet, megfigyelve, hogy miként élnek a világ különböző állatfajai.

Mindezek mellett a Sóstó további érdekességetek is rejt számotokra. Ilyen például a Sóstói Múzeumfalu, ahol pároddal megismerhetitek Szabolcs-Szatmár-Bereg megye népi építészetét, továbbá képet kaphattok az egyes tájegységekről: Nyírség, Szatmár és Bereg, Rétköz, Nyíri Mezőség. A Múzeumfalu szinte visszarepít benneteket az időben, és így kedveseddel betekinthettek a régi idők világába, egy iskolába, kocsmába és tűzoltószertárba is.

Nyíregyházi társkeresőink, akik nyáron ide látogatnak, színes programokkal gazdagodhatnak. A kisdobronyi templomban tavasztól őszig hangversenyeket rendeznek. A 7 hektáros parkban működik a Parkfürdő, ahol az uszodán kívül több szabadtéri medence, valamint futball-, tenisz- minigolfpálya, és óriáscsúszda található. Minden korosztály számára sportolási, kikapcsolódási lehetőséget biztosít a fürdő, ezért mi is ajánljuk aktív, izgalmas, ismerkedős programlehetőségként.

Igazán romantikus randevú helyszín lehet Nyíregyházán továbbá a gyönyörű Tuzson János Botanikus kert. Ez a botanikus kert az egyik legfiatalabb Magyarországon. Több mint 2500 növényfaj él itt, amelyek a világ minden tájáról származnak. Kedveseddel a kert üvegházaiban még a trópusi területek lélegzetelállító, romantikus növényzetében is gyönyörködhettek. A közel 6 hektárnyi botanikus kert csak több órás sétával fedezhető fel teljesen, de még így is tartogat meglepetéseket, mert más és más minden hónapban, ami a jelentős növénygyűjteménynek köszönhető. Itt egy igazán szép környezetben sétálgathattok, beszélgethettek, sőt elkészülhetnek az első szerelmes selfie-k is.

Társkeresőként télen sem kell aggódnotok, nagyszerű élmény lehet, ha pároddal felkeresitek a nyíregyházi műjégpályát, korcsolyát csatoltok és eltöltitek az első pár közös órát együtt, kézen fogva a jégen.

Ha kevésbé sétálós, aktív programra vágytok, és inkább beülnétek egy hangulatos és beszélgetős helyre, akkor keressétek fel kedveseddel a La Rosa Cukrászda és Kávézót. A finom, házias, mindig friss sütemények nagy sikert aratnak a vendégek körében, ezért pároddal ti is biztosan szeretni fogjátok.

Hasonlóan jó élményt nyújthat számotokra a Mokka Cukrászda is. Helyben készített, eredeti receptek alapján készülő, friss süteményekkel, marcipán termékekkel, gazdag torta választékkal, fagylalttal és kávékülönlegességekkel várják vendégeiket.

Amennyiben leendő pároddal egy meghitt vacsorát szerveznétek, akkor pedig a Las Palmas Restaurant éttermet ajánljuk nektek. A Las Palmas étteremben megismerhetitek a Texasi-Mexikói és Karib konyha ételeit, illetve kedvetekre válogathattok a széles koktélkínálatból. Kellemes környezetben, igazi latin és lounge zene kíséretében érezhetitek jól magatokat kedveseddel.

Ismerkedés egész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmar-Bereg megye térkép

Amennyiben Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében keresed a jövendőbeli párod, akkor nálunk számtalan ismerkedni vágyót találsz Nyíregyházáról, vagy akár a környező nagyobb településekről is. Weboldalunkon lehetőség nyílik arra, hogy keress a regisztrált társkeresőink között településenként és megyénként is, így tudsz szűrni a több ezer társat kereső szingli között. Ezenkívül kiválaszthatod, hogy melyik korosztály érdekel. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső tagjaink szeretettel várnak téged.

Az alábbi települések társkeresőit is megtalálod nálunk: Mátészalka, Kisvárda, Tiszavasvári, Újfehértó, Nyírbátor, Nagykálló, Vásárosnamény, Fehérgyarmat, Ibrány, Nyírtelek, Balkány, Nagyecsed, Nagyhalász, Tiszalök, Nyírmada, Csenger, Kemecse, Rakamaz, Záhony, Demecser.

Érdekességek Nyíregyházáról

Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye, 1990 óta megyei jogú város. Az ország hetedik legnagyobb városa, közel 120 000 lakossal, a térség gazdasági és kulturális motorja. Vonzó turisztikai célpont. Nyíregyháza vidéke már a honfoglalás idején lakott terület volt. A török időkben a várost sokan elhagyták, helyükre az 1600-as évek első felében hajdúkat telepítettek be. Bocskai István 1605-ben foglalta el, halála után a várost 1620-ig Erdélyhez csatolták.

Nyíregyháza polgárai részt vettek az 1848–49-es forradalomban és szabadságharcban, amelynek bukása után több polgár börtönbe került, köztük a polgármester, Hatzel Márton is. A két világháború között a lakosok nagyszabású ünnepséggel ünnepelték az Örökváltság 100. évfordulóját. A második világháború alatt több, mint 6000 nyíregyházi zsidót deportáltak, további kétezer embert pedig orosz munkatáborokba küldtek. Sok épület is elpusztult. A háború után a Csehszlovák-magyar lakosságcsere keretében több száz család hagyta el a várost.

1952-ben Nyírpazonytól Sóstóhegyet, 1954-ben pedig Orostól Borbányát átcsatolják Nyíregyházához.

Az 1960-as évektől a város folyamatosan fejlődik. Napjainkban Nyíregyháza fontos kulturális és oktatási központ, és Debrecen után az Észak-Alföldi régió második legfontosabb városa.

További infók Nyíregyházáról

Közösségi média elérhetőségeink

Tarthatod velünk a kapcsolatot közösségi oldalainkon keresztül is, ahol a temérdek tag mellett társkereséssel kapcsolatos tanácsok, képek, videók és egyéb érdekességes várnak.

Rendezés nagyobb városok szerint

Rendezés népszerű kategóriák szerint

Sötét hajú társkereső lány
társkereső 10 :)
Ismerkedésre vágyó fiatal lány
Aranyos lány, aki párra vár
társkereső 8 Ismerkedünk?
Laza, kapucnis srác
társkereső 9 Mi a helyzet?
Társkereső sötéthajú pasi
társkereső 11 Hol laksz?