Társkereső Szeged

CUPYDO társkereső
Társkereső Szeged szerelmes pár Szegedi társkereső

Csatlakozz szegedi társkeresőnkhöz!

  • Több ezer szegedi tag keres párt nálunk.
  • Nemek aránya: 47% Nő, 53% Férfi
  • Minden korosztály elérhető: fiatal szegedi társkeresők, 30-as szegedi társkeresők, középkorú szegedi társkeresők, 50 év feletti szegedi társkeresők, diplomás szegedi társkeresők
  • Csongrád megye nagyobb településeinek társkeresőit is megtalálod nálunk: Hódmezővásárhely, Szentes, Makó, Csongrád, Sándorfalva, tovább
Regisztrálok INGYEN

Fiatal szegedi társkeresők:

30-as szegedi társkeresők:

Középkorú szegedi társkeresők:

50 év feletti szegedi társkeresők:

Diplomás szegedi társkeresők:

Társkeresés Szegeden

Szeged - Városháza

Szegedi társkeresőnk több ezer szegedi taggal, és számos hasznos tanáccsal várja a városból regisztrálókat, azon magányos szíveket, akik Csongrád megye környékén szeretnének társat találni. Szeged számos programot és lehetőséget kínál a társat keresők számára. Érdemes megragadni ezen lehetőségek egyikét, és leendő pároddal egy kellemes randival színesíteni eddigi ismerkedéseteket. Ebben igyekszik most a CUPYDO társkereső Szeged közelében élő társkeresőit segíteni az alábbi randi ötletekkel.

Nagyon izgalmas és romantikus időtöltés lehet közösen sétálgatni egy igazán megkapó környezetben. Ilyen szép környezet lehet például a Szegedi Tudományegyetem füvészkertje. A kert területén 5120 növényfaj található, ebből 1800 trópusi faj, így a gyönyörű látványban biztosak lehettek. Olyan igazi különlegességeket is láthattok, mint a kínai mamutfenyő és az indiai lótusz.

Csodálatos első közös élmény lehet pároddal egy sétahajókázás a Tiszán. Minden év márciusától menetrend szerinti sétahajók közlekednek, jó időben igazán kellemes randevú program.

Amennyiben párod és te is szeretitek a mozgalmas, és sportos programokat, úgy kipróbálhatjátok a Ring Gokard pálya által nyújtott izgalmakat. Persze ne feledkezzetek meg róla, nem az a fontos, hogy ki nyer, hanem hogy kellemesen töltsétek az időt.

Szegedi társkeresőként télen sem kell lemondanotok a szívmelengető programokról. Nincs is romantikusabb időtöltés a hideg időben, mint kézen fogva siklani a tükörsima jégen. Erre nyújt kiváló lehetőséget Szeged fedett műjégpályája, ahol minden péntek este 20 órától Jeges Estet rendeznek.

Nyáron a Wellness- és élményfürdő felkeresésese nyújthat felüdülést kedveseddel a napsütötte, forró időszakban. Ebben a négy évszakos “vízivarosban” rengeteg élmény vár rátok, olyanok mint a belső élménymedencék, a kiúszóval megközelíthető külső wellness-medence és a további szolgáltatások sora. Üljetek be szaunázni pároddal, próbáljátok ki a sókamrát és aroma szobákat. Társkeresőként meghitt perceket tölthettek el ezeken a helyeken.

Az előbbiekhez hasonlóan változatos és romantikus program lehet, ha pároddal felkeresitek a Szegedi Vadasparkot. A szegedi park állat gyűjteménye a legkülönlegesebb az országban, a fajok ritkaságát és természetvédelmi értéküket tekintve.

Az aktív vagy a kevésbé sportos programok után is érdemes beülnötök kedveseddel egy meghitt helyre, akár vacsorázni, vagy csak meginni egy finom bort kettesben, ezzel lehetőséget adva egy ismerkedős beszélgetésre. Erre igazán alkalmas lehet a John Bull Pub, ahol exkluzív borok és különleges sörök fogyasztása mellett akár egy finom steaket is megkóstolhattok.

A Tisza partján a Kajak Bistro szolgálhat vacsora helyszín gyanánt. Itt is kiváló minőségi borokat kóstolhattok kedveseddel vagy akár kipróbálhattok különféle, sokszínű koktélokat is.

Szegedi társkeresőink figyelmébe ajánljuk a 2016-ban felújított Alabárdos éttermet, mely gyakorlatilag egy borozó, egy bisztró és egy tapas bár keveréke. Hangulatos hely, ahol pároddal finom sonkákat és borokat is kóstolhattok. A kávé szerelmeseinek ajánljuk a Millenniumi Kávéházat, ahol tavasztól őszig a téren, nyitott terasz várja a társkereső szegedi párokat frissítőkkel, élő zenével. Télen pedig a pincében, a város legfinomabb kávéját fogyaszthatjátok!

Ismerkedés egész Csongrád megyéből

Szeged és Csongrád megye térkép

Amennyiben Csongrád megyében keresed a jövendőbeli kedvesed, akkor nálunk számtalan ismerkedni vágyót találsz Szegedről, vagy akár a környező nagyobb településekről is. Társkeresőnkön lehetőség nyílik arra, hogy böngéssz a több ezer regisztrált társkereső tag között településenként és megyénként is. Ezek mellett lehetőséged van kiválasztani, hogy melyik korosztály érdekel. Csongrád megyei társkereső tagjaink szeretettel várnak.

Az alábbi települések társkeresőit is megtalálod nálunk: Hódmezővásárhely, Szentes, Makó, Csongrád, Sándorfalva, Kistelek, Mindszent, Mórahalom, Csanádpalota, Ópusztaszer, Szatymaz, Ásotthalom, Domaszék, Kiszombor, Királyhegyes, Földeák, Algyő, Szegvár, Derekegyház, Fábiánsebestyén.

Érdekességek Szeged városáról

Szeged Magyarország harmadik legnépesebb városa, a Dél-Alföld legnagyobb városa. Nagy Lajos király uralkodása idején a régió legjelentősebb városává fejlődött, 1498-ban pedig szabad királyi város rangot kapott. Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc több jeles eseménye is kötődik a városhoz.

Szeged történelmének és a mai városkép kialakulásának egyik legmeghatározóbb eseménye az 1879-es árvíz. Az épületek nagy része ekkor elpusztult, és a mai Szeged nagyrészt az árvíz után épült: szebb, modernebb épületek váltották fel a régieket. 1962-ben Csongrád megye székhelye lett. Szeged egyetemi város és fontos kulturális központ is egyben. Rendezvényei, mint például a Szegedi Szabadtéri Játékok, számos látogatót vonzanak minden évben.

További infók Szegedről

Közösségi média elérhetőségeink

Tarthatod velünk a kapcsolatot közösségi oldalainkon keresztül is, ahol a temérdek tag mellett társkereséssel kapcsolatos tanácsok, képek, videók és egyéb érdekességes várnak.

Rendezés nagyobb városok szerint

Rendezés népszerű kategóriák szerint

Sötét hajú társkereső lány
társkereső 10 :)
Ismerkedésre vágyó fiatal lány
Középkorú szőke hölgy
társkereső 8 Ismerkedünk?
Középkorú férfi, megnyerő külsővel
társkereső 9 Mi a helyzet?
Társkereső sötéthajú pasi
társkereső 11 Hol laksz?