Társkereső Székesfehérvár

CUPYDO társkereső
Sötét hajú társkereső lány
társkereső 10 :)
Ismerkedésre vágyó fiatal lány
Középkorú szőke hölgy
társkereső 8 Ismerkedünk?
Középkorú férfi, megnyerő külsővel
társkereső 9 Mi a helyzet?
Társkereső sötéthajú pasi
társkereső 11 Hol laksz?
Társkereső Székesfehérvár szerelmes pár Székesfehérvári társkereső

Csatlakozz székesfehérvári társkeresőnkhöz!

Regisztrálok INGYEN

Fiatal székesfehérvári társkeresők:

30-as székesfehérvári társkeresők:

Középkorú székesfehérvári társkeresők:

50 év feletti székesfehérvári társkeresők:

Diplomás székesfehérvári társkeresők:

Néhány székesfehérvári társkereső bemutatkozása

Üdv mindenkinek! :-) 25 éves, székesfehérvári leányzó vagyok! Amit leginkább tudni kell rólam, hogy nem vagyok egy tipikus "cicababa" (ha lehet így mondani) ill. nő!:-) Szeretem a focit (kedvenc csapatom, az életem a VIDEOTON), szeretem a sört, imádok horgászni és a barátaimmal lenni!...

BlackNia, 34 éves székesfehérvári társkereső

Székesfehérváron élek, sportolok, családi házam kertjét művelem, túrázni járok. Korban hozzám illő társat keresek!

Clarisz, 69 éves székesfehérvári társkereső

Sziasztok. Zoli vagyok és Székesfehérváron élek. Ismerkedés céljából vagyok itt és nem pedig "skalpvadászat" miatt. Szeretem az állatokat, western életstílust és szeretek új helyeket megismerni. Nem kedvelem a hangos szórakozóhelyeket, inkább a csendesebb, de hangulatos helyeket.

Lautres, 34 éves székesfehérvári társkereső

Székesfehérvári vagyok, végzős vagyok gépész szakon. Ragaszkodó típus vagyok... nagyon tudok szeretni.

h_peti, 25 éves székesfehérvári társkereső

Értelmes, intelligens, magára igényes székesfehérvári nőt keresek tartós kapcsolatra. Jelölj és én ahogy tudok vissza írok!

darevil61, 48 éves székesfehérvári társkereső

Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérvári társkeresők kedvenc helye a Bory-vár

Székesfehérvári társkeresőnk rengeteg székesfehérvári taggal, és számos hasznos tanáccsal várja a városból regisztrálókat, azon magányos szíveket, akik Fejér megye környékén szeretnének társat találni. Az internetes társkeresés mellett érdemes már időben gondolni az első találkozóra, arra, hogy hova menjetek, milyen programot válasszatok, hiszen az élmény meghatározó lehet a kapcsolat későbbi alakulása szempontjából. Ezen témakörben igyekszik most a CUPYDO társkereső Székesfehérvár közelében élő társkeresőit segíteni.

Ha az első randevún egy igazán romantikus és elbűvölő helyre vinnéd kedvesed, akkor a Bory vár a legtökéletesebb választás. A várat a szerelmes Bory Jenő építész-szobrászművész építette, méghozzá két kezével a felesége és gyermekei számára. 40 nyáron át készült ez a lenyűgöző vár, ami Székesfehérvár legkülönösebb építménye a mai napig. Itt sétálgatva úgy érezhetitek magatokat, mintha csak egy mesébe csöppentetek volna, igazán romantikus helyszín. Csodálatos hátteret adhat az első közös fotóitoknak is.

Székesfehérvári társkeresőink számára kiváló program lehet jó időben a Zichy Ligetben tervezett meghitt piknik a szépen ápolt gyepen. Előkészülhettek a piknikre házi készítésű finomsággal, de a közelben vásárolt sütemény és elviteles kávé is tökéletes, a lényeg a hangulat megteremtése egy ismerkedős beszélgetéshez.

A városban kisvasút üzemel, ami szerintünk randevú program gyanánt egy mókás és egyben nagyon hatásos ötlet is. Vidd el kedvesedet egy túrára a városi kisvasúttal! Útközben jót és sokkal oldottabban tudtok beszélgetni, miközben bejárjátok a főbb látnivalókat és így garantáltan nem lesznek kínos, szótlan percek sem köztetek.

Ha kevésbé aktív programra vágytok, viszont helyette inkább beülnétek valahova egy finom sütire, akkor beszéljétek meg a találkozót a Lakatos utcai különleges rózsafalnál. Gyönyörű helyszín egy első találkozásra. Itt a rózsafalnál csodás fotó készülhet rólatok, és innen mindössze öt perc sétával megközelíthető a Damniczki Cukrászda. A cukrászda nevéhez köthető 2014 Magyarország tortája, a Somlói revolúció és a 2013 év fagylaltja, a vörösboros málna is, biztosan nem fogtok csalódni.

Télen örökzöld program együtt siklani a jégen, és szerencsére erre Székesfehérváron is adottak a lehetőségek. Társkereső párok, első randevúzók részére a szabadtéri Kori Ligetet javasoljuk, ami a Zichy ligeti zenepavilon köré épül minden évben. Hangulatos környezetben romantikus órákat tölthetsz el itt kedveseddel.

Vacsora program helyszínéül pedig a Beat éttermet javasoljuk a szerelmeseknek, mert a hely hangulatos, romantikus és magával ragadó. Ételekből széles a választék a steakektől, a hamburger különlegességeken át egészen a könnyebb ételekig.

A későbbiekre nézve pedig jó, ha tudjátok, hogy Székesfehérváron külön lakatfala is van a szerelmeseknek. A Táncsics utcában egy sarokkerítésen találhatóak ezek a lakatok, ide a tiétek is felkerülhet, ami egy szuper közös küldetés lehet számotokra.

Ha pedig egy kicsit messzebb merészkednétek, akkor érdemes felkeresnetek a szomszédos Velencei tavat, ahol egy nagyot sétálhattok. Nyáron a tó strandjai nyújtanak tartalmas kikapcsolódást, télen, ha elég hideg van, akkor akár korcsolyázni is lehet rajta.

Ismerkedés egész Fejér megyében

Székesfehérvár és Fejér megye térkép

Amennyiben Fejér megyében keresed a jövendőbeli párod, akkor nálunk számtalan ismerkedni vágyót találsz Székesfehérvárról, vagy akár a környező nagyobb településekről is. Weboldalunkon lehetőség nyílik arra, hogy keress a regisztrált társkeresőink között településenként és megyénként is, így tudsz szűrni a több ezer társat kereső szingli között. Ezenkívül kiválaszthatod, hogy melyik korosztály érdekel, Fejér megyei társkereső tagjaink szeretettel várnak téged.

Az alábbi települések társkeresőit is megtalálod nálunk: Dunaújváros, Mór, Bicske, Sárbogárd, Gárdony, Ercsi, Polgárdi, Enying, Velence, Pusztaszabolcs, Martonvásár, Csákvár, Rácalmás, Aba, Bodajk, Adony, Mezőfalva, Szabadbattyán, Etyek, Nagyvenyim.

Érdekességek Székesfehérvárról

Székesfehérvár a Közép-Dunántúli régió központja, Fejér megye székhelye, Magyarország egyik legnagyobb városa és egyben a leggazdagabb múltú magyar település is: a középkori Magyar Királyság egyik központja, királyi székhely, koronázóváros.

Belvárosa műemlékekben és látnivalókban gazdag. Magyarország egyik legfejlettebb nagyvárosaként stabil gazdasággal, élénk sport- és kulturális élettel bír, országos jelentőségű vasúti és közúti csomópont.

A várost Géza nagyfejedelem alapította 972-ben. A város a Gaja-patak és a Sárvíz által táplált mocsarakból kiemelkedő szigeteken jött létre, amely szigetek legnagyobbika a mai belváros volt. A magyar történelemben betöltött szerepének köszönhetően a városban kiemelt figyelem övezi a történelmi emlékeket. A palotavárosi skanzen kialakításáért és a rác templom helyreállításáért 1989-ben Székesfehérvár megkapta az Europa Nostra-díjat.

További infók Székesfehérvárról
Társkereső Székesfehérvár városában, ahol komoly kapcsolatok születnek

Székesfehérvári társkereső

Találd meg párod Székesfehérvár társkeresői között!

Közösségi média elérhetőségeink

Tarthatod velünk a kapcsolatot közösségi oldalainkon keresztül is, ahol a temérdek tag mellett társkereséssel kapcsolatos tanácsok, képek, videók és egyéb érdekességes várnak.

Társkeresők Székesfehérvár környéki településekről

Társkeresés népszerű kategóriák szerint