Társkereső Szombathely

CUPYDO társkereső
Sötét hajú társkereső lány
társkereső 10 :)
Ismerkedésre vágyó fiatal lány
Középkorú szőke hölgy
társkereső 8 Ismerkedünk?
Középkorú férfi, megnyerő külsővel
társkereső 9 Mi a helyzet?
Társkereső sötéthajú pasi
társkereső 11 Hol laksz?
Társkereső Szombathely szerelmes pár Szombathelyi társkereső

Csatlakozz szombathelyi társkeresőnkhöz!

Regisztrálok INGYEN

Fiatal szombathelyi társkeresők:

30-as szombathelyi társkeresők:

Középkorú szombathelyi társkeresők:

50 év feletti szombathelyi társkeresők:

Diplomás szombathelyi társkeresők:

Néhány szombathelyi társkereső bemutatkozása

Szombathely melletti faluba lakok, inkább introvertált vagyok, de ez helyzetfüggő. Nyitott vagyok bármire ;)

nemlol, 20 éves szombathelyi társkereső

Özvegy aktívan sportoló nyugdíjas tanár vagyok. (sakk-csapatban és egyénileg, darts és teke időszakosan)Kétszobás társasházi lakásomban élek Szombathelyen. Gyermekem nincs. A TV-ben is szeretem a sportműsorokat, jó időben megnézem időnként a Haladás labdarúgó mérkőzéseit.

hóbagoly, 74 éves szombathelyi társkereső

Szombathelyi partnert keresek, aki szívesen jár színházba, uszodába, gyógyfürdőbe, még szeret kicsit sétálni, kettesben sokat beszélgetni, még szeret élni, és élvezni az életből, amit még lehet.

Mitchelle, 86 éves szombathelyi társkereső

Új lakos vagyok Szombathelyen. Nem nagyon szeretek magamról irkálni, inkább bátran kérdez és szivesen válaszolok. Legyszives csak akkor likeoljátok a képem ha szót is akartok velem váltani, ne az legyen h irók oszt semmi reakció.

Attilatheone, 42 éves szombathelyi társkereső

hanczvikkel ádám 23 éves múltam áprilisban jelenleg egy kollégiumban lakom itt szombathelyen

hanczvikkel ádám, 25 éves szombathelyi társkereső

Társkeresés Szombathelyen

Szombathelyi társkeresők kedvenc helye a belváros

Szombathelyi társkeresőnk több ezer szombathelyi taggal, és számos hasznos tanáccsal várja a városból regisztrálókat, azon magányos szíveket, akik Vas megye környékén szeretnének társat találni. Az internetes társkeresés célja, hogy valódi kapcsolat alakuljon ki közted, és az általad választott személy között, ehhez azonban jobban meg kell ismernetek egymást. Az internetes ismerkedés következő lépése, és egyben igen meghatározó pontja is az első randevú, így hát ezen témakörben igyekszik most a CUPYDO társkereső Szombathely közelében élő társkeresőit segíteni.

Ha egy igazán romantikus randevú megszervezése a célod, akkor minden bizonnyal találnod kell egy romantikus helyszínt is. Ha kedveseddel Szombathelyen egy különösen szép környezetben találkoznál az első randevútokon, akkor figyelmedbe ajánljuk a Kámoni Arborétumot. Ez a hatalmas és csodálatos arborétum a Gyöngyös-patak partján fekszik, gyöngykavicsos ösvényei romantikus, ismerkedős sétákra adnak lehetőséget. Ez a program a növényzetnek köszönhetően minden évszakban gyönyörű, de különösen akkor, amikor virágba borul az arborétum. Itt igazán lenyűgözheted kedvesed, leülhettek egy padra és együtt csodálhatjátok a gyönyörű tájat.

Szombathelyi társkeresőként az arborétumhoz hasonlóan szép helyszín lehet a Csónakázó-tó és mellette a Horgásztó környezete is. A két tavat egy keskeny sétány köti össze és kikövezett úton körbe is járhatóak. Itt gyönyörű környezetben sétálhattok szerelmeddel. A romantikus programot egy közösen elköltött ebéddel vagy vacsorával is megkoronázhatjátok itt, a város legszebb pontján, a Tóvendéglőben.

Nyári melegben nagyon jó program lehetőség, ha ellátogattok randi partnereddel a Tófürdőbe. Ide bátran tervezhettek randevút, hiszen a fürdő májustól szeptemberig tart nyitva. A Tófürdő által nyújtott kikapcsolódási lehetőségeknek és a csúszdáknak köszönhetően vidám perceket tölthettek el együtt és még jobban megismerhetitek egymást.

Ha az első randevún nem riadtok meg egy kis játéktól, akkor azt ajánljuk, hogy látogassatok el a Vaosz Tekepályára tekézni. Játék közben sokat megtudhatsz kedvesedről. Ez a vidám program igazán önfeledt kikapcsolódást nyújt és közben elmélyíthetitek a kapcsolatotokat.

Egy téli, szombathelyi randevú esetén érdemes felkeresnetek a városi műjégpályát, hiszen nincs is annál romantikusabb téli randevú program, mint együtt siklani pároddal a jégen. Majd pedig beülhettek egy finom, meleg kávéra a Luxemburg kávézóba, ahol tovább ismerkedhettek.

Ha pedig a kultúra az egyik közös pont az életetekben és inkább kulturális programra vágynátok, akkor elviheted kedvesed a Weöres Sándor színház egy romantikus darabjára, utána pedig sétálhattok egy nagyot a belvárosban.

Az első randevú alkalmával sokan választanak ebéd vagy vacsora programot. Ha neked is ez a terved az első találka alkalmával, akkor mi a Pityér Halászcsárdát ajánljuk nektek. Ez a csárda hal- és vadételek széles választékával várja vendégeit, nyáron igazán romantikus lehet, ha a kerthelyiségben fogyasztjátok el a vacsorát és gyertyafény mellett ismerkedtek. Majd pedig esti program helyszín gyanánt az AGORA – Pincegalériát ajánljuk, ahol általában zenés esteket, koncerteket tartanak.

Ismerkedés egész Vas megyében

Szombathely és Vas megye térkép

Amennyiben Vas megyében keresed a jövendőbeli kedvesed, akkor nálunk számtalan ismerkedni vágyót találsz Szombathelyről, vagy akár a környező nagyobb településekről is. Weboldalunkon lehetőség nyílik arra, hogy keress a regisztrált társkeresőink között településenként és megyénként is, így tudsz szűrni a több ezer társat kereső szingli között. Ezenkívül kiválaszthatod, hogy melyik korosztály érdekel, Vas megyei társkereső tagjaink szeretettel várnak téged.

Az alábbi települések társkeresőit is megtalálod nálunk: Sárvár, Kőszeg, Körmend, Celldömölk, Szentgotthárd, Vasvár, Bük, Vép, Csepreg, Répcelak, Jánosháza, Őriszentpéter, Gencsapáti, Ják, Táplánszentkereszt, Torony, Csákánydoroszló, Ikervár, Rábapaty, Vasszécseny.

Érdekességek Szombathelyről

Szombathely amellett, hogy Vas megye székhelye, Magyarország egyik legrégibb városa, a nyugat királynőjének is nevezik. Nevét a hajdanában szombati napokon megrendezett vásárokról kapta.

Az ásatásoknak köszönhetően tudjuk, hogy Szombathely már az ősidőkben is mindig lakott volt. A város fekvésének köszönhetően központi helyet foglalt el a régi időkben, a rómaiak itt cserélték lovaikat frissekre, hogy tovább tudjanak haladni a hosszú úton. Ugyanakkor több római császárt is vendégül látott az idők során, és épült itt palota, fürdő, amfiteátrum is. Majd 441 és 445 között a várost Attila, a hunok királya foglalta el, ezt követően pedig 456-ban a várost egy földrengés lerombolta.

A földrengés okozta pusztítás ellenére Szombathely folyamatosan lakott maradt és egyre váltották egymást az ideérkező népek, a longobárdok, a keleti gótok, az avarok, a gepidák, a szlávok, majd pedig a frankok vették be. Szombathely történelmében a legnagyobb pusztítást azonban nem a földrengés, hanem a tatárjárás okozta. A tatárok lerombolták teljesen a várost és így a lakosságnak a környező erdőkben kellett meghúznia magát.

További infók Szombathelyről
Társkereső Szombathely városában, ahol komoly kapcsolatok születnek

Szombathelyi társkereső

Találd meg párod Szombathely társkeresői között!

Közösségi média elérhetőségeink

Tarthatod velünk a kapcsolatot közösségi oldalainkon keresztül is, ahol a temérdek tag mellett társkereséssel kapcsolatos tanácsok, képek, videók és egyéb érdekességes várnak.

Társkeresők Szombathely környéki településekről

Társkeresés népszerű kategóriák szerint