Te is a társkereső nők táborát erősíted?

Összes Bloghoz
Te is a társkereső nők táborát erősíted?
Rovat: társkeresés  /   Dátum: 2022. március. 27.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.

Míg pár generációval korábban a család döntött arról, hogy ki kihez menjen férjhez, a szülők pedig meghatározták a gyermekeik életútját, ma már példátlan szabadságot tapasztalhatunk ebben a kérdéskörben, legalábbis idehaza.

Számtalan olyan élethelyzet előállhat, amely a nőt arra készteti, hogy társat keressen.

Manapság pedig ezt legegyszerűbben, leghatékonyabban és legfájdalommentesebben az online térben lehet megtenni, így ha épp egyedül vagy, de nem szeretnél tartósan berendezkedni erre az állapotra, akkor olvasd el a tanácsainkat!

Talán most meglepődtél, mert nem gondoltad volna, hogy a társkeresésre fel kell készülni, pedig ha okosan, tervezetten kezdesz társat keresni, akkor feltétlenül tudnod kell a következő dolgokról!

Ne hallgasd el az igényeidet!

Az első és legfontosabb, hogy légy kíméletlenül őszinte önmagadhoz, ez lesz a későbbi sikersztorid kulcsa.

Ha válás vagy nehéz szakítás után vagy, adj időt magadnak, hogy behegedjenek a sebek, hogy feldolgozhasd az élményt, és ne mulaszd el levonni belőle a tanulságokat.

Természetesen nem azt mondjuk, hogy a régi és az aktuális párodat hasonlítgasd össze, hanem figyelj arra, hogy ne kövesd el ugyanazt a hibát, mint az előző kapcsolataidban, vagy hogy ne hagyd elsiklani a figyelmedet, ha épp a partnered hibázik.

Ha tudod, hogy számodra mi fontos, mi az elfogadható, és mi az, ami nem fér bele, és ezt határozottan képviseled is, akkor a társkeresés során jelentkező udvarlók sokkal könnyebben fogják tudni észrevenni, hogy lehet-e közös pontjuk veled vagy sem.

Ha önmagad elől is titkolod, mi a szíved vágya, akkor ember legyen a talpán, aki boldoggá tud tenni, ha viszont tudod, hogy mit keresel, meg is fogod találni!

Hasznos módszer, hogy leírod a vágyaidat egy papírra, így egyrészt akkor is vissza tudod olvasni, amikor elbizonytalanodsz, sőt időnként felül is vizsgálhatod, hogy biztosan jól lőtted-e be az igényeidet!

Járj nyitott szemmel és szívvel!

Sok társkereső nő esik abba a csapdába, hogy irreális elvárásokat támaszt a férfiakkal szemben. Az, hogy realissá tedd az igényeidet, közel sem jelenti azt, hogy fontos dolgokról le kell mondj.

Azt jelenti csupán, hogy lehet, hogy akit te elképzeltél magadnak, az csupán az álmaidban létezik. Senki sem tökéletes, így elég botorság lenne mindent elvárni egy szem férfitől.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy egyszerűen használható társkereső oldal, ahol számtalan egyedülálló nő és férfi keres kapcsolatot? Csatlakozz INGYENESEN, és találd meg a párod mihamarabb!

Ha leragadsz egy fontos tulajdonságnál, akkor lehet, hogy sok potencális jelöltet kilősz, és miközben egy szárnyas angyalra vársz, hazaviszel helyette egy levesbe való szárnyast!

A társkeresők világában is működik a tisztelet, így ha udvariasan elutasítva is, de mindenképp válaszolj a megkeresésekre, mert az úgy tisztességes. Ha te ezt adod, hidd el, ugyanez jár majd vissza cserébe! Bátran lépj kapcsolatba emberekkel, hiszen ez az ismerkedés lényege!

A társkereső nő bátor!

Nem túlzás ezt állítani, hiszen aki aktívan mer tenni azért, hogy megtalálja a párját, és kellő önismerettel és önbizalommal rendelkezik, az egy független, okos és bátor nő.

Elegáns, csinos ruhába öltözött bátor nő, egy szuperhős árnyékával

Aki pedig okos és bátor, az nem marad egyedül, mert még a legbátrabb és legokosabb férfi is társra vágyik - egy okos és bátor nő személyében!

Ha tehát úgy alakult az életed, hogy ismét a társad keresed, tanulj a múltadból, és megerősödve vesd bele magad az ezer csodát rejtő jövőbe!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Hogyan élj boldog párkapcsolatban hosszútávon?
Hogyan élj boldog párkapcsolatban hosszútávon?

A boldog párkapcsolat hosszútávú fenntartása tudatos munka eredménye. Az alábbi tanácsok betartásával sokat tehetünk, hogy ne csak rövidtávon maradhassunk boldogok kedvesünkkel.

párkapcsolati tanácsokmárcius 21.
A Valentin-napról őszintén
A Valentin-napról őszintén

Honnan ered a Valetin-nap, és vajon azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?

párkapcsolati tanácsokfebruár 14.
Hova vidd randizni a miskolci lányokat?
Hova vidd randizni a miskolci lányokat?

Miskolc és környéke számtalan remek randilehetőséget kínál. Fedezd fel velünk, hogy hozzád melyik passzol leginkább!

randi tippekszeptember 17.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?