Dupla D 24 éves társkereső profilképe
Dupla D 1. további képe
Dupla D 2. további képe
Dupla D 3. további képe
Dupla D 4. további képe
Dupla D 5. további képe
Dupla D 6. további képe

Dupla D 24 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: vízöntő
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Dupla D bemutatkozása, 24 éves társkereső férfi, Eger

Életem főművéhez keresek főszereplőt. Lennél Te az??? :) Most jó lenne valami figyelemfelkeltőt írni, pl. , hogy tudok fejjel lefelé helikoptert vezetni az alagútban, vagy tengeralattjáróval átugratni egy hídon, de most csak ez jutott eszembe: Gyűjtögetem az ABC betűit és már csak a nagy Ő hiányzik!

172 cm
24 éves
Eger

Ideális társ:

Társat! :) Olyan párt, aki mellett kölcsönös a fejlődés, akivel átéljük a vad szenvedély és a gyengéd ölelés kettősségét... Kapcsolatot, ahol a nő Nő, én pedig Férfi, ezt megéljük, erősítjük. Ahol a kötelékek nem rabláncot, hanem EGYSÉG élményt jelentenek. Akivel együtt szárnyalhatunk, ki-ki a maga útján és együtt is, nem korlátozva egymást.

Ideális első randi:

Kalandban Gazdag

Kedvenc filmek:

Megtudod, ha majd filmezünk;)

További tulajdonságok:

  • Szemszín: kék
  • Hajszín: világos szőke
  • Hajhossz: középhosszú
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: van egy
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: nincs tervben
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: társaságban, buliban

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?