E-Rika 61 éves társkereső profilképe
E-Rika 1. további képe
E-Rika 2. további képe
E-Rika 3. további képe
E-Rika 4. további képe
E-Rika 5. további képe
E-Rika 6. további képe

E-Rika 61 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

E-Rika bemutatkozása, 61 éves társkereső nő, Eger

Az élethez létfontosságú a humorérzék. Én víg kedélyű, önmagán is nevetni tudó, kissé molett nő vagyok. Nem vagyok gömb, csak formásan gömbölyded. Olyan barátot, társat keresek, akivel ebben a rohanó világban megmaradó kevéske szabad időnket kellemesen, értékesen tölthetnénk.

158 cm
61 éves
Eger

Ideális társ:

Ideális? Ez csak akkor derül ki, ha már jól ismerem. Ha még is meg kell határozni, akkor talán aki 48 - 62 éves, legalább 170 cm magas, 75 - 110 kg, diplomás, nincs házastársa, nem iszik sokat. Szeretem, ha a férfi határozott, irányító, de elvárom, hogy egyenrangú társként kezeljen.

Ideális első randi:

Egy kellemes séta, egy kötetlen beszélgetés, park, egy pohár bor, cukrászda, süti, kávé, tea...

Kedvenc zenék:

Mindenevő vagyok, de a lakodalmas mulatóssal a világból ki lehet kergetni.

Kedvenc filmek:

Levelek Ivo Dzimáról, Hair, Trónok harca, Szenvedélyek viharában stb...

Kedvenc könyvek:

Márai: A gyertyák csonkig égnek, Fejős É. :Bangkok tranzit és még sok más

Kedvenc TV műsorok:

Keveset nézek tv-t, Showder klub

Kedvenc sportok:

néptánc, jóga, túra

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?