vindart 43 éves társkereső profilképe
vindart 1. további képe
vindart 2. további képe
vindart 3. további képe
vindart 4. további képe
vindart 5. további képe

vindart 43 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

vindart bemutatkozása, 43 éves társkereső nő, Érd

Hozzám illő kedves visszafogott de jó humorú udvarias és célokat kitűző és elérő Nagybetűs Férfival ismerkednék. Akinek nem ciki udvarolni s a másik lelkét megismerni :)

170 cm
43 éves
Érd

Ideális társ:

Visszafogott, szolíd és előzékeny, határozott (olykor), céltudatos, lehet vele jókat akár mélyebb témákról beszélgetni, céljai is vannak s azokat szereti is megvalósítani ezek közül sokat akár majd közösen. Nagyon tetszene egy jó humorú ( nem kell mindig ), társaságban is feloldódó helyes - sármos férfi akivel akár közösen is lehet néha picit hülyéskedni s összenézve közösen nevetni :) A sármos huncut arcú férfiak nekem a zsánerem :)

Ideális első randi:

Ezt A Férfira biznám. Legyen kreativ ;) spontán akár :) nincs e téren semmi elvárásom :)

Kedvenc zenék:

Hillsong, JC Culture Pink Floyd, Radical Face, Greg Laswell

Kedvenc filmek:

Amelie, Los amantes del círculo Polar You’ve got mail Most jó

Kedvenc könyvek:

Az Alkimista Pál utcai fiúk Anne and green gables

Kedvenc TV műsorok:

Egyáltalán nem nézek Tv-t ( vagy 30 éve ) de akkor Natianal Geo, Discovery

Kedvenc sportok:

Túrázás, Vízparti bármi :), Pingpong, Síelés

További tulajdonságok:

  • Szemszín: zöld
  • Hajszín: sötét szőke
  • Hajhossz: középhosszú
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?