Csenge2006 18 éves társkereső profilképe
Csenge2006 1. további képe
Csenge2006 2. további képe
Csenge2006 3. további képe
Csenge2006 4. további képe
Csenge2006 5. további képe

Csenge2006 18 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: homoszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Csenge2006 bemutatkozása, 18 éves társkereső nő, Törökbálint

Meleg lány vagyok, 16 éves. Szeretem a musical és vígjáték filmeket, verseket írok, és sok könyvet olvasok. Egy okos, sportos, intelligens, vicces, mégis dögös lányt keresek az életembe.

160 cm
18 éves
Törökbálint

Ideális társ:

Egy okos, kedves, jószívű, odafigyelő, intelligens lányt keresek, aki szeret sportolni, de azt se bánja, ha egy napot csak úgy töltünk, hogy sorozatot, vagy filmet nézünk. Legyen sportos, dögös, és jó ízlésű.

Ideális első randi:

Elmennék enni a Burger King-be, majd elmennénk megnézni egy izgalmas filmet a moziban, majd elmegyünk sétálni, közben beszélgetünk, majd egy parkban leülünk egy padra, vagy az egyik hídról nézzük együtt a naplementét. Hazafelé menet elcseréljük a számunkat, és utána tartanánk a kapcsolatot telefonon, míg újra nem találkozunk.

Kedvenc zenék:

Take you dancing, Who's laughing now, Csillag vagy fecske, Lost on you

Kedvenc filmek:

Star Wars, Gyűrűk ura, Transformens, Bohemian Rapszódia, Mamma Mia

Kedvenc könyvek:

Két lépés távolság, A párválasztó, Helka, Twilight, Narnia, Harry Potter

Kedvenc TV műsorok:

Nagy pénzrablás, Vikings, Vezércsel, Stranger Things, Mi kis falunk

Kedvenc sportok:

balett, úszás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, de majd szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?