Szilvia0607 49 éves társkereső profilképe
Szilvia0607 1. további képe
Szilvia0607 2. további képe
Szilvia0607 3. további képe
Szilvia0607 4. további képe
Szilvia0607 5. további képe
Szilvia0607 6. további képe

Szilvia0607 49 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Szilvia0607 bemutatkozása, 49 éves társkereső nő, Érd

Keresem a szívem kulcsát! Életvidám, nyitott, humoros, romantikus, érzéki nő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek egy életvidám, megbízható, hűséges, romantikus, az emberi értékeket tiszteletben tartó férfi személyében. Kérlek ha csak flörtölni, egy éjszakás kalandot szeretnél akkor lépj tovább!!!

173 cm
49 éves
Érd

Ideális társ:

Számosra az ideális férfi legyen őszinte, emberséges, humoros, romantikus, tisztelje a nőt, figyelmes ,segítőkész, igényes és nagyon tudjon szeretni (de azért ne fojtson meg vele) Külsőleg: 175cm magasabb, normál vagy sportos testalkatú, barna haj és 38-50 év közötti legyen.

Ideális első randi:

Az első benyomás mindig a legfontosabb, itt dől egy hogy kölcsönös e a szimpátia,. Az ismerkedős beszélgetés során a kapott információk, az első benyomás alkalmával kiderül, hogy lesz e folytatás....

Kedvenc zenék:

Mikor milyen a hangulatom...

Kedvenc filmek:

Vígjáték, romantikus filmek, misztikus, ezotériás filmek

Kedvenc könyvek:

Ezoterikus jellegűek

Kedvenc TV műsorok:

Ritkán nézek tv-t..

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: világos szőke
 • Hajhossz: hosszú
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?