Regina1978 44 éves társkereső profilképe
Regina1978 1. további képe
Regina1978 2. további képe
Regina1978 3. további képe
Regina1978 4. további képe
Regina1978 5. további képe
Regina1978 6. további képe

Regina1978 44 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Regina1978 bemutatkozása, 44 éves társkereső nő, Kecskemét

Tudom, hogy ilyenkor már nem könnyű, mégis megpróbálkozom a "lehetetlennel""" Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek, tudjunk beszélgetni, kölcsönös szimpátia vonzalom után bármi lehet... Kecskeméten élek két gyermekemmel, számlázás, könyveléssel foglalkozom... és itt az utolsó sor amibe nem fér bel

162 cm
44 éves
Kecskemét

Ideális társ:

fuu.. hát igen, ez nagyon lényeges,,,. Legyen kellően férfi, tisztelje a nőket, legyen Önmaga, tudjon elvarázsolni, ugyanakkor ne jutasson el a csodák palotájába. Őszinte és elfogadó, azonos értékrendű, humoros, egyedülálló, szókimondó, tudjon velem táncolni :)Kölcsönös szeretettel, szerelemmel, persze mindezek személyes találkozó után kémia... ez is fontos nagyon. Olyan mint Én Nőben... :)

Ideális első randi:

Számomra az 1. randi egy tó melletti séta, beszélgetés, együtt nevetve szabadon, akár a gyerekek.. Emlékszel:::)

Kedvenc zenék:

Pink... Adele... Tina Turner.. Rúzsa Magdi.. Retro slágerek.

Kedvenc filmek:

Szerelmünk lapjai... Szerelem a végzeten.. Nekem 8.. mesék :)

Kedvenc könyvek:

Ezoterikus...

Kedvenc TV műsorok:

egyelőre amit a gyerekek néznek :)

Kedvenc sportok:

Biciklizés, futás, ugrálókötelezés,...

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: világos szőke
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?