Charley11 44 éves társkereső profilképe
Charley11 1. további képe
Charley11 2. további képe
Charley11 3. további képe
Charley11 4. további képe
Charley11 5. további képe

Charley11 44 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: nyilas
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Charley11 bemutatkozása, 44 éves társkereső férfi, Pécs

"Minden pillanatodban, minden pillanatod van. " Minden is. :-)

180 cm
44 éves
Pécs

Ideális társ:

Számomra fontos alap, ha Istenben hiszel, szoktál elmélkedni Róla, szeretsz beszélgetni erről a témáról. Őszinte vagy a párkapcsolatban, így hűséges is. Szereted a gyerekeket és szeretnél majd családot. Lélekből éled az életedet. A többi úgyis kialakul.

Ideális első randi:

Szabad levegőn szép helyen egy jóleső séta után egy kellemes hangulatú helyen tovább beszélgetni minimum egy finom süti társaságában. Minél jobban sikerül egymásra hangolódni, annál jobban elérte célját az első randi.

Kedvenc zenék:

Goa trance, hip-hop, klasszikus zenék, mikor éppen mi.

Kedvenc filmek:

Mennyei próféciák, A békés harcos útja, Bud Spencer Terence Hill filmek

Kedvenc könyvek:

Biblia, Neale Donald Wals: Beszélgetések Istennel, Istenes magyar versek

Kedvenc TV műsorok:

Friends, Two and a half-man

Kedvenc sportok:

gyaloglás, futás, úszás, kerékpározás, fittness

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: rövid
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: leszokófélben
  • Alkohol: néha
  • Háziállat: nincs, de szeretnék
  • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” - kérdezed. Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?
Keresed a párod, de idáig nem igazán jártál sikerrel? Sem személyesen, sem az interneten nem leltél még arra, akit neked szánt az ég? Nem biztos, hogy benned van a hiba, sőt az sem valószínű, hogy a társkeresési fórumoknál van probléma, egész egyszerűen lehet, hogy nálad is a tudományos társkeresés működne igazán. Ismerjük meg, hogy mennyire hatékony és van-e értelme kipróbálni ezt a módszert!
Bár egy elég könnyen eldönthető kérdésnek tűnik, mégsem mondhatnánk, hogy egységes vélemény van a témában. Milyen az igazi férfi? Mindenkinek más, így meglehetősen nehéz megfogalmazni, de mi megpróbáljuk.
Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!
A szerelem kortalan, és a többség egész életében keresi azt a társat, akivel megélheti ezt az izgalmas, felemelő és mégis oly’ ritka érzést. Ha te is közéjük tartozol, de inkább az örökifjú korosztályt gyarapítod, akkor se ess kétségbe, mert bár idős társkereső néven fut ez a szegmens, de minden életkor képviselteti magát benne. Tarts velünk és tudj meg többet a társkeresők világáról!
Február 14-éről mindenki tudja, hogy a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon felpezsdül a világ, férfiak és nők sokasága lepi meg párját valamilyen formában. Eltűnnek a boltok polcairól az édességek, a virágboltok kirakatai pedig üresen kacsintanak vissza ránk az este végeztével. De vajon honnan ered ez az ünnep, és azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?
Szingli vagy, és nem is változtatnál ezen? Nem keresel tartós kapcsolatot, de vannak szükségleteid? Ezeknek a kielégítésére találták ki az alkalmi társkeresőket, amikből akár tartós kapcsolat is kialakulhat, akárcsak egy laza partnerkapcsolat is. A lehetőségek tárháza végtelen.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?