Társkereső Szekszárd

CUPYDO társkereső
Sötét hajú társkereső lány
társkereső 10 :)
Ismerkedésre vágyó fiatal lány
Középkorú szőke hölgy
társkereső 8 Ismerkedünk?
Középkorú férfi, megnyerő külsővel
társkereső 9 Mi a helyzet?
Társkereső sötéthajú pasi
társkereső 11 Hol laksz?
Társkereső Szekszárd szerelmes pár Szekszárdi társkereső

Csatlakozz szekszárdi társkeresőnkhöz!

Regisztrálok INGYEN

Fiatal szekszárdi társkeresők:

30-as szekszárdi társkeresők:

Középkorú szekszárdi társkeresők:

50 év feletti szekszárdi társkeresők:

Diplomás szekszárdi társkeresők:

Néhány szekszárdi társkereső bemutatkozása

Szekszárdon élek, ismerkednék komoly kapcsolat reményében.

kara71, 52 éves szekszárdi társkereső

Szekszárdi főiskolátt végzett nő vagyok. Sok évig a fővárosban éltem, de pár éve hazaköltöztem.

Ankó, 40 éves szekszárdi társkereső

Kedves Nézelődő Ha szimpatikus vagyok jelezd és elárulik mindent magamról. Szekszárdon dolgozom, jelenleg.

Zsolti85, 38 éves szekszárdi társkereső

Kedves Hölgyem! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Éppen ezért mély tisztelettel, és alázattal kérem, hogy csak az jelöljön be, aki szintén komolyan gondolja az ismerkedést, találkozást, és a későbbi folytatást, mert Bonyhádon élek, de Szekszárdon dolgozok, és a Távkapcsolat nem az én világom.

MegaKino, 48 éves szekszárdi társkereső

Az én nevem amint látod, és már említettem: Zsolt. 18 éves vagyok. Szemem színe: Sötétbarna. Hajam színe: Szintén Sötétbarna. Születtem: 1999 Szeptember 15 Szekszárd. 18 éves vagyok. Van két testvérem Az egyik Fiú: Bence, 12 éves. A másik pedig egy lány: Alexan

mzsoltm10, 24 éves szekszárdi társkereső

Társkeresés Szekszárdon

Szekszárdi társkereső pár kézzel szívecskét formál

Szekszárdi társkeresőnk rengeteg szekszárdi egyedülálló taggal, és számos hasznos tanáccsal várja a városból regisztráló társkeresőket, azon magányos szíveket, akik Tolna megye vonzáskörzetében szeretnének társat találni. A netes társkeresés egyik legnehezebb lépcsőfoka a személyes találkozás. Ahhoz, hogy valakivel eljussatok a randiig, a legtöbb esetben szükséges valamelyest megismernetek egymást, néhány napot a beszélgetésnek szentelnetek. Ismerkedés közben hamar felmerül majd a kérdés, hogy hova lenne jó ötlet Szekszárdon belül megszervezni a találkát. Ezen témakörben próbál most a CUPYDO Társkereső szekszárdi tagjainak némi támpontot adni.

1. Séta a Béla király téren

Mi is lehetne jobb program párkeresőként, mint egy kellemes, beszélgetős séta, ahol alkalmatok nyílik közösen eltölteni néhány órát. A város szíve a Béla tér, amely remek kiindulópontja lehet egy ilyen programnak. Érdemes ismerkedés közben figyelni arra, hogy magadról is mesélj, de közben a másik féllel is éreztesd, hogy érdekel, és őt is hagyd szóhoz jutni. Tudjatok meg minél többet egymásról!

2. Közös lakat a Vármegyeházánál

Habár nem kifejezetten első randis program, mégis említést érdemel a Vármegyeháza kerítésén díszelgő lakatok sokasága. Ha már közelebb kerültetek egymáshoz, és úgy érzitek, megtaláltátok egymásban az igazit, akkor mindenképp érdemes ellátogatnotok egyszer ide egy saját lakattal, hogy a felhelyezett közös emlék aztán szerelmetek jelképeként tündökölhessen tovább az évek, akár évtizedek előrehaladtával is. Képzeljétek el, milyen megható és romantikus érzés tölt majd el benneteket, ha 30-40 év boldog párkapcsolat után lesz alkalmatok visszatérni és kikereseni az egykor együtt elhelyezett zárat.

3. Sütizés a Zsitvai cukrászdában

Édesszájú társkeresőink figyelmébe ajánljuk a Zsitvai cukrászdát, (7100 Szekszárd, Dienes Valéria utca 27.) ahol ínycsiklandó finomságok tömkelege várja az oda betérő szerelmes párokat. Egy finom fagyi mellett az ismerkedés is gördülékenyebben megy majd, tegyetek egy próbát vele!

4. Kézen fogva siklani a jégen

A hűvösebb idő beköszöntével is akadnak szép számban közös programlehetőséget. Az egyik ilyen a koripálya. A Szekszárdi Műjégpálya nyitott kapukkal várja az aktívabb kikapcsolódást kereső társkeresőket. A jégen kifejezetten vicces szituációk is adódhatnak, ezeket később felelevenítve egészen biztosan lesz miről beszélnetek, és azt se felejtsétek el, hogy sokszor "kénytelenek" lesztek egymás kezét fogni a biztonságos előrehaladás érdekében. Tehát akár sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz elsőre is, mint egy hagyományosabb randi program során.

5. Romantikus filmezés moziban

Szerelmeseknek szinte kötelező program. Üljetek be ketten a Babits Mihály Kulturális Központba egy jó filmre. A romantikus filmekkel biztosan nem lőttök mellé, de ha igazi összebújásra vágytok, akkor akár egy félelmetesebb horror film is szóba jöhet. A mozizós randiknál egyedül arra érdemes figyelni, hogy előtte vagy utána üljetek be valahova, ugyanis a film közben kevés lehetőség nyílik a beszélgetésre, ami pedig fontos lehet.

6. Gemenci kisvasutas zötykölődés

Gemencet talán egyik környékbeli társkeresőnek sem kell bemutatnunk. A Duna-Dráva Nemzeti Park részeként rengeteg csodálatos természeti kinccsel, és élőlénnyel találkozhattok itt. Ha szeretitek a kimozdulós programokat, akkor ez a társkereső program mindenképp nektek lett kitalálva. Egy-egy szakasz egy órás kellemes sétával bejárható, így bátran ajánljuk első randis program gyanánt is. Ne felejtsetek el felszállni a kisvasútra sem, a közös zötykölődés hangulatos perceket fog nyújtani.

7. Borkosoltó két személyre

Végül de nem utolsó sorban párkeresőként ne feledkezzetek el a Szekszárdi borvidék adta lehetőségekről sem. Nézzetek be a város szívében elhelyezkedő Bormúzeumba, ahol számos ízes nedű közül találhatjátok meg a kedvetekre valót. Ezt a kellemes kis programot akár egy ismerkedéssel egybekötött romantikus vacsorával is összeköthetitek.

Ismerkedés egész Tolna megyéből

Szekszárd és Tolna megye térkép

Amennyiben Tolna megyében komoly kapcsolatot keresel, nálunk számtalan ismerkedni vágyót találsz Szekszárdról, vagy akár a környező nagyobb településekről is. Keresőrendszerünk lehetővé teszi, hogy településenként és megyénként is szűrj a több ezer társat kereső szingli közül. Ezenkívül kiválaszthatod, hogy melyik korosztály érdekel. Tolna megyei társkereső tagjaink szeretettel várnak téged.

Az alábbi települések társkeresőit is megtalálod nálunk: Paks, Dombóvár, Bonyhád, Tolna, Dunaföldvár, Tamási, Bátaszék, Simontornya, Nagymányok, Gyönk, Fadd, Decs, Hőgyész, Bölcske, Iregszemcse, Nagydorog, Őcsény, Szedres, Pincehely, Tengelic.

Érdekességek Szekszárdról

Szekszárd megyei jogú város, Tolna megye és a Szekszárdi járás székhelye, egyben a szekszárdi borvidék centruma. Magyarország legkevesebb lakosú és harmadik legkisebb területű megyeszékhelye. Borváros, amely nagyjából 4500 pincével rendelkezik.

Elhelyezkedését tekintve a Dunántúli-dombság és az Alföld találkozásánál fekszik. Határában elhalad a Sárvíz folyó, a városban pedig több patak is folyik, mint például a Szekszárdi-Séd, illetve Völgységi-patak.

További infók Szekszárdról
Társkereső Szekszárd városában, ahol komoly kapcsolatok születnek

Szekszárdi társkereső

Találd meg párod Szekszárd társkeresői között!

Közösségi média elérhetőségeink

Tarthatod velünk a kapcsolatot közösségi oldalainkon keresztül is, ahol a temérdek tag mellett társkereséssel kapcsolatos tanácsok, képek, videók és egyéb érdekességes várnak.

Társkeresők Szekszárd környéki településekről

Társkeresés népszerű kategóriák szerint