Társkereső Veszprém

CUPYDO társkereső
Sötét hajú társkereső lány
társkereső 10 :)
Ismerkedésre vágyó fiatal lány
Aranyos lány, aki párra vár
társkereső 8 Ismerkedünk?
Középkorú férfi, megnyerő külsővel
társkereső 9 Mi a helyzet?
Társkereső sötéthajú pasi
társkereső 11 Hol laksz?
Társkereső Veszprém szerelmes pár Veszpremi társkereső

Csatlakozz veszprémi társkeresőnkhöz!

Regisztrálok INGYEN

Fiatal veszprémi társkeresők:

30-as veszprémi társkeresők:

Középkorú veszprémi társkeresők:

50 év feletti veszprémi társkeresők:

Diplomás veszprémi társkeresők:

Néhány veszprémi társkereső bemutatkozása

nagy attila vagyok veszprémben élek 52 éves. kétfelnőtt gyermekem van. egy éve váltam el

atika, 54 éves veszprémi társkereső

Kapcsolatra vagyom. Keresem laza kapcsolatra vágyok leveleit. Veszprém, Somogy, Fejér megyeiek leveleit.

Fereneke, 55 éves veszprémi társkereső

Sziasztok! Szeretnék ismerkedni ezen az oldalon remélem hogy most már össze is jön egy komoly kapcsolat. 29 éves srác vagyok Veszprémben élek, nem vagyok sulis dolgozok már 8 éve. Egyedülálló vagyok, szeretnék most már egy társat találni, dohányzok, nem iszok nem drogozok.

jani8931, 32 éves veszprémi társkereső

Attila vagyok, veszprémi egyedülálló. Párom keresem komoly kapcsolatra.

kutiati, 45 éves veszprémi társkereső

Mit is kéne írnom magamról? Írhatnék olyanokat, hogy Veszprémben tanulok az egyetemen villamosmérnöknek, mellette a helyi focicsapatban játszok, meg ilyenek. De ezek szerintem nem olyan fontosak, mit az ember személyisége. Ezt viszont nem tudom itt leírni. Aki szeretne megismerni, írjon bátran.

gybazsi91, 29 éves veszprémi társkereső

Társkeresés Veszprémben

Veszprémi társkeresők kedvence a városi panoráma

Veszprémi társkeresőnk több ezer veszprémi párját kereső taggal, és számos hasznos tanáccsal várja a városból regisztráló társkeresőket, azon magányos szíveket, akik Veszprém megye környékén szeretnének társat találni. Az internetes társkeresés célja, hogy valódi kapcsolat alakuljon ki közted, és az általad választott személy között, ehhez azonban jobban meg kell ismernetek egymást. Az internetes ismerkedés következő lépése, és egyben igen meghatározó pontja is az első randevú, így ezen témakörben igyekszik most a CUPYDO Társkereső Veszprém közelében élő társkereső tagjait segíteni.

Veszprém város fekvése igen szerencsésnek mondható, hiszen itt található a Veszprémvölgy, ami a Séd-patak völgyében terül el és lenyűgöző látványt nyújt. A nemrég végbement felújításnak köszönhetően a park igazán izgalmas úti célja lehet bármely szerelmespárnak. Tökéletes választás egy romantikus sétára, a hangulatot a fehérre meszelt házak, felújított romok, a parkosított terület és a hozzátartozó padok, valamint a furfangos vízcsobogók biztosítják számotokra. Az új sétaútnak köszönhetően eljuthattok a veszprémi várig vagy az ellentétes irányban akár az állatkertig is.

A veszprémi állatkert a Fejesvölgyben fekszik és a világ öt kontinensének különféle állatfajai találhatóak meg benne. Szerelmeddel megcsodálhattok itt olyan fajokat is, mint például a kardszarvú antilop vagy a szumátrai tigris.

Veszprémi társkeresőként ha úgy döntenétek kedveseddel, hogy inkább a belváros felé veszítek az irányt, akkor a veszprémi várnegyedben sétálgatva régi időket idéző, igazán romantikus környezetben tölthetitek az első randevútokat. Itt található a vár és számos olyan kulturális emlék, mint a Csikász Galéria vagy a Modern Képtár, amiket randi partnereddel együtt fedezhettek fel.

Ugyanitt, a várnegyedben sétálgatva könnyen eljuthattok a Fricska Bisztróba is, ami egy igazán meghitt hely. A bisztró egy régi malom épületében kapott helyet a Séd patak partján, az oda látogató szerelmeseket pedig kemencés finomságokkal várják.

Veszprém vonzáskörzetében is érdemes körbenézned, ha romantikus randevút szervezel, hiszen a város közelében is bőven akadnak látnivalók és romantikus helyek, melyeket ketten fedezhettek fel kedveseddel. Ha például Veszprémtől nyugatra indultok, akkor eljuthattok Kinizsi Pál várához, sőt egy római kori villát is megcsodálhattok. Ugyanebben az irányban találjátok a Herendi porcelángyárat is, ahol híres porcelán remekműveket és azok elkészítését tekinthetitek meg. A várostól északi irányba indulva egy arborétumba juthattok pároddal, továbbá a cseszneki várat is felkereshetitek. Ha pedig keleti irányba visz az utatok az első randevún, akkor a várpalotai várba juthattok. A várak igazán régiek, romantikus hangulatot árasztanak, kellemes program lehet szerelmesen bebarangolni azokat.

Szórakoztató programnak ígérkezik, ha kedvesedet elviszed a Veszprémi Petőfi Színház egy romantikus, humoros előadására. A színház gyönyörűen fel van újítva, így igazán igényes környezetben randevúzhattok. A színháztól pár perc sétára található a Marica Kávéház és étterem, ahol elfogyaszthattok egy meghitt vacsorát szerelmeddel, és finom borokat kóstolhattok, háborítatlanul ismerkedhettek. Jó időben, tavasztól egészen őszig kiülhettek az étterem teraszára is, ami különösen hangulatos, főleg újdonsült párok számára.

Ismerkedés egész Veszprém megyében

Veszprém és Veszprém megye térkép

Amennyiben Veszprém megyében keresed a jövendőbeli párod, akkor nálunk számtalan ismerkedni vágyót találsz Veszprémből, vagy akár a környező nagyobb településekről is. Weboldalunkon lehetőség nyílik arra, hogy keress a regisztrált társkeresőink között településenként és megyénként is, így tudsz szűrni a több ezer társat kereső szingli között. Ezenkívül kiválaszthatod, hogy melyik korosztály érdekel, Veszprém megyei társkereső tagjaink szeretettel várnak téged.

Az alábbi települések társkeresőit is megtalálod nálunk: Pápa, Ajka, Várpalota, Tapolca, Balatonfüred, Balatonalmádi, Zirc, Sümeg, Berhida, Devecser, Balatonfűzfő, Herend, Balatonkenese, Badacsonytomaj, Pétfürdő, Csabrendek, Hajmáskér, Szentgál, Nemesvámos, Öskü.

Érdekességek Veszprémről

Veszprém, vagyis a királynék városa, a Séd patakot körbefonó dombokon és völgyekben fekszik. Veszprém vára valószínűleg egyike az ország legkorábban épült várainak, az esztergomi és a székesfehérvári vár mellett, bár ezt bizonyítani még nem sikerült.

Veszprém kiemelkedő szerepet töltött be a kereszténység elterjedésében vívott harcban, hiszen I. István itt győzte le Koppány seregeit és ezt követően a város püspöki székhely lett.

A történelem azonban számos megpróbáltatás elé állította a várost és lakóit. A tatárjárás idején a vár megrongálódott, de ellenállt a támadóknak. A fejlődést és az igazi fénykort a reneszánsz műveltségű Vetési Albert püspök hozta el Veszprém számára. Ezen rövid időszakot követően azonban ismét viszontagságosabb idők köszöntöttek a városra. A török több alkalommal is bevette a várat, ennek következtében a környék elnéptelenedett.

Majd a török okozta hányattatást követően a 18. és 19. század ismét fejlődést és békét hozott. A város a Közép-Dunántúl kereskedelmi központjává vált és a népessége is növekedésnek indult.

További infók Veszprémről
Társkereső Veszprém városában, ahol komoly kapcsolatok születnek

Veszprémi társkereső

Találd meg párod Veszprém társkeresői között!

Közösségi média elérhetőségeink

Tarthatod velünk a kapcsolatot közösségi oldalainkon keresztül is, ahol a temérdek tag mellett társkereséssel kapcsolatos tanácsok, képek, videók és egyéb érdekességes várnak.

Társkeresők Veszprém környéki településekről

Társkeresés népszerű kategóriák szerint