Mi jellemző a diplomás társkeresőkre?

Összes Bloghoz
Mi jellemző a diplomás társkeresőkre?
Rovat: diplomás társkeresés  /   Dátum: 2019. december. 7.
A társkeresési szokások az elmúlt tíz évben sokat változtak. Vannak, akik emlékeznek még azokra az időkre, amikor a szórakozóhelyek szolgáltak elsőszámú ismerkedési terepként. Napjainkban mindez áttevődött az online felületekre. Főként így van ez akkor, ha a hétköznapokban sokat dolgozó, karrierjüket fontosnak tartó diplomásokról van szó.

A diplomás társkereső oldalak kifejezetten azok számára bizonyulnak remek választásnak, akik hasonló végzettséggel rendelkezőkkel ismerkednének.

Diplomás társkereső legnagyobb ellensége az időhiány

A diplomás munkakörökben az idő rendkívüli érték. A mindennapok hatékony beosztása a siker és a karrier építésének eszköze is lehet. Nem véletlen, hogy az egy vagy akár több diplomával rendelkezőknek, az anyagiak terén is egyre magasabb célokat kitűzőknek egyaránt lényeges az, hogy minél több valóban produktív időt tudjanak elfoglaltságaikra fordítani. Ennek azonban hátulütője az, hogy az esti szórakozásra, a hétvégi eljárkálásra gyakran sem idő, sem energia nem marad. Nem véletlen, hogy közülük minden korábbinál többen választják az online ismerkedés előnyeit. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az olyan nagyvárosokban, mint Budapest, Szeged, Pécs, Debrecen vagy Kaposvár, igen sok diplomást foglalkoztatnak, így e területeken biztosan többen megfordulnak a társkereső portálokon, mint a kisebb településeken.

Időhiánnyal küzdve
Időhiánnyal küzdve

Ha nem mindegy a végzettség

Az ismerkedés során kiemelt jelentőséggel bír az, hogy a partnerek egyforma szellemi szinten mozogjanak. Ha ez nincsen meg, akkor ugyan egy futó kaland lehet a dologból, de tartós kapcsolat igen kis eséllyel. Nem túlzás azt állítani, hogy a diplomások rendszerint olyan párt keresnek, aki szintén rendelkezik felsőfokú végzettséggel.

Tudtad, hogy a CUPYDO egy diplomás társkereső oldal, ahol naponta több ezer diplomás tag ismerkedik és keres párt? Regisztrálj INGYENESEN, és találd meg a párod még ma!

Az érzelmi intelligencia is fontos

A vélemények azonban megegyeznek abban is, hogy a lexikális tudás és a világ dolgainak ismerete még nem elegendő ahhoz, hogy emberként is működőképes legyen a kapcsolat. Van valami, ami a szellemi képességeken túl nélkülözhetetlen a diplomás társkeresők számára, ez pedig nem más, mint az érzelmi intelligencia. Ugyan a tanulmányokkal egyidejűleg ezt is magába szívhatja az ember, de el kell mondani, nem jár automatikusan együtt a diplomával. Egyfajta saját és másokkal szembeni tisztelet az, ami az érzelmileg intelligens döntéseket megalapozza.

Az értelem mögött ha ott lakozik az érzelem is
Az értelem mögött jó, ha ott lakozik az érzelem is

Cél a minőségi emberi kapcsolatok kiépítése

Az ismerkedést célként kitűző portálok gyakran regisztráció nélkül is lehetővé teszik, hogy az érdeklődők nézelődjenek a tagok között. A diplomás társkeresők rendszerint zárkózottabban kezelik a párkeresést, és nem szívesen kötik mások orrára, milyen preferenciákkal rendelkeznek, vagy milyen módját választják az ismerkedésnek. Éppen ezért a regisztrációhoz kötött portálokat jobban kedvelik, mint az ezt nem szükségesnek tartó webhelyeket.

Az internetezési szokásokat figyelve elmondható, hogy a diplomások általában irodai munkát végeznek, vagy legalábbis gyakran kapcsolatba kerülnek a nap folyamán az internettel. Ennek köszönhetően többször használják az online ismerkedési felületeket, így akár folyamatos napi kapcsolatban lehetnek azzal, aki szimpatikus. Kölcsönösség esetén érdemes az ismerkedési fázist egy ponton már személyesen folytatni, hiszen valójában így derülhet ki, hogy miként alakul a jövő.

A legtöbben igyekeznek minőségi emberi kapcsolatokat kiépíteni, hiszen pontosan tudják, feleslegesen pazarolják az oly lényeges időt olyanokra, akikről már az első néhány üzenetváltáskor érzik, nem lesz megfelelő. Előfordulhat, hogy egy online kialakult ismeretségből barátság lesz, de nem kizárt az sem, hogy az a bizonyos kémia valóban működik majd személyesen, és hosszú, boldog párkapcsolat kerekedik belőle.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg Facebookon!
Mit nyújthat számodra az elit társkeresők felülete?
Mit nyújthat számodra az elit társkeresők felülete?

A diplomás réteg jelentős része elit társkeresőkön ismerkedik. Ha céltudatos vagy, és igényes közegben szeretnél párra lelni, akkor számodra is ez lehet az út.

elit társkeresésjúnius 11.
Hova vidd randizni a miskolci lányokat?
Hova vidd randizni a miskolci lányokat?

Miskolc és környéke számtalan remek randilehetőséget kínál. Fedezd fel velünk, hogy hozzád melyik passzol leginkább!

randi tippekszeptember 17.
A vidéki társkereső platform
A vidéki társkereső platform

A vidéki társkeresők élete nem csak játék és mese: kisebb felhozatal, kevesebb program. Azonban megfelelő stratégiával sikeresebbek lehetünk, mint a fővárosban.

társkeresésaugusztus 17.
Szólj hozzá a cikkhez!
Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?