Gaben001 32 éves társkereső profilképe
Gaben001 1. további képe
Gaben001 2. további képe
Gaben001 3. további képe
Gaben001 4. további képe
Gaben001 5. további képe
Gaben001 6. további képe

Gaben001 32 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Gaben001 bemutatkozása, 32 éves társkereső férfi, Abony

Joghallgató fiatalember vagyok. Szeretem a természetet, a múzeumokat, színházakat, a művészetet.Szeretek kellemesen, kötetlenül társalogni a világ dolgairól. Keresem társam, aki hűséges, érti a viccet, intelligens, és csinos is.

173 cm
32 éves
Abony

Ideális társ:

Keresem társam, aki hűséges, érti a viccet, intelligens, csinos. Szeret és tud jókat beszélgetni a világ dolgairól. Szeret a természetben lazulni, múzeumokat járni. Értékeli a művészetet, a klasszikus zenét, nem riad vissza a színháztól!

Ideális első randi:

Az ideális első randin szeretném magam jól érezni, kötetlenül beszélgetni, nem feszengve, nem az órát tekingetve. Kellemes időtöltésnek felfogni, nem pedig egy "vizsgának", ahol a jelöltnek mindenáron meg kell, hogy feleljek. Ez nem egy állásinterjú.

Kedvenc zenék:

Klasszikus zene Country Jazz és Blues Rock

Kedvenc filmek:

Angyalok és Démonok Columbo Magányos Lovas John Carter Batman

Kedvenc könyvek:

Ken Follett: A katedrális, A világ végezetéig Dan Brown: Megtévesztés foka

Kedvenc TV műsorok:

The Walking Dead Az elveszett ereklyék fosztogtói Extant Crossbones CSI

Kedvenc sportok:

Tenisz Foci

További tulajdonságok:

 • Szemszín: szürke
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: jelenleg főiskolás, egyetemista
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?