Gaben001 33 éves társkereső profilképe
Gaben001 1. további képe
Gaben001 2. további képe
Gaben001 3. további képe
Gaben001 4. további képe
Gaben001 5. további képe
Gaben001 6. további képe

Gaben001 33 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Gaben001 bemutatkozása, 33 éves társkereső férfi, Abony

Joghallgató fiatalember vagyok. Szeretem a természetet, a múzeumokat, színházakat, a művészetet.Szeretek kellemesen, kötetlenül társalogni a világ dolgairól. Keresem társam, aki hűséges, érti a viccet, intelligens, és csinos is.

173 cm
33 éves
Abony

Ideális társ:

Keresem társam, aki hűséges, érti a viccet, intelligens, csinos. Szeret és tud jókat beszélgetni a világ dolgairól. Szeret a természetben lazulni, múzeumokat járni. Értékeli a művészetet, a klasszikus zenét, nem riad vissza a színháztól!

Ideális első randi:

Az ideális első randin szeretném magam jól érezni, kötetlenül beszélgetni, nem feszengve, nem az órát tekingetve. Kellemes időtöltésnek felfogni, nem pedig egy "vizsgának", ahol a jelöltnek mindenáron meg kell, hogy feleljek. Ez nem egy állásinterjú.

Kedvenc zenék:

Klasszikus zene Country Jazz és Blues Rock

Kedvenc filmek:

Angyalok és Démonok Columbo Magányos Lovas John Carter Batman

Kedvenc könyvek:

Ken Follett: A katedrális, A világ végezetéig Dan Brown: Megtévesztés foka

Kedvenc TV műsorok:

The Walking Dead Az elveszett ereklyék fosztogtói Extant Crossbones CSI

Kedvenc sportok:

Tenisz Foci

További tulajdonságok:

 • Szemszín: szürke
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: jelenleg főiskolás, egyetemista
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
A férfiak valóban annak a megtestesítői, hogy nem a szavak emberei, hiszen alapvetően is vagy feleannyi szót mondanak ki a szájukon, mint a nők, nemhogy még az érzelmeikről kelljen értekezniük. Éppen ezért egyetlen hölgynek sincs könnyű dolga, ha azt szeretné kideríteni, hogy érez iránta a randipartnere.
Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?